Want weet jij wat ik me afvraag, matroos?

Of jij hiervoor betaald wordt. Dat zou namelijk tegen elke richtlijn ingaan, paid editing is namelijk een wiki-doodzonde. En dan is er nog iets wat slecht bevalt. Dat is namelijk dat al die baantjes van de banners o.a. boven mijn werk waarvan ik het gebruik lang geleden verboden heb betaald worden. Goed, het zal een klein beetje zijn maar toch, veel van de artikelen die ik geschreven heb hebben namelijk heel veel pageviews. Dus zijn het ook een beetje mijn centen al ben ik er vakkundig afgetrollt door dat zooitje waar jij zo heerlijk kontjes aan staat te geven. Dus vandaar mijn vragen.

Wat doe jij daar, hoe kom jij daar, en wat is je missie die je kennelijk hebt? Kortom, waarom ben jij daar met een overduidelijke sok aangemonsterd, matroos? Is toch redelijk is het niet? Wie betaald die bepaald toch immers? En het zijn toch ook een heel klein beetje ook mijn centen, of niet soms? Meer in elk geval dan van bijvoorbeeld wijdbek Professor CaAL en mijnheer Vintroll, die hebben immers (haast) nog nooit een fatsoenlijks artikel geschreven.

Διαφημίσεις

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “Want weet jij wat ik me afvraag, matroos?”

 1. ‘t Blijft wel eeuwig zonde dat Wikipedia zo’n grote aantrekkingskracht heeft op licht ontvlambare, slechts in nullen en enen denkende regeltjesfetisjisten, die een wetenschappelijke, creatieve manier van denken maar al te vaak in de weg staan. Wikipedia zou moeten lijken op een universiteit, maar lijkt helaas soms meer op een sociale werkplaats. Matroos Vos (overleg) 21 jan 2019 21:06 (CET)

  Ja, en nu denk jij, ik begin gewoon middenin net zoals bij het fuchsiaforum laatst, los niks uit het verleden op en ach, wat een zeur over die SanFanBan, ff mijn gaslicht laten schijnen van joh wat lig je te zeuren ga wat anders doen en je vindt het waarschijnlijk nog raar dat ik met een end digitaal hout achter je aan ga en nu zo mogelijk nog nijdiger ben.

  Wat dacht je nou met zoveel oud zeer, ik pak ff het hoekje van het tapijt, veeg, veeg, veeg, een huisvrouwcursusje forumbeheer ertegenaan, en gaan met die banaan? FF een kontje geven links en rechts, een brallend matroos sokje en kijk eens hoe ik dat varkentje was?
  Dwaas dat je bent! Je hebt geen idee. En wordt je hier nou wel of niet voor betaald en geef gewoon antwoord. Anders ben je immers ook zo recht door zee, toch?

  Bron:https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg_gebruiker:Matroos_Vos

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.