Lekker ding trouwens, die Lidewij.

Samenwerkingsuil

Lidewij C J.Is erg betrokken, vooral bij overleg. Verbetert de encyclopedie door een kritische houding.

 

Ja vast, ons voddenvrouwtje met haar Inclusionisme. Maar daar gaat het hier niet over, da’s meer iets voor het Leger des Heils. die hebben immers ervaring met zwaar vervuilde huizen uitruimen. Nee, het gaat hier over het smerige, geniepige doxxed wat madam doet. Heel geniepig vaak, zoals ze nu met die Ramon DJV doet. Want hoe weet ik de ware identiteit van Robotje? Door haar! Via Wikisage. Ik volg namelijk altijd enkele gebruikers, niet een hele wiki want dat kost veel te veel tijd. Ik had het anders nooit gezien!

Een anoniem, of althans onbekend persoon had hem daar gedoxxed, en zij verstopte dat niet zoals een goede mod zou doen, nee, ze liet het staan en ging die pagina eens flink editten. Nu volg ik tante tut haar verrichtingen vrij nauwkeurig, en ik heb een fotografisch geheugen, dus zoiets slaat op, of ik wil of niet. Ik kan me die pagina zo voor de geest halen en lezen.

En madam tut ging  later héééél hard rondkwaken indertijd dat IK allerlei artikelen zou hebben aangemaakt over mensen waar ik het bestaan niet eens van vermoed had op Sage. En ik ken er werkelijk geen hond van anders dan wat ik per ongeluk gelezen heb. Maar zij, zij, lid van Romaine’s uilskuiken-academie doet het!  ZIJ is diegene die Robotje gedoxxed heeft en niet ik!

Veel plezier met de volgende ronde uilskuikens die er aan staat te komen verder, maar mij besodemieter je niet! Ech nie.

Διαφημίσεις

8 σκέψεις πάνω στὸ “Lekker ding trouwens, die Lidewij.”

 1. Ik heb het gevoel dat die chippolattas steeds gekker worden. Hoe sneller het boeltje bij het grof vuil hoe beter. Waar ze thuis horen. Ze durven nogal een toon tegen je te zetten. Doen ze dat in real life ook anders? Echt al het intellectueel uitschot annex krapuul loop je daar tegen het lijf.

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Wat dacht jij! Of U. Van schaamte zouden ze in elkaar krimpen als ze mij IRL zouden ontmoeten en veel meer dan wat gestamel zou er echt niet meer uit onze wikihelden komen. Ech Nie. Met hun grote waffels. Daar was niks meer van over, die waren met hun staart tussen hun benen afdropen als ze die oude halve bouwvakker tegen kwamen die hen ff uitlegde wat voor zooitje ongehoorde eikels ze waren. Beschaafd hoor, maar ik trapte ze recht de grond in. Wat denken die patjepeeërs wel niet!
  En dat zooitje zou wel ff naar de rechter stappen beweerde ze in hun blufbriefje van hun jurist, nou Ausma, mijn advocaat en ik hebben wel voor hetere vuren gestaan hoor. Die waren gefileerd en met een uitje en een sausje opgediend, panklaar.

  In het begin denk je wat heb ik nou toch aan mijn fiets hangen, maar langzaam krijg je het door, het is allemaal van dat zwaar gesjeesd spul wat denk een graantje mee te kunnen pikken uit de rijk gevuld ruif daar in Amerika. Want wie met een normaal bestaan zou er anders intrappen? Niemand toch? Je ziet toch op honderd meter afstand dat dit stinkt? Kan toch helemaal niet kennis verzamelen onder het Amerikaanse recht en hier onder een CC licentie verspreiden die je als een kleuter fout hebt uitgelegd? En wat voor kennis, want sjonge, sjonge, het is me toch een meuk allemaal! Een kind uit de eerste klas van het voortgezette onderwijs zou er een drie voor krijgen!

  En dan dat getroll, de geestelijk leeftijd van een kind van zes komen ze niet te boven! Doorzichtig, kleuterachtig getroll en grote smoelen, dat is hun handelsmerk. En je ziet gewoon aankomen dat dit hartstikke mis gaat lopen, want en de overheden worden wakker, en de rechtelijke macht ook en die grijpen ze toch op een dag, wil je niet weten! Die laten geen spaan van die gekken heel!
  En daarom laat ik het zo een beetje lopen, mij te veel moeite er achter aan te gaan. Geef ze maar een end touw, en het hele spul hangt zichzelf toch op een gegeven moment op in de hoogste boom die er is.
  Hoewel, een stuk touw hoef je ze niet eens te geven, dat zoeken ze zelf wel ergens op, die lui zijn immers dag en nacht bezig met hun eigen graf te graven. Die zijn immers staplelmesjogge.

  Maar ik denk wel eens, oohhh, de Erasmusprijs. Ohhhhh, ik kan wel raden waar die ton van die rijke familie vandaan komt die nu aan snoepreisjes voor rijke wijven wordt weggesmeten. Ohhhooohoooo, als dit uitkomt, als dit uitkomt, nou dan kan je daar op de Mariaplaats zakken gaan uitdelen die ze over hun hoofd kunnen trekken voor ze naar buiten gaan. Die staan me dan toch als levend standbeeld voor gek in hun blote hi ha ho! En dan dat idiote verhaal van mij! Dat is toch met geen pen te beschrijven, als beesten hebben ze zich jaren lang gedragen tegenover mij! Ik heb me toch een story!

  Wat ik vooral grappig vind is dat rare vrouwengedoe, da’s namelijk nep. Dat is namelijk door een stel mannelijke silicon programmeurs verzonnen, met idiote man vrouw verhoudingen. En al die gekken lopen er als een dwaas achter aan! Je lacht je weer dood als dat met “acteur” als je weer eens leest in hun kroeg!
  En waar ik echt niet meer van bij kom is die James Alexander, hun steun en toeverlaat die nu in Hawaii met zijn ballen in het zand ligt met zijn vijftien dollar korting. In het Hilton daar met 20 restaurants waar hij uit kan kiezen.
  Die heeft ze toch vernaaid! En het mooiste van het al is, die zit hoog en droog achter de beschermende Amerikaanse wetgeving, en dit zooitje hier dus ……..niet! En hij heeft nog een dikke baan bij Twitter te pakken op koop toe met al zijn getroll! De slechtste mod ooit van WPEN, Trust & Safety en zich de zevende hemel ingetrolldt!
  Nee, die heb het een stuk handiger aangepakt dan die Professor Mies en die beklagenswaardige stakkers hier.

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Die Lidewij C. J. heeft met het bewust schenden van privacy haar hand volledig overspeeld en mag stilaan wel eens zelf in de schijnwerpers komen te staan. Met dank aan Edje de Roo zijn prominente aanwezigheid op internet, waar je de rest van de club vaak ziet opduiken.

  Leuk gevonden dat ‘voddenvrouwtje’. Of heb je misschien gezien hoe het bij haar thuis gesteld is? Lijkt wel een buitenverblijf van de New Kids. 🙂

  Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

  1. Nee, ik verdiep me nooit zo in die lui, zelfs al weet ik wie het is. Bovendien heb ik aan dat Steiner gezweef hele slechte (jeugd)herinneringen, er hang iets heel negatiefs voor mij omheen en zit ik er niet zo op te wachten dat nog eens op te zoeken. Drie dode jeugdvrienden is wel zat eigenlijk. En ik bijna, ik ben erg goed in bijna dood gaan namelijk en toch weer opkruipen. Het zal beslist een keer echt mis gaan, maar tot nu toe lukt het me keer op keer aardig.

   Ze past wel tussen dat soort, ze voelen zich namelijk heel erg aangetrokken tot iets “pedagogisch” of wat daar voor door zou kunnen gaan. Met soms letterlijk fatale gevolgen. En wat zij staat te flikken met dat doxxed lijkt natuurlijk helemaal nergens op. Maar dat forum-achterbuurttrucje van Doxxed zie je daar vaak, Moira troll bot deed dat ook bij mij met die Natuur12 kamikaze actie.

   Weet je, ze vernieuwen niet. Elke kutstreek wordt tot het oneindige herhaald, nu ook weer. De Titanic zit volledig aan de grond, da’s duidelijk. Romaines Brussel Advocating Group met de politieke wetenschapper Dimi en die idioot van een Gerlach met zijn volgens Jimmy hoogst interessante blogposts heeft natuurlijk van alle kanten gefaald. Alexander ligt met zijn ballen in strand op Hawaii, zijn beide middelvingers opstekend, ook al weer een zeperd. Die vrouwenaanpak met dat trollende Genderdesk, ook weer een afgang van de eerst orde met Mahler aan het roer. Eigenlijk flopt alles totaal, of het nu een GLAM project in het Rijksmuseum is, het werven van nieuwe gebruikers, een Caribbean project, maakt niet uit, het eindigde allemaal in een groot fiasco.

   Je zou denken er is een leerweg, die zou er toch moeten zijn, maar die ontbreekt totaal. Er wordt weer keer op keer teruggegrepen op de oude, totaal mislukte waarde als een abtroll, een vers en fruitig Moira trollbot, het Ymnes account weer uit de mottenballen, een sterrenregen, WM feestjes, en gaan met die banaan!

   En eigenlijk is dat het meest opmerkelijke van het geheel. Die totaal ontbrekende leerweg. Keer op keer een nieuw orkest zoeken voor die Titanic omdat het vorige verzopen is, en als het weer speelt is het OK. En die Edo, ach, wat moet je van zo een figuur nou toch zeggen?
   Nou ja, hij heeft een virtuele ster en een virtuele schaal oliebollen gehad zullen we dan maar zeggen voor zijn briljante wikiwerk. Nu het gratis bier nog, kan hij lekker verder lallen.

   Μοῦ ἀρέσει

 4. Om een leerweg af te kunnen leggen, moet op zijn minst enige intelligentie voorhanden zijn. Ik zie bij de egotrippers op Wikipedia veel geslepenheid, maar weinig intelligentie. Met zo’n combinatie val je altijd door de mand. Maak er politici van.

  Sofen zijn niet alleen voor pedagogie, maar ook voor ouderen- en ziekenzorg. De kwetsbaren zijn gemakkelijk om te praten en zijn een grote afzetmarkt voor de heilsleer en bijhorende productieketen. De Getuigen van Jehova doen het ook. Van deur tot deur zwakkeren zoeken om dan hun bijbel open te trekken. Aan een evenwichtige mens krijgen sofen of andere profeten hun ideetjes niet verkocht.

  Ik verdiep me ook niet in mensen zoals het voddenvrouwtje, maar wanneer ik iets van ze tegenkom dat interessant is, houd ik het wel bij. Als de reguliere media publiceren, is het wel handig dat we weten over welke trollen we het hebben, toch? Met het fenomeen ‘oogluikend toelaten van doxxen van gebruikers’ zijn ze overigens nog niet klaar bij de Nederlandse Wikipedia. Vorige maand sprong dit in het oog. https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg_Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/pieterhawitvliet&diff=next&oldid=52724712 Een betaalde werknemer van Wikimedia en moderator die zo reageert wanneer privacy wordt geschonden?
  Ook benieuwd hoe die Arbitragecommissie hiermee om zal gaan. Die Lidewij bleef maar tekeergaan met doxxen en niemand die wilde ingrijpen. De tactiek der Oude Belgen gebruikend leidde de Belg dan ook nog eens de aandacht af van de kern van de zaak. https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg_Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/pieterhawitvliet&diff=prev&oldid=52723833 Niemand die doorhad dat het in wezen om een minor issue ging en het voddenvrouwtje mocht gewoon doorgaan met het belichten van de gang van zaken op Wikipedia. Iemand gaat dit uitzweten. Je kunt niet zomaar strafbare feiten toelaten.

  Dat gekke wijf is een schoolvoorbeeld van wat fout loopt en zolang zo’n mensen hun gang mogen gaan, weet je gewoon dat er niks verandert.

  Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

 5. Nou, Edo was ook aardig onderweg met de Banner samen om s’Neerlands topadvocaat Ausma zijn naam tot een afschuwelijk concentratiekamp te verbasteren en mij een puur anti-semitistische mail te sturen en rijen belediging uit het niets. En hij wilde maar niet niet geloven dat dat echt niet mocht. Over dom gesproken, ik denk dat Edo beslist een paar maandjes wasknijpers had zitten maken als daar werk van gemaakt was door ons. De rechter had vast het z.g. “misverstand” niet gevat.

  Of onze Sandra, die ik ooit eens per mail uitlegde dat hun vertaalprogramma gevaarlijk voor de studenten kon zijn. Zij plaatsen immers de teksten en het is algemeen bekend dat wiki- teksten vol ratten en schorpioenen en copivio zitten, en die CC licentie is flut. De student is dan namelijk verantwoordelijk als het ooit spaak loopt. Nou, prima plan volgens haar! Nou, als het om mijn zoon of dochter ging en ik kwam daar achter zou ik het wel weten… Die studenten zijn bij naam en toenaam bekend! En het risico verjaard voorlopig niet, in elk geval niet tijdens hun leven.
  Dom, dom, oliebol dom.

  En die sofen, jahhhhh. Als ervaringsdeskundige kan ik hooguit zeggen dat ze uitstekend zijn in het verknippen van jongeren. Een model-kind zwalkt er wel tussen door, maar naar jongeren zoals wij die overduidelijk aan het ontsporen waren steken ze simpelweg geen poot uit. Die laten ze gewoon totaal verzuipen. Het moet hun duidelijk zijn geweest dat het mis aan het lopen was met ons, dat er hele nare dingen thuis aan de hand waren, maar bekijk het maar verder. Lidewij is gewoon een standaard-soof, ze is namelijk uitsluitend met zichzelf en haar eigen ego bezig zoals al die lui dat zijn.

  En over het algemeen zijn deze mensen natuurlijk bloedje link bezig. Er zijn Terms of Use, maar die hebben ze voor zichzelf stomweg ongeldig verklaard en gedragen zich als een stel idioten of ze kijken op de sofen-manier de andere kant op. Onder het mom van hun goede wil. En zo zit die kasrotte foundation volkomen ingedekt, James Alexander is ondertussen een kookrubriek begonnen daar bij Twitter. Hoog en dorp veilig achter bergen Amerikaanse beschermende wetten die hier geen enkele waarde hebben met zijn nieuwe 170 K baan. Die hebben ze natuurlijk weggepromoveerd daar in LA, da’s wel duidelijk. Mark my words, Maher flikt binnenkort hetzelfde kunstje met haar fuckt-checkers.
  Nu ook weer, zelfs het in het Europarlement hebben ze bot gevangen met hun tegen beter weten in gelobby, en daar zijn we weer. Geen leerweg. Oeps, paaltje geraakt! Even de Titanic in de achteruit, deukje opgelopen, en volle kracht vooruit! Dwars door de ijszee! Met kapitein Sandra aan het roer, dan komt het wel goed.
  Nou, ik wens ze geluk als dit spaak loopt, wat het gegarandeerd doet natuurlijk, want dit gaat je ongelooflijk zwaar aangerekend worden. Doorgaan terwijl het al heel lang overduidelijk is dat je knallend fout zit. Dan ga je toch wel zo ongenadig de bietenbrug op, dat wil je niet weten! Alles ligt vast in mails en die wiki-geschiedenis, je kunt geen kant op, en de officier van justitie kan prijsschieten! Ze zijn een stel zittende eenden met hun wiki-gekkigheid en koppigheid.

  Μοῦ ἀρέσει

 6. Nou, die Trollobotje is ondertussen heel vreemd bezig.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg_Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Blokkade_Bart_Versieck_11

  Ik heb het die zaak toen redelijk gevolgd, maar ik kan me werkelijk niets van enige fysieke dreiging herinneren, en volgens mij wordt er in die uitspraak ook niet over gerept. Zou ook helemaal nik voor Bart zijn. Ik vind het maar vreemd dat dat er zo staat en niemand er wat over vraagt.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.