MoiraMoira is back in town!

https://commons.wikimedia.org/wiki/Special:Contributions/MoiraMoira

We hebben haar lang gemist, maar eindelijk laat ze opnieuw van zich horen! Dat belooft in 2019!

Διαφημίσεις

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “MoiraMoira is back in town!”

 1. Het zal wel gekomen zijn door de enorme lading sterren die zij op sterrendag heeft mogen ontvangen op haar OP op wikipedia-NL vermoed ik. Ik zag trouwens uit mijn ooghoek dat ook de kleine Ymnes en professor Natuur12 er met één verblijd waren. Naast vele ander ramp-gebruikers.

  Ik denk dat de wiki-Titanic vol goede moed opstoomt naar weer een nieuw jaar vol ongebreidelde wikipret. Op naar de volgende ijsberg, we hebben weer een nieuw orkest aan boord na het gigantische Brussel fiasco. Het speelt weer dat het een lieve lust is.

  En ik, ach, ik heb het hoogste immers bereikt en nu voorzitter Alexander van de SanFanBan-jury verder met zijn ballen in het zand op Hawaii ligt zijn middelvinger opstekend naar de hele wiki beweging wordt die alleen maar bijzonderder. Ik zie geen nieuwe winnaars meer komen althans. Er is voor mij gewoon niks meer te halen daar, vele hebben verwoede pogingen gedaan de beroemde SanFanBan te winnen en hebben gefaald en ik heb hem in huis.
  Dus wat zal ik me nog druk maken met sokken of zo? Ik neem nog een oliebol en een glaasje Champagne een laat de wikiboeren en boerinnen verder boeren.
  Maar hoe dan ook is de terugkeer van Moira troll bot groot niets! Dat wekt grootse verwachtingen voor 2019!

  Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.