Ik kreeg een mail van Mendelo

Ik kreeg vanavond een mail van Mendelo met maar liefst 17 makreel recepten. Bedankt nog Mendelo!

Aan het eind van deze mail kwam echter een wat merkwaardige passage. Voor de zekerheid en om niet medeplichtig te zijn plaats ik deze maar op dit weblog:

Wat Graaf Statler betreft dat probleem is opgelost. Binnenkort wordt hij met een busje opgehaald en geplaatst in een geheim gesloten Jehova trainingkamp in Denemarken.

Hij gaat zes weken les krijgen van Roo de Jong. Daarna gaat hij in Tiel huis aan huis het evangelie verkondigen.

Groeten,

Mendelo

Waarvan akte Graaf Statler!

Διαφημίσεις

11 σκέψεις πάνω στὸ “Ik kreeg een mail van Mendelo”

 1. Ik had nooit gedacht dat Mendelo zo op makreel was. Vreemd.
  Mendelo is natuurlijk iemand die vele malen beter zou moeten weten en weet. Die duivels goed weet dat het gewoon niet deugd wat daar gebeurd en dat Lidewij Blavatsky heel vreemd bezig is geweest.

  *Het is mijn werk wat er staat, ik bezit de auteursrechten.
  *Moderator Lidewij gaat zich als een zot gedragen en zonder enige aanwijsbare tegen lijstjes en accounts weggooien.
  *Guido bevestigd dat hij Lidewij en dus zijn moderatoren die bevoegdheid heeft gegeven.

  *Ik heb gevorderd, meerdere malen mijn werk van Sage te verwijderen en ben daar niet meer gekomen. Ze doen dat niet, geen van drieën. Ook niet na veel aandringen.

  Wat moet Mendelo eigenlijk precies? Hij en de andere moeten gewoon doen wat ik ze vraag. Punt.

  Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

 2. En misschien mag ik de beheerders van Wikisage langs deze onsympathieke weg eens uitleggen wat de woorden intellectueel eigendom betekenen, en dat zij dus voetstoots mijn werk daar moeten verwijderen als ik daarom verzoek.
  Vooral als ik vele malen geblokt daar ben, er is gedoogd dat genoemde Roo de Jong zomaar vrije licenties aan mijn foto’s gehangen heeft indertijd, moderator Lidewij, Guido en Mendelo die NIET hebben verwijderd hoewel ik daar vaak om verzocht heb, en ik beschuldigd ben van vandalisme door moderator Lidewij. Zonder enig bewijs, want ik was dat namelijk niet.

  Da’s geen fraai staat van dienst, toch? En als ik dan zie dat mijn artikelen zo gewaardeerd worden dat er klakkeloos een of ander wiki-artikel door een waardeloze gebruiker over mijn artiklen geflikkerd mag worden lijkt mij een sommatie tot verwijdering nog meer op zijn plaats, is het niet? En dat ik gisteren moderator Lidewij en de overige beheerder verrot heb gescholden was niet netjes, sorry had ik niet moeten doen, maar hun gedrag is dan toch wel zo laakbaar.

  Werk dient namelijk simpelweg verwijderd te worden als daarom verzocht wordt, en zeker niet verder aangeboden voor hergebruik te worden. En als jullie daar op staan wil ik dit best wel eens aan rechter voorleggen, maar dat gaat een kostbare grap worden, dat verzeker ik jullie!

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Omdat hij ontzettend uit de wind door het Wiki-Cabal werd gehouden! Hij kreeg van iedereen en overal zijn zin, hoe absurd dan ook. Van RJB, van CaAL, van Josq, van IJzeren Jan, van compleet arbcom, van de hele gemeenschap.
  Ik meen dat ik ergens gelezen had dat hij vijftien was toen, in elk geval enorm jong, want Woudloper vond hem te jong voor Arbcom indertijd toen hij zich kandidaat stelde.
  En hij werd geprezen en gevierd in Wikimedia, dat heb je gezien met dat laatste project. Maar een kind kan begrijpen dat zo een persoon nooit een etalageartikel zoals de Cats kan schrijven! En eigenlijk geen enkel artikel wat zuivere koffie is, zijn taalvaardigheid is stomweg te laag daarvoor. En ik VROEG alleen maar, gut Josq wil je er even naar kijken, met een SanFanBan als gevolg. Ik heb nooit meer een woord kunnen zeggen, nergens binnen de WMF projecten. En ook niet op Sage, Lidewij Balavsky stond altijd meteen paraat met haar blokhamer namelijk.

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Kijk Graaf het zijn een paar simpele regels.

   Met Mendelo ga nooit in discussie over zijn Jehova schrijfsels. Wat hij neerpent is namelijk absolute door God en Jezus goedgekeurde waarheid.

   En met Lidewij ga je niet in discussie over Chakra. Ook niet over antroposofie. Doe je dat wel dan valt ze je aan op haar vliegend tapijt of op haar bezemsteel.

   Μοῦ ἀρέσει

 4. Ja, maar dat vind ik prima! Ik schrijf graag over orthodoxe onderwerpen, en dat beet elkaar op geen manier omdat orthodoxie de basis is van hun later verzonnen kerkje. Prima, niks mis mee, we leven immers hier volgens de Christelijke normen en waarde, allemaal helemaal niks mis mee. Hoef je helemaal niet gelovig zelfs voor te zijn, wat dat ook moge wezen.

  Maar, waarom liegt ie dan dat hij barst? Of heeft Jezus hem ook verteld dat dat erbij hoorde?
  Want dat doet hij, hij trollt glashard met Lidewij Balavsky mee op haar antroposofie en Chaka bezem, want wat kan dat mens liegen zeg! In de eerste en ook niet in laatste leugen niet gestikt zullen we maar zeggen.

  En dat zit in die sofen, ik ken ze, die liegen heel vaak namelijk of het gedrukt staat, ik weet niet wat dat is. Ik heb die gasten namelijk net iets te lang meegemaakt in dat Zeister onderwijs. Liegen, liegen en nog eens liegen alsof het gedrukt staat!
  Maar Mendelo, ergens was hij best een fijne, behulpzame collega, maar hij blijft die Lidewij troll maar achter haar gat aanlopen.

  En dan weer dit:
  http://nl.wikisage.org/wiki/Overleg_gebruiker:Dedre

  Ik vind hem goud hoor, …………dit op ons heel verdacht overkomt en de associatie oproept met bepaalde nu geblokkeerde gebruikers.

  Maar ik denk alleen maar lul, heb je niet door dat die Chaka Lidewij Blavatsky je op de bekende sofen manier belazerd? En dat die nooit, en als ik zeg nooit wat dan ook tegen mij zal ondernemen? Want ze heb niks in handen! Ze liegt en bluft maar wat raak, maar ze heeft simpelweg nul komma nul bewijs! Ze heeft he-le-maal niks!
  Want het enige wat ze heeft is haar spidernet van leugens en bedrog waar ze nu muurvast in zit.
  Muur- en muurvast, daar helpt geen Chaka meer tegen.

  Μοῦ ἀρέσει

 5. Liwedij is een raar mens ze heeft haar kinderen naar dat sofen onderwijs gestuurd het gaat nooit meer goedkomen met haar. Bij alles wat jij doet denkt ze die chakra is niet in balans die man moet mediteren en ‘s ochtends om 5 uur groene thee drinken.

  Nou dan slaap ik meestal Graaf Statler!

  En Mendelo? Die kreeg ruzie vanwege zijn Jehova waanideeën. Wikisage ziet hij als evangelisatie. Het kan hem allemaal geen reet schelen zolang hij zijn Jehova flauwekul maar kan neerpennen zonder tegenspraak.

  Μοῦ ἀρέσει

 6. Tuurlijk! Het is namelijk een win-win situatie. Mendelo kan zijn Jehova-wiki schrijven, kijkt de andere kant op en Lidetrut kan alles wat té autistisch is voor Pedia daar dumpen. Dat zag je bij die Sjors, dat zie je nu bij die Gentenaar.
  Ff de weg banen, Statler en al zijn accounts eruit, hup, en gaan met die banaan. Anders schiet het autistje is de stress.

  Probeerde ze ook weer eens op Quote, nu met die Tonyballioni voor Mdd. En BAM! Naar arbcom rende hij, net een ietsjepietsje te autistisch. Helaas. Want dáár zit natuurlijk het probleem, die lui produceren weliswaar tonen en tonnen meuk, maar fluit het maar eens af. Da’s lastig, dat zie je maar weer eens aan dat Ymnes geval.

  Maar begreep ik goed dat madam lidewij Blavatsky naar de politie wilde gaan? Schreef Mendelo zoiets begrijp ik? Moet ze vooral doen, dan vraag ik meteen of de officier van justitie een uurtje inruimt voor mij en mijn advocaat, zal ik eens een boekje opendoen, dat wordt lachen.

  Μοῦ ἀρέσει

 7. O, daar dreigde prins Guido mee als ik ooit nog trollsage zou vernoemen indertijd. De joker. Iemands werk inpikken, het niet verwijderen op zijn verzoek, een krankzinige mod en een Jehova mod op iemand loslaten, en dan naar de pelitie.

  Gek zijn die gasten, kolonel, stuk voor stuk rijp voor het gesticht. Allemaal!

  Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

 8. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ik kreeg een mail van Mendelo – Groeten uit Eerbeek (GuE)

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.