Oud-Philipsman promoveert op de bureaucratie van Wikipedia

https://www.engineersonline.nl/bedrijfsnieuws/personen/id30889-oud-philipsman-promoveert-op-de-bureaucratie-van-wikipedia.html

Διαφημίσεις

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “Oud-Philipsman promoveert op de bureaucratie van Wikipedia”

  1. Klopt. En z.g. open democratie veranderd kennelijk langzaam in een dictatuur, een oligopolie met fascistische trekjes en vooral veel corruptie. Het wordt ons kent ons en je dekt je vriendje af hoe idioot hij ook doet. Het veranderd langzaam in een rijk der puddinghoofden, waarbij op het laatst alleen de volslagen idioten overblijven. Leuk dat het in een wetenschappelijke studie is vastgelegd.

    Ikzelf noemde het de wet van Statler, verdringing. En het vreemde is dat door de hele organisatie heen het doel steeds verder uit het oog raakt, namelijk een betrouwbaar naslagwerk schrijven. WMF krijgt als doel zoveel mogelijk geld verzamelen, wat ze wonderlijk goed lukt trouwens, om het vervolgens zo hard mogelijk door de plee te spoelen. Waardoor ze nog meer geld nodig krijgen en zich op nog meer op geld verzamelen gaan richten waardoor het oorspronkelijk doel totaal uit het oog verloren wordt. En Wikimedia-NL gaat op het laatst volkomen op in iets vrij onbegrijpelijks en moeilijk te volgen met vrouwen. En dat is de dood in de pot. Omdat zoals Crow dat fijntjes uitdrukte de vrouwen die zich tot wikipedia aangetrokken voelen bepaald niet het high end van de vrouwelijke genenpool is. Op zijn zachts uitgedrukt. Vooral toen werd besloten dit toch al tamelijk onbegrijpelijke uit te breiden naar onze gekleurde medemens waarop het geheel eindigde in, ja wat zal ik er van zeggen he? Zullen we het na de interventie van onze Amerikaanse professor het maar houden op zo een enorme godsgruwelijke puinhoop dat die nog tijden zal naklinken in de gelederen van WMF? Want daar liggen ze al nu bijna een maand over elkaar heen te rollen om die James Alexander en die idiote SanFanBan met krankzinnige juridische consequenties. Sja, ga uit van goede wil en zo. Elf miljoen per jaar hebben ze aan juristen uitgegeven, en dat stukje van hun Safe en Trust hadden ze ff gemist, dag beschermende sector 230. Duur foutje trouwens, kan ze miljarden kosten die ze niet hebben.

    En ik? Nee, laat mij maar fijn bij mijn trijntjes en kerstmannetjes blijven, die maakbare wereld bevalt me echt beter. Everipedia wilde me graag hebben, maar ik zag het echt niet zitten. Moet hoognodig een update van mijn trijntjes op sucks zetten trouwens.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.