Graaf Statler in Noorwegen. De verboden foto.

Zeldzame foto van Graaf Statler op reis in Noorwegen. Jehova’s proberen hem te bekeren.

Deze foto is afkomstig van Wikisage. Toch staat deze foto niet waar hij thuishoort. In het Jehova artikel. Jehova troll moderator Mendelo ziet deze foto namelijk als vandalisme. Mendelo probeert duidelijk te verhullen dat Jehova’s zich bij voorkeur op kwetsbare types, in dit geval Graaf Statler op reis in Noorwegen, richten.

Wat deze Jehova’s duidelijk niet wisten is dat Graaf Statler veel te slim is en dondersgoed weet dat de Jehova beweging het werk van de duivel is! Bovendien had Graaf Statler amper een week eerder in Banneux Belgie het heilige water uit de bron van La Viergre des Pauvres gedronken. Daardoor was hij onkwetsbaar voor deze flauwekul. Hijzelf zal dit waarschijnlijk ontkennen en wat mummelen over Belgisch bier.

De jonge vrouw met wie de Graaf op de verboden foto in gesprek is heeft nog enige tijd met hem samengewoond in een kraakpand in Zeist. Naar verluidt heeft ze nog model gestaan voor een asbak waarmee een huisgenoot van de Graaf een beroemd beeldhouwer werd. Het is onduidelijk wat er van deze vrouw terecht gekomen is. Het verhaal gaat dat ze het Jehova geloof vaarwel gezegd heeft en een goedbelegde boterham verdient in de prostitutie.

Tot slot deze youtuber heeft een goeie manier ontdekt om Jehova’s aan de deur af te poeieren.

Update 22 uur 56

De Graaf heeft zojuist hieronder gereageerd en komt zoals verwacht met de zotte Belgisch bier verhaal aanzetten. De vaste lezers weten inmiddels dat dit niet waar is.

De omstreden Jehova moderator Mendelo werd namelijk altijd enorm door de Graaf opgehemeld toen de Graaf nog op Wikisage aktief was. Hij kwam pas tot inkeer na het drinken uit de heilige bron in Banneux maar zal dit altijd ten stelligste ontkennen.

Let maar op de Graaf is zelf bereid te stellen nooit in Banneux geweest te zijn! Zo ontkende de Graaf eerder al Eerbeek bezocht te hebben.

De stamgasten van voorheen Bistro de Zaak weten wel beter. Dit cafe ging vorig jaar failliet zogenaamd door gebrek aan koks maar dorpelingen kennen de werkelijke oorzaak. Namelijk vaste stamgast de Graaf die straal bezopen met iedereen ruzie zocht en nooit zijn rekeningen betaalde. Zie https://www.destentor.nl/apeldoorn/koksprobleem-nekslag-voor-eerbeekse-bistro-de-zaak~a640a9e8/  

Wat er met de kostbare asbak gebeurd is blijft onduidelijk. Maar het zou me niet verbazen als deze uiteindelijk is meeverhuisd naar Tiel. Hij kan ook verpatst zijn op de Poolse Ebay waar de Graaf de nodige schimmige handeltjes drijft. Dit raadsel gaat waarschijnlijk nooit opgelost worden.

 

Διαφημίσεις

2 σκέψεις πάνω στὸ “Graaf Statler in Noorwegen. De verboden foto.”

 1. Ja, dat gaat weer he-le-maal de verkeerde kant op en we hebben niet eens de juf hier om orde op zaken te stellen. Haar punniklessen waren altijd het toonbeeld van orde, daar had je dit niet! Hooguit vloog er wel eens een tafel tegen het portret van Steiner aan de muur, maar dat was het dan wel!

  Toch voel ik mij genoodzaakt enkele delen van dit verhaal te relativeren.

  A) Het was inderdaad een Belgisch biertje en nog wel één, en niet dat water.

  B) André zijn huis was een doorgangshuis van van alles, het was namelijk de (vrij grote) villa van zijn grootmoeder die in het bejaardenhuis zat en de benedenverdieping was aan een oude doodgraver verhuurd. Dus er was altijd plaats zat, en André sleepte -bij voorkeur vrouwelijk maar niet altijd- werkelijk alles naar binnen wat geen dak boven zijn of haar hoofd had. Of soms wel, hing er van af. Zo is Olav daar ook terecht gekomen omdat hij nadat hij die kandelaar in het kruis van zijn stiefvader had gedouwd het huis uitgegooid was.

  Maar er zat van alles. En zo kwam dat meisje uit Zeeland daar terecht die was weggelopen, en ze had haar ouders verteld door de telefoon waar ze was. Maar toen kwamen niet pappa en mamma naar haar toe, maar die griezels met hun glade praatjes! En Olav heeft die lui er toen totaal stoned met die gangster-act uitgebluft.

  En ja, wat die lui daar in Zeeland hebben verteld weet ik niet, maar paps gooide mooi de hoorn erop als dochterlief belde daarna!

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Update 22 uur 56

  Puh! Toevallig net een andere print in Polen besteld, zal morgen de foto’s van het nieuwste trijntje erop zetten. En inderdaad nooit in Banneux of Eerbeek geweest. En die asbak, ik zou willen dat ik wist waar die was! Maar ik weet dat wel……
  Het was natuurlijk stamgast De Kolonel die de Bistro de Zaak naar de kloten heeft geholpen om genoemde redenen. Zoals alles altijd de schuld van de Kolonel is, en hij die mij in de schoenen schuift. Dat is altijd al zo geweest, dat is ooit op Kreta begonnen en sindsdien kruizen onze wegen elkaar op de meest wonderlijke wijze.

  De Kolonel zal het nooit toegeven, want zo is hij, maar hij woonde ook in dat kraakpand in Zeist, en de waarheid is dat HIJ die asbak heeft.

  Altijd, altijd de vermoorde onschuld spelen, dat deed ie toen al als klein jochie daar…

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.