Zendmast Lopik

http://nl.wikisage.org/wiki/Zendmast_Lopik

Best een aardig artikeltje zo.

Διαφημίσεις

10 σκέψεις πάνω στὸ “Zendmast Lopik”

 1. WAT kan het nut zijn het Wikipedia artikel klakkeloos over dit artikel te plakken?

  http://nl.wikisage.org/w/index.php?title=Zendmast_Lopik&diff=268975&oldid=225388

  WAT kan in godsnaam het nut zijn er een klakkeloze kloon van te maken vol met rode linken, die lopen daar immers nergens heen, en iemand anders werk simpelweg te vernielen? Breidt het uit, maak het vollediger, prima, maar dit?
  Nu zal de persoon in kwestie er niet veel aan kunnen doen, dat is kennelijk een uitrazende autist met al die krankzinnige nergens heenlopende linken. Maar die juf, die Balavsky, en die hypocriete Jehova met zijn zelf verloochening weten vele malen beter! Die staan de kluit namelijk uitgebreid te besodemieteren! Al jaren! Hier en op Pedia.

  Of wilde jij mij wijsmaken dat wie dan ook met een beetje verstand niet doorhad dat die z.g. Arbcom een potje trollen was? Of dat Moira trollbot? Nee, die autistjes vinden het zo mooi, die liggen dag en uur achter hun computer, en dan pikken wij, totale losers ook een graantje of een baantje mee. Want zo zit de zaak in elkaar! We organisren zo nu en dan een grote vossenjacht, is leuk voor ze, we maken ze belangrijk, of wilde jij me wijs maken dat Sjoerd de Bruin echt als arb geschikt was? Of als steward? En wat te denken van die jochies in Moira haar straat? Nou, ik heb op de Encyclopedie Dramatica, een achterbuurtwiki gehost in Servie eens gelezen wat dat waren! Schiet nou toch gauw op!

  Twee autistische jochies gek van openbaar vervoer. Steward, ambassadeurs van WMNL, op een internationaal podium veroordeeld want ze liepen door madam’s straat. kom toch op!

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ja, dat is hier verdikkeme ook weer gebeurd vandaag ! Net nog!
  Mensen die door de straat lopen, een schandaal! Een had zelfs een hond bij zich! Nou vraag ik je!!!

  Maar wat doe je eraan, he? De kat erop op los laten? Een zaak bij trollo-ombus op Meta beginnen met een enorme rel? En enorme, enorme rel op pedia beginnen van ik ben een beschermende, beetje geil vrouwtjesdier die vecht voor de veiligheid van mijn naaste? Weken hebben we onder de tafel gebivakkeerd met het hele gezin!

  Je moet die jochies eens zien op ED! Twee broodmagere stakkertjes, en als je het dan verder zoekt twee totale losers.
  Kom op zeg, die Moira slaat ze met een rake rechtse totaal nock-out, da’s een forse tante hoor. Daar moet je echt geen dreun van oplopen, die had ze zo met een pisboog die straat van haar uit kunnen meppen inplaats van deze rare rel.

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Ik snap dat ook niet. Moira was toch prima in multitasken? Als die eet, drinkt, kookt, werkt, poept, piest of neukt gaat die gewoon dóór. Niks kan die van de wijs brengen! Da’s net zo een wondereditor als Romania, die kan bijna botmatig editen, en tegelijk naar een wikimeet reizen! Om de twee minuten een edit!

  In de trein, hup door-editen. Instructie geven wikipedia bewerken? Romaine edit door! Poepen, piesen? Geen moment stopt Romania.

  Ja, Kolonel die Romaine met wondermobielte, weet je nog wel van quote?
  Al die top-nachtfoto’s van de Markt in Brussel met dezelfde Metadata die hij toen in De Kroeg plaatste! Foto’s die ik net met mijn Sony 77 MK2 zou kunnen maken! Hij heeft zelfs me nog aangeboden, ik rij naar elk station in Nederland, om je het te laten zien. Heeft hij toen aangeboden weet je nog wel?

  Nou, ik zal jou jouw eens wat vertellen, ik heb het geprobeerd met een nieuwe IPhone, maar die Galexy van hem is wel een wondermobieltje hoor!
  Want bij slechte lichtomstandigheden zoals op die Markt kwam er nixs, helemaal nixs uit, en zeker niet zulk high quality als wat hij daar als eigen werk presenteerde!

  Μοῦ ἀρέσει

 4. ja, dat was een soort wondermedewerker. Hij was op meer dan één plaats tegelijk, had een wonder Galaxy, een wonder-computer die Meta-data verduisterde, eigenlijk vreemd dat hij met zijn wonder-Brussels Advocating Group met onze man in Brussel Dimi niet meer heeft klaar weten te maken. Hij had immers een heel chapter, een budget, wat wil je nog meer.

  Of zou de Chaka-bezem van Lidewij Blavatsky onderweg zijn afgeslagen die hij geleend had? Ik bedoel vuil in de sproeier of zo. Of een kapotte bougie. Dan kan zo een ding je namelijk lelijk in de steek laten.

  Μοῦ ἀρέσει

 5. Ja, dat was heel, heel raar. Maar het was überhaupt een idioot verhaal, want wat moesten ze toch in die EU? Auteursrechten en licenties is namelijk op nationaal niveau geregeld. En ook die Romaine met doorlopend die kapotte camera met die vlek in de lens en dat Atomium terwijl je zo een foto kan krijgen, en nog vele malen mooier dan een ander.
  Maar bij die Romaine zit het een en ander goed mis hoor, ze hebben hem er dan ook uitgekacheld uiteindelijk heb ik begrepen. Maar ondertussen zitten ze wel met een vuilnisbelt van jewelste als een graat in hun keel die je nooit, en als ik zeg nooit meer uit de knoop gaat krijgen met al dat Romaines werk en zijn dubbele schrijfweekjes.
  En vlak vooral alle Ymnes en Mdd meuk niet uit. En de rest. Dat komt nooit meer goed, ze hebben het gewoon verpest, they blew it.

  Je kan het alleen nog wegdonderen en hopen en bidden dat je er geen oneindig gelazer mee krijgt want het mocht gewoon niet wat ze deden. Gewoon niet, Erasmusprijs of niet. Klaar.
  Alleen betwijfel ik sterk of het mijn probleem is, en ik denk het eigenlijk van niet.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.