Ik begin die Romaine door te krijgen

https://be.wikimedia.org/wiki/Staffing_plan/2018

Let op wat Romaine hier probeert te doen. Voor 8 uur per week a 35 tot 50 euro per uur proberen een beroepskracht inhuren voor WM Belgie!

Ik begin die kerel door te krijgen. Kijk hoe hij bijvoorbeeld opereerde op wikibrood. Heel onopvallend vraagt hij om een concierge bitje zogenaamd om rommel op te ruimen. Dan begint de ellende pas goed. Ongeveer eens in de maand komt hij binnenvallen met zijn grote waffel. Draagt niets aan het project bij maar zet alles op stelten met zijn domme Wikimedia geblaat.

Kenmerk: enorme lappen tekst. Alles zonder kennis van zaken overhoop willen halen. Tot irritatie van iedereen. Maar zie hem dan maar weg te krijgen. Onmogelijk!

Zijn taktiek?  Chaos creeren!. En dan zeggen kijk wat een puinhoop het is geworden. We moeten iemand gaan betalen die dit op kan ruimen.

Deze man gaat niet rusten tot hij voor 50 euro per uur dagelijks in het Europees parlement over Wikimedia kan blaten!

Διαφημίσεις

6 σκέψεις πάνω στὸ “Ik begin die Romaine door te krijgen”

 1. Wat ik begrepen heb op Wikipediocrazy=> WMF is dat hij in ongenade was gevallen en zelfs niet meer op de laatste Wikimania een functie mocht vervullen. Hij zou te hard praten en te dicht op mensen staan vanwege zijn doofheid. Terzijde, wie was toch die dove, exotische arb en sysop Blueknight dacht ik meteen.

  Maar goed, Romaine=>Wikimedia=>Romaine is natuurlijk een troll van de eerste orde., ook met zijn Belgische chapter en zijn Brussels Advocating Group en de politiek scientist Dimi. Wat gewoon een blufkont was. En die blamage in het EP, ja, daar praten we maar niet meer over.

  Μοῦ ἀρέσει

 2. =>hier=>herken je => Romaine altijd aan, =>ook als hij met de sok => Wikischim=> editte op Quote.
  Leer mij mijn oude wikivriend Romaine en zijn tactiek kennen.

  Een lange, lange lap warrige en onleesbare tekst, onder het vele malen noemen van WMF, wikimedia en de missie van die ballentent, alle kennis verzamelen, en dan de eindconclusie. Met inderdaad als enige doel zo veel mogelijk verwarring zaaien en chaos creëren:

  Een lantaarnpaal is van ijzer=>ik heb altijd gelijk.

  Dát was Romaine zijn inbreng op quote.

  Μοῦ ἀρέσει

 3. I’k zou eens advies aan de juf vragen wat er tegen leesblindheid te doen is. Die weet namelijk alles van Steineronderwijs en vrije scholen weet je. Is punnikjuf geweest volgens haar OP namelijk.
  Waar heb jij ooit gelezen dat ik een verandering zou willen aanbrengen? Of een boek zou willen schrijven over Pedia? Dat heb ik namelijk nooit gezegd. Vind het leuk dat jij me gedachtes invult hoor, maar zou je dat niet beter op Trollopedia kunnen doen dan hier?
  Want pas op, hier lopen katten, en voor je het weet grijpen die je!

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.