26 januari Wiki goes Caribbean schrijfmiddag in het Nationaal Archief (Den Haag)

Gezien deze familiegeschiedenis, Waarschuwingen als deze en deze, vind ik dit gewoon het toppunt van plomp gedrag en een absoluut dieptepunt.

Het is de begraafplaats waar mijn familie begraven ligt, waar het verhaal van de verraderlijke oom Gerard is opgeslagen. Drie jaar Duindorp en zijn pensioenrechten ingetrokken, kun je daar vinden. Ja, stel je voor, een lid van de familie die zich bij de vijand aangesloten heeft. Het graf van meer dan 20 familieleden van mij vermoord in Sobibor. Maar daar malen jullie niet om. Nee, daar malen jullie niet om. Elke vereniging had van die mails van Edo het schaamrood op de kaken gehad maar jullie zetten zijn harsens bovenaan de banner die in heel Nederland getoond wordt voor jullie WMC2017. En neemt hem laatst nog mee naar de dierentuin, kan je het schelen. Dat hij niet eens een Romaine uilskuiken van diens uilskuikenacademie heeft gehad zeg. Was een perfecte kandidaat geweest.

Smerige stukken hypocriet wat jullie zijn. Het koloniale verleden vastleggen op die heilige grond. Jullie! Eerst met jullie BasvB en nu weer dit. Het oorpronkelijke Ymnes Caribbeanproject die door zijn totale autisme mij met Professor Natuurlijk-al-12 er uit trollde met een SanFanBan! Puddinghoofden! Als er zelfs nog pudding inzit want zelfs dat betwijfel ik. Volslagen idioten! Oprotten daar en snel daar voor ik echt kwaad wordt, nog kwaaier dan ik al ben!

Ik ben er namelijk naar aan toe eens op jullie daar eens af te stappen en en plain publiek jullie even uit te leggen hoe ik over jullie denk en dat zal niet mis zijn en daar zeker, zeker een onuitwisbare indruk maken! En nee, wees maar niet bang, geweld anders dan verbaal gebruik ik niet en zeker niet op mijn leeftijd en voor mijn hart lijkt me dat ook niet erg gezond. Dan toch maar de krant? Kan hoor.

Διαφημίσεις

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “26 januari Wiki goes Caribbean schrijfmiddag in het Nationaal Archief (Den Haag)”

 1. Waarbij ik nog wil stipuleren dat Fred Dukel mij totaal onbekend is en ik die cat er niet bij heb gezet. Iets wat ik graag zo hou dat onbekende, want ik heb het niet zo op mensen zonder enige fatsoen en decorum, vooropgesteld natuurlijk dat hij hier iets mee uit te staan heeft. Ik ken de rol van de meeste namelijk niet.

  Maar dat het gebrek van fatsoen en decorum begint schokkende vormen aan nemen. Al was het maar om een jongeling met ongecontroleerde driftbuien als een soort voortrekker te gebruiken. Hem te helpen met een een geweldige gemeenschapsbrede trollpartij onder aanvoering van notabene iemand die zich professor noemt. Ook op Wikinieuws vloog hij weer totaal de bocht uit. Schofterig, vooral als het de persoon is die bij afbeeldingen in Google omhoogkomt. Respectloos, en vooral schandalig. Gewoon geen elke vorm van fatsoen of decorum. En nu ook weer door op heilige grond je lompe poten neer te zetten.

  En wie is die mevrouw Danielle Jansen eigenlijk precies met haar grote smoel? Want anders kan ik haar niet omschrijven, ook hoe ze tegen Klaas tekeer gaat doorlopend op zijn overlegpagina, rondzwaaiend met die rare abitroll uitspraak. Een copy trouwens van het vod waar men mij de mond heeft trachten te snoeren.
  Waar komt deze mevrouw plotseling vandaan in het verhaal en deze zogenaamde platte volksencyclopedie als ik mag vragen? Hoezo is die plotseling projectleider? Is dat wel overlegd met die zogenaamde open gemeenschap? En waar ontleent mevrouw al haar rechten aan? Wikimedia was toch geheel onafhankelijk dacht ik zo? Of niet soms?

  Je ziet het, vele open vragen en bitter weinig antwoorden.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.