En niet jokken Mendelo!

Mendelo leg uit waarom maken Jehova getuigen gezinnen kapot. Voor de draad ermee. En niet jokken Mendelo!

Διαφημίσεις

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “En niet jokken Mendelo!”

 1. Dat mag Mendelo zeker eens doen die jattende Ro erbij! Ik zie nog het beeld van die Belgische, gebroken man tussen zijn kerstfrutseltjes staan half te janken!
  Dit heeft alles met geloof te maken, Mendelo, en wel met valse profeten en de duivel zelf die tot jullie spreekt. Hoe is het letterlijk god in de hemel mogelijk dat jij als goed onderlegd mens naar een oproep van de duivel himself luistert!

  Want dat is het! Familiebanden zijn namelijk heilig en die moet je koesteren, en niet verbreken en dat is al moeilijk genoeg vaak ZONDER kennelijk geestelijk gestoorde als jullie! Jullie hebben er gewoon geen klap van begrepen, wat dagelijks op Sage maar weer blijkt. Want dit heeft niks met al dan niet geloven van doen, dat doet zelfs niet eens ter zake, maar alles met de Christelijke normen en waardes! Valse profeet wat je bent! Dit maakt mensen kapot, of is dat jullie missie soms? Ga je schamen, ga je kapot schamen!

  Mendelo en Ro,
  You are of your father the devil, and your will is to do your father’s desires. He was a murderer from the beginning, and does not stand in the truth, because there is no truth in him. When he lies, he speaks out of his own character, for he is a liar and the father of lies. En zo het maar net, en die Lidewij Balavsky-sok is het erbij.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.