Maar hier ging het natuurlijk om.

Lopik

 

Want dit is een peperdure foto, die onder copyright op Sage staat. waarvan ik over de rechten beschik. En daar durfde Roo de Jong zelfs geen vrije licentie aan te hangen zoals bij de rest, want dan ben je los! Dus die moest weg, overschreven worden.

En dat is hun geslepenheid, zij zijn de beheerders, maar laten anderen het vuile werk opknappen. Juist, door autisten die de mogelijke gevolgen niet overzien en zeer jeugdige personen, en denken zelf zo buiten schot te blijven.

En wat te denken hiervan? Onder het oog van die “beheerders” daar? Deze foto? Een met toestemming geplaatste peperdure foto ff van een Cc-by-nc-2.0 licentie voorzien? Oeps…….

Het gebruiksrecht van deze afbeelding is uitdrukkelijk voorbehouden aan Wikisage. Dit bestand werd door Sir Edgard op Wikisage geüpload, uitsluitend ter ondersteuning bij artikelen die bij het onderwerp van deze afbeelding horen. Het auteursrecht op deze content rust niet bij Wikisage, maar bij de partij die de afbeelding uploadde. Deze afbeelding mag daarom niet worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook, en evenmin in een retrieval systeem worden opgeslagen, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende

En wat te denken hiervan? Onder het oog van die “beheerders” daar? Een met toestemming geplaatste peperdure foto ff van een Cc-by-nc-2.0 licentie voorzien? Oeps…….

Ro bedankt voor het maken van een nieuw sjabloon. De inhoud zal misschien nog iets wijzigen. Ook al zijn regels veranderd in België, het is niet aan ons om de foto’s vrij te geven onder een andere licentie. Groet, —Lidewij (overleg) 3 okt 2016 16:50 (CEST) 

(Bron)

Het gebruiksrecht van deze afbeelding is uitdrukkelijk voorbehouden aan Wikisage. Dit bestand werd door Sir Edgard op Wikisage geüpload, met toestemming van het Atomium, uitsluitend te gebruiken op Wikisage. Het auteursrecht op deze content rust niet bij Wikisage, maar bij de partij die de afbeelding uploadde. Deze afbeelding mag daarom niet worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook, en evenmin in een retrieval systeem worden opgeslagen, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende.
toelichting van het Atomium: © Het Atomium. De foto is ter beschikking gesteld door Atomium, uitsluitend voor gebruik op Wikisage. Hergebruik is niet toegestaan. De toestemmingsmail is in het bezit van de beheerder van deze site.

 

 

 

Oplichters!

4 σκέψεις πάνω στὸ “Maar hier ging het natuurlijk om.”

 1. Nou gekregen….. meer gejat. Maar goed. en dit gaat natuurlijk weer helemaal nergens over, en mag niet. Je mag een andermans werk niet veranderen en al HELMAAL niet als je geen toestemming hebt een artikel überhaupt te gebruiken!

  En dan denk ik. waarom blijf je er niet gewoon met je klauwen af? Een afgrijselijke infobox, wat super-autistische plakken en knippen vanaf Pedia,
  Ze hebben een waffel als een schuurdeur, kunnen helemaal niks, en knoeien maar raak. En natuurlijk is die Mendelson ook een lul de behanger, want die weet best dat het nergens op lijkt, maar die laat die kleuters ook maar raak knoeien.

  http://nl.wikisage.org/w/index.php?title=Zendmast_Lopik&action=history

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Lidewij kan van een ding op aan, ALS de beheerders van Sage wat dan ook van Statler verder horen is het heus geen postings op hun Trollosage, maar een keiharde pay or I sue you brief van zijn advocaat met een dikke, vette rekening voor het onterechte gebruik van zijn werk.
  En verder verwijs ik naar waar (in mijn ogen onmiskenbaar) de Heren van Eerbeek al eerder op wezen:

  https://nl.wikihow.com/Omgaan-met-je-parano%C3%AFde-gevoelens

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.