Hij gaat dreigen met zijn advocaat

Terug naar Jack Stratiff. Dit begint met het bestellen van een pizza en eindigt in dreigen met zijn advocaat Sid Baley. Stom toevallig is dat de zwager van onze huisadvocaat Mr. Ausma. Het is een verhaal in twee delen.

Het leuke is deze opnamen zijn van negen jaar geleden. Maar ik zie net dat er vier maanden terug enkele nieuwe zijn toegevoegd.

 

Διαφημίσεις

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “Hij gaat dreigen met zijn advocaat”

  1. Fraai. Het lijkt Wikimedia wel met hun dreigbrief op barse toon van hun jurist. Maar inderdaad gaan dit soort dingen nergens over en maak je je er hooguit compleet belachelijk mee, althans Wikimedia heeft een bepaalt advocatenkantoor er de slappe lach mee bezorgd. Het zoveelste bewijs van hun totale incompetentie.

    Wat denk je nou, ik stap ff naar de rechter en dan zegt die wel even dat hij zijn mond moet houden? Met zo een nauwkeurig dossier wat ik heb bijgehouden en na de behandeling van mij door hun leden? Idioten. En zou je zelf nou echt zo achterlijk zijn niet te snappen dat dat het persbericht van je leven is en dat je met pek en veren door de achterdeur van de rechtbank verdwijnt?

    En misschien mag ik van de gelegenheid gebruik maken er op wijzen dat ik nooit met een procedure heb gedreigd, maar slechts Ausma heb ingelicht en hem gevraagd heb de zaak te volgen nadat het boegbeeld van de afgelopen WMC hem als Mr Auschwitz had aangemerkt en ik begrepen had dat, althans volgens Edo en The Banner, ik mij snel bij mijn voorvaderen moest voegen, en dat jullie jodenvolk is. En dat ik een dronken lor zou zijn.
    Gaan jullie maar lekker naar de rechter hoor, see you in court.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.