De Jimbo Coin

http://eerbeekia.org/pmwiki.php?n=Main.JimboCoin

Atomic_blast_Nevada_Yucca_1951

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “De Jimbo Coin”

 1. Nu ja, ik lees net dat de Wikimedia Conferentie (WCN) WikiconNL gaat heten onder het motto “Wikipedia is meer”, en dat volgens hun Wikipedia 18 jaar wordt en dus volwassen. Dat weten we ook weer.
  En als zij nu ook nog eens een keer zouden opgroeien en volwassen werden, waarop ik de kans zeer klein acht, dan zouden ze gaan inzien dat Wikipedia helemaal niet meer is maar een zeer verwerpelijk internetproduct en een fossiel uit de begintijd van het internet.

  Wat een onzin nu toch weer. Wikipedia is helemaal niet volwassen, wikipedia is zelfs de luiers nog niet ontgroeid en helaas zijn vele van de deelnemers en leden van die club dat ook niet. Ooit merkte ik op dat het jammer is dat BasvB zijn ouders hem vergeten zijn op te voeden en dat geldt eigenlijk voor het hele zooitje.
  Kijk, je kunt natuurlijk denken we redden het wel met wat kreten en propaganda, maar daar straalt ook alweer de kleuterachtigheid vanaf. Zoals van alles eigenlijk.

  Het is gewoon een onvolwassen kleuterbende ondanks al hun mooie maatschappelijk functies. Het lijkt he-le-maal nergens op.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.