Wiki-rockstar Ymnes

Ontvangstbevestiging

De Arbitragecommissie heeft kennis genomen van deze reactie op het verzoek aan The Banner. Afgelopen zaterdag mocht de Arbitragecommissie van Ymnes reeds zijn reactie op het gelijkwaardige verzoek ontvangen. De commissie neemt deze reacties en de mogelijk van andere gebruikers binnenkomende informatie mee in haar behandeling.
Met vriendelijke groet, De ArbitragecommissieRonnieV (overleg) 23 mei 2018 22:51 (CEST)

Ik zie dat The Banner hierboven o.a. een opmerking aanhaalt die Ymnes ooit eens op de Regblokpagina maakte n.a.v. een blokverzoek tegen Graaf Statler (een gebruiker die sinds twee jaar op alle Wikimedia-projecten verbannen is). Om dit hier zomaar even te bestempelen als een “enge opmerking” komt op mij heel erg over als het uit zijn eigenlijke context rukken van iets, moet ik zeggen. De Wikischim (overleg) 29 mei 2018 13:53 (CEST)

Dit was vragen om een blok OT gebaseerd op de persoon, niet op basis van het beschadigen van de encyclopedie. En daar maakt Ymnes een gewoonte van. The BannerOverleg 29 mei 2018 15:15 (CEST)

Zie deze tekst die je hierboven zelf citeert: Graaf Statler bezorgt alleen maar ellende aan de mensen die zich hier in de hoofdnaamruimte wél verdienstelijk maken. Statler is zelf amper in staat een artikel voort te brengen (Dat laatste is eigenlijk nog vrij aardig uitgedrukt, Statler had namelijk op dat moment al heel lang geen eigen artikelen meer geschreven en wat hij eerder wel zelf schreef had praktisch altijd zwaar verbeterwerk nodig). Mij lijkt dat dit wel degelijk (ook) over de inhoud van de encyclopedie gaat. De Wikischim (overleg) 29 mei 2018 15:28 (CEST)

 

…………………Maar voor de rest wordt ik hier nu neergezet alsof ik hier herhaaldelijk de sfeer loopt te verstoren en regblok- en sokpop-verzoeken loop aan te vragen, wat niet waar is. Wanneer deze uitspraak overeind blijft krijgen we een situatie waarin ik onbeschermd ben tegen aanvallen van anderen. Ook kan ik zo niet meer actief meehelpen in het bestrijden van sokpopmisbruik, waarin ik samen met anderen succesvol was tegen Graaf Statler[4][5][6][7],…………….

lees dit eens door.  Weet je wat dat zijn? Juist. De Terms of Use. Waar je mee accord bent gegaan, dus iedereen, dus ook arbcomleden en de “heer” Ymnes.

Dus wat is eenieder hier aan het doen?  Aan het liegen en trollen, net zoals bij dat valse blokverzoek van deze knaap dat mijn werk copyrightschendingen zouden zijn. Dat is zware laster! Dus in het kort gezegd is men de Terms of Use collectief zwaar aan het overtreden, inclusief arbcom. Die is daar immers óók altijd aan gebonden. En dat ene artikel wat Ymnes opvoerde was een geintje.

India Grey wat opgevoerd werd als voorbeeld van mijn beroerde schrijverschap door Wikirockstar Ymnes, en door Trollobot met beide handen werd aangegrepen.

Meester in de Rechten Robotje, ga je kapot schamen! Ook voor je gedrag en getroll op Quote. Ga je allemaal kapot schamen, helemaal, helemaal  kapot schamen. En Mendelo, try me. Doe dat joh, en let jij dan eens op wat ik doe!

Διαφημίσεις

2 σκέψεις πάνω στὸ “Wiki-rockstar Ymnes”

 1. Nee, in mijn dagelijks functioneren. ik leed immers volgens hem aan cognitieve dissonantie en externe attributie lijden.

  Graaf Statler, ik kondig hierbij aan dat ik in de komende dagen een ArbComverzoek zal indienen ten einde een OT-blokkade voor jou te bewerkstelligen. Dat zal ik doen met het oog op het belang van de encyclopedie, in de eerste plaats, maar in de tweede plaats met het oog op je gezondheid. Ik wil je over dat laatste, mocht je daar prijs op stellen, wel een mailbericht sturen.

  En dat laatste heeft hij ook gedaan, en toen heb ik hem een mail teruggestuurd dat ik best wel wat hulp in mijn dagelijks leven kon gebruiken, maar ik heb toen niks meer gehoord! Om het gras te maaien, om de auto’s te wassen, om de tuin te doen, om de kattenbak schoon te maken. En dat vind ik nou zo zwak! niks meer laten horen daarna!

  Hier, überhaupt wel een fraaie pagina.

  https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg_gebruiker:Graaf_Statler&oldid=46580400

  Ik had het boute, boute lef gehad op Josq zijn OP te zeggen, kijk eens naar het werk van die Ymnes en enkele anderen, volgens mij klopt er auteursrechtelijk iets niet. Meer niet.

  ……….. je belastert medegebruikers met valse beschuldigingen van auteursrechtenschending, die op geen enkele hard worden gemaakt, en met de privacy neem je het ook al niet erg nauw………

  Met vriendelijke groet, IJzeren Jan 24 apr 2016 16:25 (CEST)

  Kreeg ik nogal de kans voor, voordat ik nog een woord kon uitbrengen was mij door professor Casper caAL, ijzeren Jan en op het laatst door Natuur12 met een global lock de mond gesnoerd en was MIJN privacy grof door MM geschonden. En het gras staat nog steeds hoog en de auto’s heb ik maar door de wasserette gereden uiteindelijk. Je moet toch wat?

  Hier kun je de hele Ymnes klucht nalezen trouwens. Is toch te dol voor woorden?

  https://pediahoedblog.wordpress.com/2016/11/23/fraude-op-wikipedia/

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.