It’s called gaslighting

Wat is gaslighting? Nou, dat is een bepaalde techniek waarop de kurk wikipedia drijft en vooral de genderdames zijn er uiterst  bedreven in. Het verblind je, je raakt de weg erdoor kwijt, kan er gekke dingen door gaan doen, kortom het is gevaarlijk. Zeer, zeer  gevaarlijk. En denk niet dat je er immuun voor bent wat dat is niet zo.

Andrewforson op Sucks omschreef het zo:

“It’s called gaslighting, and it’s a popular tactic on some parts of the internet. Simply deny what is blatantly true, even in the teeth of evidence on the same screen as your denial. It’s astonishingly hard to believe that someone is telling barefaced lies and so the reader tends to rationalise it away: cognitive dissonance kicks in, and readers process the contradiction in terms of who they believe rather than what they can see.

It is a technique for consolidating and increasing the user’s power and influence”

En hij gaf deze link. 

Het brainwashed je, je denkt op het laatst dat jij degene bent die mis zit, maar dat is niet zo. Het probleem is alleen dat als je erin zit dat niet meer ziet. Hoe vaak gebeurd het niet, ik geef het voorbeeld Romaine met zijn hemelbestorming van het Europees parlement, Elly met haar aanval op TT,  lidewij die gasflessen opstookt zowel op Wikipedia als op Wikisage, het is allemaal gaslicht. Flessen gas worden er leeg gestookt. Dat mens liegt zich te barsten en krijgt notabel een wikiuil. Waarom? Om haar een solide medewerker te laten lijken. En nog van harte Marc, mooi dat je nu ook tot de uilskuikenclub behoord en geef Romaine een kus van me en was je arm, hij is wat bruin namelijk. Maar, het probleem is je ziet het niet scherp als je er midden in zit. Je raakt compleet de weg kwijt. het abnormale wordt normaal. Het is een zeer, zeer gevaarlijk psychologisch proces.

Vertel klinklare leugen en hou dat vol. Ontken de waarheid. De aanval op je identiteit, vertellen dat iemand waardeloos is en gek, ik herken alle punten. Dit zijn namelijk een stel oplichters bij elkaar met hun mooie praatjes die vierkant door de mand zijn aan het vallen en aan mij een hele, hele  foute hebben want ik heb ze volkomen door. En ik niet alleen.

Ik zal nooit meer een voet in een van jouw oplichterstenten zetten Lidewij, want ik heb namelijk je techniek door. En het wordt hoog tijd dat anderen dat ook krijgen Uilskuiken dat je bent! Je bent vierkant erbij namelijk. Je bent met de anderen een geboren oplichtster met je mooie sofenpraatjes namelijk.  En jij ook, smeerlap van een Vintroll. Ik heb er een tijdje over gedaan, maar we hebben jullie nu volkomen bij jullie kladden en jullie kunnen geen kant meer uit! Geen kant meer, hoor je me, wat voor feestjes en conferenties jullie ook nog verzinnen. Jullie hebben namelijk gewoon de kluit zwaar belazerd met zijn allen en we weten precies hoe! Met gaslighting namelijk. In een groepsverband en dat is hele foute boel. Uilskuikens!

Διαφημίσεις

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.