Madam Lidewij Blavasky

Beste Natuur12, ik waardeer je bericht. Er zijn verschillende onderdelen. Met welke gebruiker hebben we te maken? Iemand dacht aan Leo de Beo, bij deze gebruiker heb ik geen beeld. Maar voor mij zie ik vele tekenen die gelijken op Graaf … of zijn kompaan Micha Kat ((= aanvulling 1)= Die vandaal 5 nov 2017 22:57), ieder heeft hier meer dan 100 gebruikersnamen. Bij Graaf was het (op het laatst) altijd het zelfde beeld, iets tot stukken verwijderen van de het lemma en zelden er iets aan toevoegen. Ik denkt zijn POV te herkennen. Ook is er een voorkeur om aan andere te doceren hoe er/hier gewerkt dient te worden, vooral bij beginnelingen. Voor mij is er geen Leo de Beo. Beide heren zijn heel slim in het tegen elkaar uitspelen van mensen. Ook is voor hun duidelijk hoe het spel gespeeld dient te worden. Met kopierechten zijn ze al jaren bezig, maar dan wel gemaakt bij/door een ander.
aanvulling twee. PS Ik heb de lijst van Leo de Beo eens door gekeken, sommige van deze lijst is de Graaf. Wanneer er zekerheid is dat alles op de lijst van de zelfde is, is het voor mij helder. Ook dat de heren kunnen roeren bij bv. bij Wikimedia. aanvulling Lidewij (overleg) 5 nov 2017 23:30 (CET)

Aanvulling drie. Gisterenavond na 12 uur zag ik dat ik, 5 nov 2017 rond 18.00 uur een email had gekregen van Graaf/Sir Statler waarin hij mij, dus binnen twee uur, over Wikipedia meldt:

 • Je beweerd dingen die niet waar zijn, en waar je geen enkel bewijs voor hebt op je OP.
 • Dat heeft misbruik van de situatie maken, Lidewij! Ik heb met die sokken niks uit te staan!

Voor wat het waard is.Ik had geen idee dat hij fan van mijn OP was, zodat hij mij zo strak kan volgen. De tekst heeft hij duidelijk niet nagelezen Lidewij (overleg) 6 nov 2017 11:41 (CET)

Bron

You belong to your father, the devil, and you want to carry out his desires. He was a murderer from the beginning, refusing to uphold the truth, because there is no truth in him. When he lies, he speaks his native language, because he is a liar and the father of lies. But because I speak the true, you don’t believe me.  

John 44-45

Διαφημίσεις

4 σκέψεις πάνω στὸ “Madam Lidewij Blavasky”

 1. “Maar voor mij zie ik vele tekenen die gelijken op Graaf … of zijn kompaan Micha Kat ((= aanvulling 1)= Die vandaal 5 nov 2017 22:57), ieder heeft hier meer dan 100 gebruikersnamen.”

  “Beide heren zijn heel slim in het tegen elkaar uitspelen van mensen. Ook is voor hun duidelijk hoe het spel gespeeld dient te worden. Met kopierechten zijn ze al jaren bezig, maar dan wel gemaakt bij/door een ander.”

  “PS Ik heb de lijst van Leo de Beo eens door gekeken, sommige van deze lijst is de Graaf. Wanneer er zekerheid is dat alles op de lijst van de zelfde is, is het voor mij helder.”

  Weet je wat een zekerheid is en veel tekenen op wijzen? Dat jij knetter, en als ik zeg knettergek bent. En hoezo verzin ik kopierechten? En wat schrijf ik hier dan?

  “U was niet gelukkig met die pagina citaatrecht na x dagen te publiceren, en ik ook eigenlijk niet. Want daar zou eigenlijk een vakman naar moeten kijken. of liever gezegd in dit geval een vakvrouw. Zou die Charlotte Meindersma niet wat zijn om die daar eens over te benaderen? Ik bedoel, een mailtje kost niks en vragen kun je altijd. Of heeft u iemand op het oog? Want ik wil nu zo langzamerhand toch wel duidelijkheid hierover. The Postman Always Rings Twice (overleg) 3 apr 2017 21:04 (CEST)”

  LAAT ER EENS EEN VAKMAN OF VAKVROUW NAAR KIJKEN! DAT SCHREEF IK, LIDEWIJ! Dát is wat hier staat!

  Vol-sage idioot dat je bent, ik kén de Kolonel niet eens, we kletsen of kletste hooguit hier of op quote of op sage wat met elkaar, we hebben haast nooit privé contact en al zeker niet over wikizaken.
  En ik héb helemaal geen honderden sokpoppen of heb die gehad, hoe kom je er op? En als ik wél sokken had waren ze heel open dat ik het was, en zeer onschuldig!
  En ik kén al die gasten helemaal niet die ik z.g. gedoxxed zou hebben en voor je info, ja ik leef ook nog. En als Edo niet geloofde indertijd dat ik Ausma goed ken had hij moeten bellen zoals ik met Ausma had afgesproken, en niet liggen te lullen!

  Volslagen randdebiel met je trollosage, trollomedia en trollopedia dat je bent!!! En de rest erbij, gewoon een partij randdebielen, dat is wat jullie zijn!

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Dat kan niet anders Kolonel. “We hebben zo veel bezoekers op sage uit België” Hu, hu. Waarom? Waarom heeft totaal onbekende wiki die nauwelijks in Google voorkomt zoveel hits uit België?

  Omdat hij Jehova-proof is. Het is een Jahovawiki. Ro heeft hem waarschijnlijk ontdekt, en de hulptroepen ingeroepen van een hoge Belgische Jehoveiaan, Mendelo, die alles vreet om het geheel maar Jehovazuiver te houden.
  En wat ik schreef was over de oude, orthodoxe kerk en dat beet hen niet. Hun sekte is daar namelijk op gestoeld, en toen hebben ze hun ellendige geloofje erbij verzonnen. Lidewij Blavasky is slecht een useful idiot voor hen, en meer niet. Slechts een volslagen sofen-dwaas die je alles op de mouw kunt spelden.
  Want zo zit het, he Mendelo? lekkere Jahova-oplichter van me.

  “You are of your father the devil, and your will is to do your father’s desires. He was a murderer from the beginning, and does not stand in the truth, because there is no truth in him. When he lies, he speaks out of his own character, for he is a liar and the father of lies.”

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.