Ik vind Eerbeek wel mooi geweest.

Ik heb ondertussen wel duidelijk gemaakt wat mij dwarszit denk ik zo, en dat was heel wat. Maar ik denk dat het zo wel mooi was en dat ik ondertussen wel helder heb gekregen wat er zoal gespeeld heeft. Dus maar even een kortere of langere Eerbeek break.

Ik hoop dat ik een inzicht heb weten te scheppen hoe bespottelijk iedereen zich tegenover mij heeft gedragen in de loop der jaren en dat was eigenlijk mijn enige doel. Meer niet, want ik ken er verder werkelijk niemand van en excuses verwacht ik eerlijk gezegd ook niet meer. Dat kan me eigenlijk ook niet zo veel schelen, omdat ik het simpelweg een stel volslagen krankzinnige malloten bij elkaar vind die zich als zodanig ook gedragen hebben tegenover mij. En meer kan ik er niet van maken eigenlijk. Dus dat zou me ook heel weinig zeggen, want wat moet je nu met excuses van een idioot? Niks toch? En van malloten kun je eigenlijk überhaupt niet zoveel van verwachten uiteindelijk. Zo kijk ik er maar tegenaan.

Graaf Statler

Διαφημίσεις

9 σκέψεις πάνω στὸ “Ik vind Eerbeek wel mooi geweest.”

 1. Het ga U ook goed, mijn beste Graaf. En mooi om te zien dat U mijn welgemeende raad om te stoppen met deze eindeloze herhaling van zetten reeds zo snel opvolgt. De eerstvolgende keer dat we elkaar treffen drinken we op mijn kosten een goed glas ouzo. In liefde, Matroos Vis

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Wellicht stelt het u teleur, maar dit heeft weinig met uw goede raad uit te staan.
   Het enige wat mij boeide was het waarop, wat gebeurd hier, waarom doen deze mensen waar je dit niet van zou verwachten zo vreemd. Ik zocht naar antwoorden, wat is er hier aan de hand. En vooral mijn virtuele reis naar Amerika heeft mij ongelooflijk veel informatie opgeleverd en mij vele verbanden laten zien. Ik heb namelijk een diep inzicht gekregen wat er achter de activistische sekte Wikipedia schuilde. En dat is………….poen. Heel veel poen. Platte, ordinaire poen en dat is alles. Geen enkel idealisme, geen enkele intentie een betere wereld te maken, nee, prop in je zakken zo vol als je maar kan want je bent toch veilig achter de Amerikaanse en California wetgeving met zijn section 230. Lul wat “Amerikaans links”, neem een hap Any Rand, erg populair daar, en lul er een punt aan. Zoek een stel activisten, een stel losers en stakkers zoals Romaine en co, stop ze een paar centen in hun handen en kijk eens, we zijn een globale organisatie. Het lijkt helemaal nergens op. Het is zo volmaakt kansloos en eigenlijk ook zo in en in dieptriest tegelijkertijd. En meer is er simpelweg niet voor mij te ontdekken. Ik ken de rol van die Amerikaanse professor, heb de troll farm leren kennen waar hij toe behoord, en heb hele interessante mensen leren kennen, en niet alleen op het wiki-gebied daar in dat land van de onbegrensde mogelijkheden waar ik nog nooit ben geweest.

   Waarom jij die kontjes uit staat te delen aan deze mensen weet ik niet, Matroos. Julien vroeg het zich ook al af, wat jouw rol als matroos is die daar zo vrolijk op de Wiki-Titanic heeft aangemonsterd om te zorgen dat het gas in de kombuis blijft branden. Een dienst bewijs je in elk geval niemand ermee, omdat mede door mijn internationale contacten het mij steeds duidelijker wordt dat het schip recht op ramkoers met de onvermijdelijke ijsberg ligt. Men maakt het alleen maar erger door steeds nieuwe orkestleden te zoeken voor het orkestje zodat de sfeer er nog even in blijft om tegen beter weten in maar door te spelen. De definitieve en fatale ijsberg is immers vol in zicht.

   En dat snap ik eigenlijk niet, waarom door proberen door te varen als je daar in Brussel met kapitein Romaine, stuurman Mdd en adviseur Dimi en Gerlach zo kei- en keihard al op een ijsberg bent geknald? Wat ik al jaren geleden had zien aankomen en voor gewaarschuwd heb keer op keer?

   En o zeker, dat glas ouzo met hapjes hou je tegoed van me daar in Piraeus Matroos, en laat mij maar betalen. Ik wil nu zeker absoluut terug maar durf een boot nog net niet aan en vliegen staat me ook wat tegen zoals je vast wel begrijpt. Dat vind ik niet echt reizen namelijk. Maar als al die bloedverdunners geminderd zijn en ik knap verder op als ik nu doe, welzeker ga ik terug! O zeker! Per schip nog wel! Want wat is er mooier dan s’morgens vroeg met een ferry op een Grieks eiland aan te komen in een dan al bedrijvige haven, niks toch?

   Μοῦ ἀρέσει

 2. En mag ik mij nog verstouten op te merken dat ik het zéér wisselende taalniveau van je huidige opponent Ymnes, hoe zal ik het zeggen, op zijn zachts opmerkelijk vind? Wisselend van het gebrabbel van een kennelijk vijfjarige met drift- en woedeaanvallen wat nu veranderend in een kennelijke deskundige op het gebied van taal die uitstekend argumenteert? Mag dat nog denk je?

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Dank daarvoor.

   Maar men moet begrijpen dit al voor mij ook zeer verwarrend is. Eerst kwam ik kwam ik in de wereld van Varoufakis terecht is 2011, belande daarna omdat ik een Grieks hippie verleden heb midden in het hart van de Eurocrisis omdat ik kennis had van het het Syriza Varoufakis gedachtegoed, en Grieks spreek en dus de Griekse televisie goed versta, dus kende ik alle kopstukken als zowat de enige in Nederland.

   En achteraf bleek ik een zeer verraderlijke hartkwaal te hebben die door iedereen met “iets” psychisch werd verward, wel, en daardoor had ik allerlei wonderlijke visoenen en bijna dood ervaringen die nog verdomde goed bleken te kloppen ook achteraf gezien.
   En door een of andere krankzinnige MyHermitage pagina als zou ik wél dood zijn en een geschifte Amerikaanse professor werd ik in het midden van de WMF crisis werd gelanceerd, waar ik werd binnengehaald als de verloren adelijke Europese zoon. Hij heeft nog bij Tolkien op schoot gezeten! Hoe bestaat het! En toen ging de wiki-beerput pas echt voor me open.
   En als je dat al optelt bij mijn eigenaardige jeugd, mijn vreemde avonturen in dit leven, ook samen met Ausma trouwens, ja, dan is dat wel even een dingetje allemaal.

   Komt nog bij dat ik al tijden er van overtuigd was dat ik stervende was, wat ik ook was achteraf gezien omdat ik zo achteruit holde en geen mens snapte waarom. Er was werkelijk niks wat op mijn hart wees, helemaal niks! Ik was dan ook totaal, maar dan ook totaal niet verbaast was toen het zo ver was en had dat ook volledig geaccepteerd op dat moment. En toen was er die zorgelijk kijkende Belgische arts, die plotseling een grijns van oor tot oor kreeg en zei: AH ik zie het al! Zo opgelost! Binnen 10 minuten was hij klaar, een tandartsbehandeling is ingrijpender. Je merkt er niks van!
   Een kleine stent en alles was opgelost. Na een dag kon ik naar huis en zelfs de Eerbeekse maagd is niet veilig meer voor me, ik ben herboren. Aan het einde van de maand mag ik de medicatie grotendeels stoppen. Degene die met mij tegelijk werd binnengebracht stierf die nacht in de kamer ernaast, hoewel zijn vooruitzicht veel beter leek in de eerste instantie dan de mijne.

   Maar.ondertussen zit ik met een raadselachtig Wikipedia geheel waar ik werkelijk niks mee kan, en met een module LGB treinbaan met zes RC treinen waar ik óók niks mee kan.
   En een onverwachte toekomst om in te vullen die niet uit geraniums gaat bestaan ondanks dat ik mijn papieren voor de AOW net heb ingevuld. Moeilijk allemaal, heel erg moeilijk maar wel allemaal luxeproblemen vind ikzelf.

   Μοῦ ἀρέσει

 3. Ik was een trouw lezer van de blog. Soms wat humor, maar ook bittere ernst op momenten. Trouwens, ik wil nog een nieuwtje met je delen:

  Dit schreef Edo enkele dagen terug op Facebook:
  “Geheel los van de SP Woerden nu. Als fractieassistent op de keien gegooid, per email door de fractievoorzitter verrot gescholden (ik zou haar haten). Een vreemde poging doorstaan om mijn fractievergoeding wel/niet naar de gemeente terug te sturen, waardoor ik het bijna zelf moest terug storten van mijn eigen salaris. Van het bestuur van de lokale SP is momenteel niets meer over.”

  Μοῦ ἀρέσει

 4. Sja. Ik heb dat wel eens aan zitten kijken met die man, maar het is van het ene baantje op naar het andere en eigenlijk wordt het allemaal niks. Weinig verbazingwekkend dat dit ook weer in een fiasco is geëindigd.
  En dat zie je bij zo velen daar, het is allemaal invulling geven aan een mislukt leven.
  En dat zie je ook bij wat ik maar even de Amerikaanse groep zal noemen met die professor Drmies. Strontverveeld hangen ze wat rond te hangen op dat pedia de hele dag, een beetje mensen op stang jagen zoals die gendervrouwen die ze constant zitten te voeren, een beetje trollen, een beetje keten en kennelijk niks beters te doen hebben met hun leven.

  En dan lees je het alweer, de universiteit waar onze Drmies/natuurlijk al 12 werkt is een zinkend schip, maar gelukkig hebben we nog pedia. Hij zou een feminist zijn, nou dat hele gendergedonder is verzonnen door een stel kerels die een vrouw maar als een ding zien, hoe snel krijg ik haar in bed. Er is geen vrouw aan te pas gekomen. Meer vrouwen is meer vrouwen om te pesten en te sarren en het liefst om te neuken. Ik heb zat daarover van Eric van sucks over gehoord.
  En dan die Kudpung, die loopt echt gewoon alleen maar wat te stoken met zijn signpost en die vrouwen te pesten, vooral die Molly. Die zit in Thailand eigenlijk alleen maar voor de vrouwen en de drank, ik heb hem wel eens privé gesproken vermomd als sok. Hij is best geestig verder hoor, maar zo zit dat allemaal.

  Iedereen heeft daar op de een of andere manier een agenda, of om zijn ellendige leven inhoud te geven, of om de erkenning die ie maar niet krijgt in het leven toch te krijgen, of om een baantje te scoren of om gewoon wat interessant te lullen of om zichzelf te pimpen, maar echt, niemand loopt daar rond omdat hij of zij nog in “Het Grote Project” geloofd.

  En ergens heeft de matroos ook wel gelijk, het is een constante herhaling van de strontvervelende zetten met dezelfde strontvervelende mensen. Die constant op dezelfde strontvervelende manier de kluit staan te belazeren met hun getroll zoals ze al jaren dat doen. Maar ja, zolang het geld daar in de States tegen de plinten klost zal er denk ik niet veel veranderen…. En ik neem voorlopig een break, misschien dat als er iets spannends gebeurd dat we dan weer eens langs komen maar nu even niet.
  En er is nog altijd Wikipedia Sucks met Steln, Eric en Badmachine, Crow en Arthur.

  Μοῦ ἀρέσει

 5. Kijk, dit zijn bijvoorbeeld van die grappige dingetjes. Gender desk is stomweg een WMF spreekbuis en veel vrouwen in de gendergedoe zijn digitale travestieten. Zoals onze Drmies met zijn toegegeven vrouwelijke sokje bij de laatste abitrollverkiezing daar.
  Hier laten ze hun kaarten nét even te ver zien, je ziet een puntje. Staatscontrole over silicon, er is al iemand die California van de verenigde Staten wil los maken, een Calxit, Want daar gaat het om, Pedia is een Clinton kliek dingetje. Daarom hangt half D66 en Groen links er rond, iets van soort zoekt soort.

  https://genderdesk.wordpress.com/2019/01/19/fae-goes-bizarro/

  “Fae says Wikipedia needs a “hot switch option”, (ooh, sounds kinky, bondage again?) just in case “the US Government started to discuss controlling Wikipedia”
  etc.

  Lees dit:

  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/01/18/mag-je-houden-van-silicon-valley-a3650874

  The Devil’s Advocate, Breidbart hangt er al dik tussen, ze willen namelijk niet Wikipedia vernietigen, nee, ze willen het in handen hebben! Daarom is er een soort stilzwijgend verband tussen “The Doom Day Mouvement ” en deze lieden. Een soort gentleman agreement, vernietigen jullie WMF met zijn politieke invloed, dan mogen wij Wikipedia hebben. En daar moet je alert op wezen, wil je die tea party hier niet binnen de deur hebben uiteindelijk. Want daar schuld het gevaar.
  Maar dat zal die oerstomme Sandra en haar vriendinnetje dus nooit door hebben. Die denken dat het om activistisch vrouwengedoe gaat als meisjesnaam en daarom vertrouw ik onze matroos met zijn kontjes voor geen meter, maar het interesseert me net te weinig om er echt achter aan te gaan.

  Iets van letterlijk het zal mijn tijd wel duren en ik heb wel wat anders aan mijn hoofd. Ik ben verder compleet a-politiek de rest van mijn leven wat me nog rest, ze doen maar, zolang ze me niet in de kou zetten met hun achterlijk klimaatplannetjes speel ik lekker verder met treintje, vond ik altijd al leuk. En ik zet de verwarming lekker een graadje hoger, kom de deur nauwelijks meer uit tot de eerst krokus. En naar Greece kan ik altijd nog gaan, lekker goedkoop en vooral meestal warm. Laat die achterlijke wikiboeren maar lekker verder varen op hun wiki-Titanic met hun Vintroll, Edo en Romaine en co met een matroos als kapitein, ik vind het wel gezegend allemaal.

  Μοῦ ἀρέσει

 6. Ach, mieter toch een end op met je slappe gelul, Danielle.

  https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg_gebruiker:Ecritures&diff=prev&oldid=53041072

  Natuurlijk ben jij met je gendervriendinnetjes een of andere radicale feministische visie Nederland aan het opdringen, Danielle. Met activisme. Geeft niet hoor, prima, maar vecht dan niet met achterbuurt-forumstreken met Matroos Vos voor het onmisbare kontje.
  Net Zoals Elly dat deed met haar #Metoo momentje met Theobald. Geeft niet hoor, maar dat achterbakse, net zoals jij Klaas loopt af te zeiken met die abitroll uitspraak die een kopie van de mijne is, of je gefleurd met Ymnes boy in je Caribbean projectje die met de professor alles bij elkaar getrollt had, dat staat mij zo tegen.

  Dat geniepige, dat stiekeme, ook van Sandra om Elly te steunen toen ze mis het mis had, al die vuile kleine achterbakse geniepige leugentjes van jullie. Ff Edo op de WMC Banner, ff steken. Loeders, dat zijn jullie!

  En natuurlijk wil de matroos dat ik verder zwijg, en natuurlijk kwam hij hier zijn gaslicht ff opsteken, maar dat gaat niet werken Danielle! Ik ga niet zwijgen zelf als ik het hier rustiger aan doet, want wat mij betrefd komt hiervan de onderste steen boven.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.