Tearoom Tango

Διαφημίσεις

3 σκέψεις πάνω στὸ “Tearoom Tango”

 1. Ik voel best wel voor een break, maar het is allemaal zo min! Je schakelt met een partij geabitroll en getroll in de breedste zin je opponenten en critici uit, tot een SanFanBan aan toe die je bij elkaar trollt, pakt wat je pakken kan, zet trolske sokpopplayer Ynmes in voor je Caribbean projectje, gaat op je zaterdagavond me handmatig toch een partij activisme doorvoeren met je bot waar je u tegen zegt!

  Maar nee, ik schatte het fout in! Foutje, sorry. Ik heb geen activistische agenda, hoor. En dan die matroos! Dat is pas het echte schandaal met zijn kontjes geven doorlopend. En nu voor de draad er mee Matroos, wat is jouw rol daar?
  Wellicht besodemieter jij de die sukkels daar maar niet de heren van Eerbeek! Jij hebt een dubbele agenda en ik wil NU weten welke dat is met je mooie praatjes! En wel nu voor de draad ermee en wel onmiddellijk en geen matrozen zwamverhalen meer a.u.b.

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Het zou inderdaad vanzelfsprekend moeten zijn dat je ervan uitgaat dat iemands uitleg geloofwaardig is, maar aangezien je oprechtheid door sommigen nogal in twijfel werd getrokken, leek het me toch geen kwaad kunnen om dat nog even expliciet te zeggen. (Smiley) Matroos Vos (overleg) 21 jan 2019 18:28 (CET)

  Bron

  Hier zakt toch gewoon je broek van af. Mijnheer Vos tracht wat zo krom als de pest is recht te lullen en komt hier notabene ff vertellen dat ik verder mijn mond moet houden. Wat een forumdwaas zeg! Wat een joker. Waar zouden ze die nou toch weer opgedoken hebben?

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Ik geef niet eens meer linken, maar wat een gezeur RonnieV, Ronald. Het is één brok feministisch activisme vanaf het moment dat ik daar weg ben wat helemaal nergens over gaat van gendervrouwen die hun zielige wereldbeeld aan iedereen opdringen. En een stelletje lapzwansen die zich dat aan laten leunen. Laten ze eens aan echte structurele systeemfouten gaan werken inplaats van dit ronduit zielige gedoe.

   Wees toch gewoon eerlijk, het was onnodig het wereldbeeld van een beetje vent transgendt van deze dame op te dringen wat werkelijk niks met het maatschappelijke beeld van doen heeft, of althans zeker niet belangrijk genoeg om met een bot te gaan ronddrammen. En daarom pestte jullie me de deur uit omdat ik gewoon zeg waar het op staat, ook met dat auteursrecht. Net zoiets, activisme van de Piraten Party. Maar dat kontje, he Ronald, dat kontje geven, bah!

   Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.