Die kolonel kletst maar wat

Het was al een rotjong in de tijd dat hij met zijn vader en moeder in het huis naast Andre woonde en ik pik het niet meer! Ik ben eens op onderzoek uitgegaan en wat vond ik achter dat bushokje langs de weg van Pepinster naar Banneux iets voorbij het beroemde fort de Tancremont? Dit.

DSCF7298

De lege flesjes van het bier wat ik hem maar had opgestuurd na zijn eeuwige smeekbedes. Een sterkere bewijs dat hij dat was die daar heeft gezeten en niet ik lijkt mij niet mogelijk. En let maar op, op een dag maakt hij de fout van zijn leven en zul je op een hoekje van een foto die asbak van André zien staan. Hij zal nooit zonder reizen, het is een soort talisman voor hem.

Daar op Kreta herkende ik hem niet meteen, tot de sigaretten en die kostbare asbak op tafel kwamen, en toen wist ik het gelijk, dat is dat rotjoch van vroeger. Van de Steinerschool getrapt vanwege de juf pesten en wangedrag. En dat liegen he, dat eeuwige liegen ook nu weer, nu weer over dat water. Het houdt nooit op.

En altijd, altijd weer kruist hij mijn pad.  Of het nu op die Steinerschool was, op Kreta, op Startpagina, op Quote, op pedia altijd is hij er weer! Met die eeuwige, eeuwige leugens van hem, zoals nu weer over dat heilige water. Ik was daar niet met RJB! Ik heb daar niet van gedronken en ik ben geen Tamil!

Διαφημίσεις

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.