Mispoes, Whallie!

Ik heb geen toetsenbord aangeraakt daar, dus het kan nooit een globale blokontduiking zijn. En zover ik weet ben ik de enige globaal geblokte gebruiker in Nederland. En weer zaten jullie ernaast, zoals altijd, nu weer op Wikiquote. Hartstikke mis. Volkomen ernaast.  Valt me van je tegen Whallie, had je slimmer geacht. Ik ben tot nu toe nog niet een keer op een WMF project geweest namelijk. En nu ook weer niet, zo gammel is het systeem. En dat gebeurd nu keer op keer, iemand ziet heer van Eerbeek staan, denkt o, en daar gaan we weer.

Διαφημίσεις

26 σκέψεις πάνω στὸ “Mispoes, Whallie!”

 1. @Heer van Eerbeek: Ik heb uw account geblokkeerd ivm globale blokontduiking (duck test). Whaledad (zegt u het maar) 6 jan 2019 20:53 (CET)

  Whallie heeft hoe dan ook de zeeeeeeeeer professionele duck test gedaan en zat er werkelijk knallend naast! Knallend! Want dat weet ik heel zeker. Wat een giller weer! De duck test voor de tienduizendste keer ernaast!
  Je kan zoiets niet beheren met duck testjes en zo. Het was natuurlijk glashelder dat dat artikel een troll actie was, en dat ging gewoon even een tandje hoger. Met een z.g heer uit Eerbeek.
  Overigens heb ik niets met dat artikel uit te staan, het slaat natuurlijk weer nergens op als gewoonlijk en het lijkt mij niet Lidewij eerlijk gezegd.

  Wat een feest weer op een saaie zondag! Vintroll schuin in de bocht, een paar trollen in actie, Whallie met de blokhamer rondzwaaiend en er glad naast zitten, en je dag kan niet meer stuk!

  Μοῦ ἀρέσει

   1. Want………? Moet je me eens uitleggen. Omdat er opzettelijk een paar typische foutjes inzaten die ik altijd maak? Ik wist al dat je stom was, maar zo stom……
    Nog net was de naam van Vintroll niet vout gespelt……

    Maar hoe weet jij dat zo zeker? Je kristalen bol? Eerst een account heren van Eerbeek is aangemaakt, toen heer van Eeerbeek, en genie Lidewij is eruit. Zoals die er altijd eruit is en de plank vervolgens gierend misslaat. Want zo doen wij sofen dat nu eenmaal.

    Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

 2. Lidewij, als het nu toch geen sok van mij is, en eigenlijk nooit, wat zou ik dan moeten toegeven? Hoe kan ik nu iets toegeven als het simpelweg niet zo is?

  En over waarheid gesproken, zeg eens op, wie van jullie was het die die gender desk mevrouw zo besodemieterd heeft? Elly of jij?

  Μοῦ ἀρέσει

   1. En dat is dus het probleem, dat doe je dus nu net niet. Want, de Kolonel en ik hebben precies dezelfde schrijfstijl en humor, dus gooi je ons altijd door elkaar. Dus heel vaak denk jij dat ik het ben maar dan is het de Kolonel of een ander die mijn schijfstijl imiteert.
    Jij neemt iets aan wat je vermoed als waarheid, zonder dat er echt een bewijs is. Want dat heb je niet, dat is er namelijk niet. Nu wil ik hier best het geheimpje aan je verklappen, het was mijn broer. En die heeft geen ban zover ik weet, of wel soms? Hij woont trouwens eens kijken 90 kilometer weg, heeft dus niks met mij uit te staan anders dan dat het mijn broer is. Zie je nou hoe fout jij weer zat? Als gewoonlijk?

    Maar nu mijn vraag en voor de draad ermee, ik heb de waarheid verteld en nu jij. Wie van de twee was het die die Amerikaanse gender-desk mevrouw zo gefopt heeft, jij of Elly, of allebei? Want dat weet ik nu weer eens zeker.

    Μοῦ ἀρέσει

     1. Onzin. Een sokpop was het geweest als ik daar gepost had. Je klets maar wat met je sokpopmisbruik. En jij speelt niet anders dan spelletjes, dat is jouw bepaald niet vreemd. Evenals de waarheid, anders zou je het gewoon toegeven dat jullie tegen madam gender hadden zitten aankwaken want ik weet het toch allang. America heeft heeeeeel weinig geheimen voor mij tante.
      Gasflessen blaas jij namelijk leeg met je gaslighting. Als jij maar wat denkt kwaak je het al rond als de heilige waarheid, en dat is jouw probleem en dat van Elly. En een nog groter probleem is dat mensen ook naar je luisteren. Of beter luisterde.

      Tot die dag, want ze hebben jullie door daar in de States, Lidewij. Waarom denk jij dat James Alexander dat pretbaantje heeft gekregen bij Twitter? Omdat ze jullie door hebben en hem kwijt moesten. Wegpromoveren heeft dat Lidewij, wegwerken zonder gezichtsverlies. Die krijgt een baantje post openmaken of zo met een giga-salaris daar. Of dacht je dat ze bij Twitter echt op die zot zaten te wachten? Dacht jij dat echt? HA!

      Μοῦ ἀρέσει

       1. Zit nog even wat te eten, moet mijn hart-medicijnen nog nemen. Krengen zijn het, je maag slaat er van op hol, maar volgende maand mag ik minderen. En vroeg hoef ik toch niet meer op.
        Maareeeehhhh erg handig vind ik het allemaal niet Lidewij. Liever gezegd oer-en oer stom, vooral die gekke Amerikaanse prof Mies met die MyHermitage pagina met die autistische Ymes in de bocht. Een arb-stoel en een etalageartikel kregen ze als beloning, om je te bescheuren.

        Efin, Google en Facebook staat nu te stuiteren en kunnen WMF wel vermoorden op het moment. Maar goed, eigen schuld dikke bult zullen we maar zeggen. Te mooi om waar te zijn en zo.
        Ben benieuwd hoe dit verder loopt, maar vast niet meer met verder gender getroll. En Maher zal binnenkort ook wel een droombaan krijgen, zijn ze daar ook vanaf op een nette manier. En dan is dat gewoon over, zo gaat dat daar. Het is eten en gegeten worden daar, ethiek is een vies woord, graai wat je kan. Heel silicon Vally is eigenlijk een groot Any Rand geheel, daar ben ik wel achter onderhand. Ze verneuken je net zo hard als dat ze je hebben opgehemeld.

        Μοῦ ἀρέσει

  1. Wikinieuws? Da’s toch speciaal voor Ymnes en Schim uit de mottenballen tevoorschijn gehaald? Een beetje aan Father McKenzie project, is het niet? Was quote ook hoor, weet ik wel, maar ik vond het wel aardig wat op te lappen en kon veel van Whallie leren, maar verder heb ik niks met quotes. Van mij mogen ze het in de fik verder steken, en Wikipedia erbij. En er is hier simpelweg niemand hier om wie dan ook te blokkeren, want de kolonel is er als gewoonlijk weer eens vandoor en Jul en ik zijn hier slechts gastredacteuren.

   Μοῦ ἀρέσει

 3. Zat het nog even door te lezen.

  @Esiqeso: je kunt me blijven mailen, maar ik zie niet in waarom deze discussie in alle geslotenheid tussen ons per mail gevoerd zou moeten worden. Verder geeft u aan dat u verteld is (door wie?) dat ik nog nooit zelf iets geschreven heb. Wat geestig, iemand die sinds dit prille jaar meewerkt, heeft al meteen vrienden gemaakt die hem dingen influisteren.

  Wat zou deze oneindige eikel, die inderdaad nog nooit zelfs maar een artikel geschreven heeft bezielen om op een projectje, waar hij naar eigen zeggen geen sikkepit om geeft, als een soort politieagentje rond te paraderen? En wat zou er in mensen hun koppen toch mis gaan dat als ze daar rond lopen om inderdaad een soort Franse Terreur te gaan beoefenen?

  Er is iets vreemds in dat Wikipedia. Het doet iets met mensen hun geest. Ik heb Whallie immers ook van een fijne, loyale collega na zijn arbcomtijd in een persoon volkomen loyaal aan het systeem zien veranderen. Ik zie mensen dingen doen die ze waarschijnlijk zelf verwerpen. Overigens merkte Woudloper op de OP van Peter B ook al zoiets op, het arbcomreglement gaat boven mijn ethisch gevoel.

  Volgens mij werkt Wikipedia op dezelfde manier in op iemands brein in als een sekte. Mensen verliezen hun vermogen om rationeel te denken namelijk, zien vaak op het laatst in wat ze gedaan hebben, rennen dan weg en zitten klem in Hotel California. Eigenlijk intriest, want je zit natuurlijk finaal in de boot dan, die Sandra ook. Want die moet doorliegen tot het eind. Nu weer met die gekke Romaine uilskuikens. Want natuurlijk is Wikipedia niet meer maar inderdaad de Franse terreur en dat is aan het uitkomen. En liegende Lidewij een wikiuil, hoei kom je erop. Klaar ben je ermee als je er deel van hebt uitgemaakt met al je gaslighting en gelieg, want ik denk inderdaad dat die Sandra heel bekend gaat worden met haar Wikicon in de Franse betekenis maar vast niet op de manier die ze wenst…… En mijnheer Vintroll erbij. Wikipedia is meer, hoe krijg je het verzonnen, en dan een hele conferentie met gasten en al optuigen. Ik kan er gewoon niet bij met mijn verstand.

  Μοῦ ἀρέσει

  1. O, maar dat doe ik heus wel, Lidewij. De hele middag heb ik geen computer aangeraakt in tegenstelling tot de professor. En vanavond ga ik lekker aan mijn modeltrijn knutselen. Die prof heeft kennelijk zijn hele werkdag de tijd om op de recente wijzigingen te hangen, en nee dat was ik weer niet en ook niet mijn broertje. Dat was namelijk een eenmalige actie van hem.

   https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:De_kroeg&diff=prev&oldid=52949141

   Moet die man niet werken? Moet die man geen les geven en zo? Waar haalt ie de tijd vandaan, baan, vrouw kind enz. Die man is namelijk gewoon ziek Lidewij. Die is zwaar verslaafd aan wikipedia, die heeft een probleem.
   Dan ga je namelijk hele gekke dingen doen zoals hij heeft gedaan. En nee, Wikipedia is inderdaad niks voor mij en ik heb er sinds mijn verbanning geen keyboard meer opgezet en ben dat ook niet meer van plan. Ondanks dat jij me als een soort moderne Jezus overal meent te herkennen.

   Μοῦ ἀρέσει

   1. Nee, maar dat meen ik. Ik run nog part time een bedrijfje op mij oude dag, heb hobby’s en dat was toen ook in de tijd van die Paul Bedson. Ik zou dat niet kunnen wat hij doet. Wonen doet die vent in zijn computer. Pats boem zit hij overal bovenop. Nu weer. Hoe kan dat nu toch, hoe kan die nu nog werken? Dat gaat toch helemaal niet? Zal een mooie professor zijn denk ik zo. En waarom, waarvoor? je kan het ook gewoon laten lopen, da’s veel beter voor hem zijn gezin en zijn studenten uiteindelijk.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.