En voor de rest……….

“Graaf Statler mag geen bewerkingen meer doen op pagina’s binnen de hoofdnaamruimte, inclusief de bijbehorende overlegpagina’s, die betrekking hebben op
gebruikers van Wikipedia
bestuursleden of voormalige bestuursleden van Wikimedia
Wikipedia of Wikimedia zelf, of
gerelateerd zijn aan bovengenoemde pagina’s, bijvoorbeeld middels een link in de betreffende pagina (zoals in deze zaak de relatie tussen Oscar van Dillen en Haagse School)”

 

Lazer verder eens een een pleurisend op naar je eigen achterbuurt, of die nou in Tilburg of Noord-Korea ligt. Wie denk je dat je voor hebt! Stelletje wikiidioten bij elkaar, en dan nog het boute lef hebben een brief van een jurist te sturen! Wikipedia is inderdaad meer ja, ik heb nog nooit zoveel prievenbuspissers bij elkaar gezien namelijk!!!!

Διαφημίσεις

7 σκέψεις πάνω στὸ “En voor de rest……….”

 1. Maar ik kwam er stomtoevallig op terecht! Robotje stond op het punt van omvallen indertijd als Mod, van Dillen kwam uit het niets opzetten en ik had de naam vaak terloops opgevangen, ik keek eens naar dat artikel en voelde me in een spookhuis!

  Mij was namelijk meteen duidelijk dat het om een hobbycomponist ging zoals ik er wel meer ken. Ach, elke docent of het nu aan de muziekschool of waar hij werkt is heeft vaak koortjes ernaast en componeert er wat bij. Niks mis mee hoor, maar al gauw vond ik een link dat hij totaal afgefakkeld werd in de Volkskrant in een dirigeerwedstrijd en ja, toen werd ik nieuwsgierig. En had half Wikimedia met Elly en Robotje die zich als een volleerd trollobotje gedroeg voorop in mijn nek vervolgens. En deze abitrolluitspraak aan mijn broek op straffe van zware blokkades.

  Dit vind ik toch wel de ergste edit van de hand van dreumis Ymnes:

  https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Oscar_van_Dillen&diff=45254764&oldid=45251126

  Die foto alleen al! De maestro himself, let op hier ben ik, de Nieuwe Mozart. Wat een opgeblazen pad zeg en mijnheer moest nog geld hebben om een cursusje wikitrollen te geven! Over over de ruif leegvreten gesproken daar. En ik was helemaal niet op verwijdering uit, ik heb eigenlijk haast nooit wat voorgedragen omdat ik het allemaal wel best vind, maar ik wilde gewoon dat het aan de richtlijnen voldeed, en dat lukte simpelweg niet. Dan maar weg en behouden door Moira-NL trollbot.

  Overigens gaat het verhaal van de parkiet van tante door op die verwijderlijst daar, moet je maar eens kijken, op het laatst koop ik een vervangend exemplaar op Marktplaats. Wat een gezeik en getroll zeg!

  Μοῦ ἀρέσει

 2. O, je bedoelt dit hitsige knipoogje.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg_Wikipedia:Steward

  Ja, is een lekker knipoogje, en het mooiste van alles vind ik dat de dreumes duidelijk is opgedraaid want hij heeft geen idee! Hij weet niet eens wat een Global Lock ís en dat je daarvoor op Meta moet zijn. Het is een totale schertsvertoning, temeer daar Natuur12 tot de uiteindelijke conclusie komt dat mijn werk helemaal geen copyvio is! En dat maakt die handhaving van die blokkade van abitroll zo totaal belachelijk, want Arbcom komt tot de conclusie dat hij de bevoegdheid helemaal niet heeft om een blok “zomaar” te verlengen, wat, terzijde, overigens van oorsprong een waanzinnig corrupt blok van Ijzeren Jan was, want ik deed niks fout! Nergens! Niets! Het is een soort wiki-Kafka.

  Maar aan die Trijntje zit wel een verhaal aan vast, maar het is vuige roddel. Ooit kreeg ik een mailtje met mijn echte naam verwerkt in het email adres, diegene had zelfs Klaas als connectie toegevoegd. Dus ik denk dus dat daar stevig mee getrollt is. Ik bedoel de Wiki-fucktcheckers geloven immers alles. die slikte zelfs voor zoete koek dat ik dood zou zijn.

  Eerst begon die mailcorrespondentie met allerlei flauwe kul over botten voor mijn deur breken, hij beschreef vaag mij huis (mooi huis heb je met die dubbele garage), en toen kwam het, de naam van een zekere C G met woonplaats en al werd plotseling uit het niets gedropt. Het zou een dame zou achter in de twintig zijn, trijntje. Ik weet natuurlijk niet of het klopt hoor.
  En later hoorde ik de vuige roddel dat Natuur12 dat adres van Moira aan die twee knapen die in haar straat gelopen had gegeven, en dat in die tijd Natuur12 met Trijntje wilde neuken.

  Maar dat is roddel hoor, en de heren van Eerbeek geloven geen woord van roddels! Welnee! Bah, roddels, lijkt abitroll wel.
  Maar ja, als het wel waar is liep die Ymnes denk ik wel op drie benen verder na dat knipoogje! Zo een lekker knipoogje, achter in de twintig, volgens Natuurlijk al twaalf echt de moeite waard, nou, nou, nou!

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Overigens is dit toch ook wel een pareltje:

  @ Trijnstel, Savh en SPQRobin, ik heb mijn verzoek zojuist hier neergezet. Persoonlijk twijfel ik niet aan de blokwaardigheid. Ymnes (overleg) 8 mei 2016 13:04 (CEST

  Het gaat natuurlijk helemaal nergens over, maar Ymnes is heilig overtuigd van de blokwaardigheid. Natuur12 schiet dan ook volkomen terecht zijn claim af, maar blokt OT. Op niks.

  En dan vind ik deze toch wel zo sterk:

  Ik ben zeer tevreden over de “afhandeling”. Nooit heb ik onder stoelen of banken gestoken dat ik óók sympathiseer met deze gebruiker die vaak zeer origineel en geestig was. Maar oprecht geloof ik dat doorgaande bewerkingsrechten voor deze gebruiker ons project niet verder helpen, waar men ook moet inzien dat die – zijn – bewerkingsrechten leidden tot een steeds grotere ontsporing. Ik zou graag in werkelijk persoonlijk contact treden met GS in de hoop dat hem dat zou helpen. Ik wil ook wel graag zijn hand vasthouden, mocht dat nodig zijn, en ook IRL hem helpen. Maar enig ongebreidelde aanwezigheid op Wikipedia behoort wat mij betreft nier meer tot de mogelijkheden. Aldus waardeer ik de ingreep van Natuur12. Gebruiker:RJB/Handtekening 9 mei 2016 12:39 (CEST)

  https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Verzoekpagina_voor_moderatoren/RegBlok&diff=next&oldid=46668966

  Kut toch een end op RJB, en wanneer kom je mijn auto’s wassen en de vloer hier dweilen, had je beloofd, hulp. Daar heb ik echt meer aan dan dat je mijn hand vasthoud. Je had immers je hulp aangeboden per mail!

  Ach, kloot toch allemaal een end in op, stelletje achterlijke gladiolen! Dit is gewoon te dwaas voor woorden allemaal.

  Μοῦ ἀρέσει

 4. Ja gut. Ik denk dat hij die wolven ook laat zitten uiteindelijk. Net zoals toen ik hem antwoordde dat ik absoluut wat hulp kon gebruiken, ging hij ook niet op in. Hij boodt het notabene zelf aan, op Pedia en per mail! En ik wordt een dagje ouder, nou die ramen mag hij van mij best zemen hoor, graag zelfs.

  Maar even serieus, deze hele gang van zaken is natuurlijk te zot voor woorden, en dit afdoen als een incidentje en vol gas door stomen met Wikipedia is meer en is nu volwassen is natuurlijk breeduit belachelijk!
  Want die vereeniging zit er natuurlijk tot zijn strot in. Die hebben dit aan alle kanten gefaciliteerd en gestimuleerd met al die leden en die krankzinnige Ymnes cult.

  En ik pik dit gewoon niet, nee, dit neem ik niet. En volkomen terecht, want dit kan gewoon niet!

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.