Bovendien hashtag #gendergap…

Janneke Doolaard – 2 weken extra voor verbetering. Wat maakt deze dame E? @Natuur12: @Effeietsanders: @Ellywa: Mochten jullie nog input willen geven, dan graag hier. Ciell 30 dec 2018 18:46 (CET)

Wellicht dat de kritiek het artikel beter kan maken, artikelen verwijderen maakt de encyclopedie niet beter, al helemaal niet als het vanwege kritiek op de inhoud is. Edoderoo (overleg)

 Tegen verwijderen – Wat maakt deze dame E? Kom op jongens. En meiden. Edoderoo (overleg) 31 dec 2018 09:07 (CET)

“Kom op jongens!”

 Voor verwijderen de originele verwijderreden luidde twijfel aan ew en dit is geen biografie in balans maar een soort curriculum vitae slechts. En die is nog steeds van toepassing. Zoals ik al voordat de sessie verlengd werd stelde: dit artikel is niet in balans. Teveel aandacht voor de documentaire en te veel een PVV/FvD VS Klaver verhaal terwijl er veel meer kritiek op de documentaire is. Nu is het een gevalletje, wegens één gebeurtenis in het nieuws en wp:BLP is duidelijk over zulke gevallen. Voor de Ew wordt er ten onrechte vanuit gegaan dat hoe wij naar iemands prestaties kijken reden is voor opname in de encyclopedie. Het gaat erom of een onderwerp voldoende beschreven wordt in onafhankelijke, gezaghebbende bronnen die het onderwerp beschrijven. Al het materiaal dient hier gebaseerd te zijn op dergelijke bronnen en voor de betrouwbaarheid van een bron is het in de meeste gevallen van belang dat deze onafhankelijk is en gezaghebbend is. Onafhankelijk omdat de auteur anders een belang heeft bij de tekst en je daardoor niet zeker kan zijn van de objectiviteit en gezaghebbend omdat je pas aan kan nemen dat een bron betrouwbaar is wanneer de auteur daadwerkelijk en aantoonbaar verstand heeft van het onderwerp. Dat is dus niet de stagiair journalistiek, een persberichtoverschrijver, of iemand die hobbymatig schrijft op een blog ofzo. Bij de bronnen die nu aangevoerd worden is dit allemaal helemaal niet het geval. Weinig gezaghebbend, niet allemaal onafhankelijk. En daarmee blijkt de relevantie van dit onderwerp niet. Natuur12 (overleg) 1 jan 2019 18:28 (CET)

ik heb alles aan het artikel toegevoegd wat online beschikbaar is en wat niet op eigen websites staat. Als dat niet genoeg is gezien haar prestaties en een mod dit artikel wenst te verwijderen moeten we maar wachten tot ze een grote prijs wint en dan staan we als encyclopedie weer eens voor paal. Bovendien #gendergap want er is een grote genderonbalans tussen beschreven producenten. Dat lijkt mij ook een valide argument. Bij gelijke relevantie verdienen vrouwen de voorkeur imho. Elly (overleg) 4 jan 2019 17:02 (CET)

“Bovendien #gendergap” Hoepel op!

Onderwerpen concurreren niet onderling om een artikel, dus het argument dat bij gelijke relevantie vrouwen de voorkeur verdienen lijkt me allesbehalve valide, maar juist volstrekt onbegrijpelijk. Dat nog even los van het ronduit discriminatoire karakter. Het hypothetische risico om voor paal te staan is vanzelfsprekend eveneens geen reden om de relevantie-eisen naast ons neer te leggen. Jeroen N(overleg) 4 jan 2019 20:58 (CET)

zij is relevant. Dat schreef ik hierboven al. En als ik dat niet kan afmeten aan andere producenten, waaraan dan wel? Geef dan heldere criteria als de lange lijst van films niet voldoende is. 3 films uitgezonden op NL tv? 10 films gedraaid in NL bioscopen? Graag een concreet handvat. Dank jullie allen bij voorbaat. Elly (overleg) 4 jan 2019 23:44 (CET)

Natuur12 heeft het hierboven al voor de honderdste keer uitgelegd. Dit is vragen naar de bekende weg. Jeroen N (overleg) 5 jan 2019 00:07 (CET)V

Διαφημίσεις

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “Bovendien hashtag #gendergap…”

 1. Ik probeer al een tijdje dat gender-gedoe te plaatsen want dat is opgekomen nadat ik eruit gertollt ben.
  Ik ben eruit getrollt door duo professor Natuur12/Ymnes in 2016/2017 en ik heb toen Elly op volle toeren net niet meegekregen, dus het moet in 2016 begonnen zijn. Want toen ben ik op WPNL er uit gewerkt.
  Ikzelf denk dat dat vrouwengedoe in het vacuum van het instorten van het gouden duo Natuur12/Ymnes is ontstaan bij gebrek aan een alternatief. Er was niks meer over, het wonder uit Amerika had totaal gefaald en ze kwamen erachter dat die Ymnes sok ook niks was. En toen zag Elly haar kans schoon met haar vriendinnetjes om haar bakken genderonzin te pushen en de boel op stelten te zetten. Ik denk dat het zo is gegaan.

  Eerst hoorde je plotseling in elk uithoek Ymnes, wonder Ymnes, Natuur12, Natuur 12, Josq was er helemaal gek van en RJB en anderen ook, en sok Natuur12 maakte toen een bliksemcarriere. Toen hoorde je niks van vrouwengedoe, tot dat Natuur12 gedoe inzakte als een soufflé, en RJB Natuur12 voor een enorme kleuter begon uit schelden en zijn biezen pakte. Want het was een gigantische zeper die alleen maar een briesende van woede Statler heeft opgeleverd. Die trapt waar hij kan en nog lang niet met ze klaar is, en met redenen! O, reken maar dat ik met dat zooitje nog niet klaar ben, zijn ze nou helemaal besodemieterd daar in Utrecht! Woedend ben ik op ze, en erg zakken doet het bepaald niet. Die laat ik echt niet wegkomen zonder zelfs maar een woord van excuses. Jankend op hun knieën gaan die, reken maar! De kachel maken ze maar met hun wiki-vriendjes aan, maar niet met mij! Mij een partijtje als een of ander patjepeeër daar in Amerika neerzetten, me als digitaal tuig neerzetten op die global ban lijst, krijgen zal ik ze!

  Ja, het is natuurlijk volkomen maf, het gaat nergens over, het is iets van een vrouw is goed en puur en een man deugt niks van. En een beetje vent die transgend en wordt een soort sub-vrouw.
  Ach, het is gewoon Lidewij en Elly en de rest van die genderwijven geleuter. Niet serieus te nemen, het is gewoon dwaas.

  Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.