Trein Eerbeek

Διαφημίσεις

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “Trein Eerbeek”

 1. Misschien toch eens in Eerbeek gaan kijken……
  Hier ook weer, als je hun website bekijkt en ziet wat die vrijwilligers daar doen, en als bekijkt wat het zooitje z.g. van vrijwilligers er van Het Grote Project er van bakt springen de tranen je gewoon in de ogen.

  https://www.stoomtrein.org/wzw/index.html

  Of dacht je soms dat daar de vrijwillers ook allerlei reisjes naar volledig vage conferenties cadeau kregen en er een kantoor met een zwaar overbetaalde staf was waar mij in al die jaren dat ik op Het Grote Project vertoefde het nut op geen manier duidelijk is van geworden? Gewoon niet! Behalve als hofleverancier van Wikipedia trollen.
  En achteraf begrijp ik wat ze bedoelen met wikipedia is meer. Meer copyvio. Meer wiki-trollen. Meer onzin de kennis ecologie inlazeren. Meer dikke onzinbaantjes voor mensen die zelfs nog nooit maar iets hebben gedaan op Wikipedia, laat staan een artikel geschreven hebben! Mijnheer de voorzitter had tot voor kort 600 edits op Pedia gedaan en reist de wereld rond van conferentie naar conferentie. En die wijsneus zou weten hoe WP werkt? Laat me niet lachen om die jokers!

  Let op mijn woorden, niet alleen die Edo staat binnenkort in zijn blote gat als levend standbeeld voor lul daar op de Mariaplaats, maar de rest erbij! Mark my words!

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.