Hier, een stel wikimedia- en gendertrollen in volle actie!


Gebruiker:KlaasZ4usV/Archief00

Is dit nog normaal?

Nee, dit is niet normaal, dit heet namelijk trollen. Ik zie hier namelijk geabitroll, wikimediagetroll en ook nog gender- en geabitroll in de vorm van de dame die zelfs een wikimedia-employer is hier. Op precies dezelfde manier waarop ik eraf geabitrold ben om precies te zijn. En sterker nog, ik ben er zelfs door een stel trollen en één die niet als een ander is onder het oog van de hele gemeenschap gesanfanbanned (Zou de taalunie dat woord kennen, wat denk je Matroos Vos?) door fat boy James die nou on the run is na in een zeer onverkwikkelijk akkevietje daar in Kaapstad nadat dat WMF die Afrikaantjes wel ff zou vertellen hoe het allemaal moest met hun wereldwijde organisatie. Na jaren en jarenlang sanban getroll.

En voor de Matroos zijn informatie, dat is dus geen onschuldig blokje zo een SanFanBan, dat is dus iemands licentie om WMF producten te bewerken levenslang intrekken vanwege kindermisbruik, een neo-nazi zijn, een zware crimineel zijn en dat soort zaken. Het is dus een verbanning van de persoon in kwestie. Dat is ongeveer dertig keer voorgekomen in heel het bestaan van WMFoffice. En dat met honderden miljoenen gebruikers wereldwijd. Leuk om minderjarigen wat mee te laten spelen joh. Vooral als de ouders er van weten. Geweldig!

En meer je nog eens gezellig aan Matroos? Om hierover eens wat bij te kletsen? Er staat altijd een koud biertje voor je klaar, en hier staan de ramen vol open op het moment, dus niks geen spruitjesluchtjes hier! En een vers kaasplankje haal ik dan ook voor je! Gezellig! Ik kijk er naar uit! Altijd welkom, matroos!

Διαφημίσεις

2 σκέψεις πάνω στὸ “Hier, een stel wikimedia- en gendertrollen in volle actie!”

 1. Ik had trouwens veel betere slogans voor dat Wikikont kunnen bedenken dan dat weinig originele Wikipedia is meer. Saai, nikszeggend. Wat dacht je bijvoorbeeld hiervan?

  Blijf niet in je eigen geslacht, je wordt wijzer geacht.

  Allemaal kul, elke man is een (l)sul.

  Alles op zijn kop, gender voorop.

  En natuurlijk:

  Een beetje vent die transgend.

  Kijk, dat zijn nou eens pakkende slogans.
  Nee, ze hadden dat baantje van die Danielle mij aan moeten bieden, ik had daar wel raad mee geweten! Dat had me toch een gender-impact gehad, wil je niet weten! Ik had heel Nederland gegenderd van voor naar achter, reken maar!

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Zie ik een vent, dan troll ik hem uit de tent.

  Door mijn geboortenaam ben ik heel voornaam.

  Wat is er loos, hier is uw matroos.

  Al verroerd u nog geen vin, ik troll u als arb zo erin.

  Uhh, dat in niet goed. Ik bedoel natuurlijk: Vooruit, als arb trol ik zo u eruit.

  Dat schut ik zo uit mijn mouw, dat baantje was geknipt geweest voor mij!

  Zelf doe ik geen fluit, maar ik troll u er zo uit.

  En ik had volgens jouw geen enkel taalgevoel en kon niet schrijven, weet je nog Vinvugt? Ja, dat schreef jij mij in een mail indertijd, lul de behanger die je bent!

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.