Je kunt natuurlijk ook gewoon je geld in de kachel opstoken…..

Precies zoals de heren van Eerbeek al voorspelde kun je hier dus helemaal niks mee. Juist, de survey. En waarom kun je er niks mee? Omdat de vraagstelling fout was en je dus een open-deur-intrap-reportage krijgt. Want dat de sfeer kut is wisten we allang, en hoeveel jolige matrozen je ook laat rondlopen want zolang de gender-kleuterjuffen aan het roer staan zal er echt niks veranderen. Ook niet met deze reportage.

Vragen over die movement-strategie? Het hele punt is dat geen hond weet wat die inhoudt, want dat is eerst in handen van die rare Robin-WMF geweest die alleen maar riep breng je ideeen in, en toen in handen van die Duitse WMF man die allerlei gebabbel wat alle kanten op ging in krukkig Nederlands vertaald heeft en daarna ook door WMF eruit getrapt is uiteindelijk. Tafelgesprekken heette dat toen.

Kortom, er is helemaal geen movement strategie, dus hoe kun je daar nou vragen over stellen? En de rest van de vragen? Het is allemaal een beetje naar de bekende weg vragen met antwoorden waar je niks mee kunt en die te verwachten waren. Behalve dan dat blijkt dat die Wikimedialeden maar een heel klein groepje vormen die enorm hun (ondeskundige) stempel op alles drukken. Maar verder kon je het hieraan uitgeven geld net zo goed in de kachel opstoken en wie weet haal je dan nog de typische Groen Links klimaatdoelstellingen dit jaar. Hoewel dat ook weer een hoop fijnstof geeft. En het percentage autisten en geestelijk gestoorde lijkt me een tikje aan de optimistische kant eerlijk gezegd. Kortom totaal zinloos en een nietszeggend geheel en weer een rapportage erbij waar je helemaal niks mee kan.

Διαφημίσεις

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “Je kunt natuurlijk ook gewoon je geld in de kachel opstoken…..”

 1. “Ik heb nog niet alles gelezen maar ik moet zeggen dat dit rapport er tot nu toe een stuk degelijker uitziet dan de rapporten van voorgaande jaren. Tof dat er zoveel transparantie is betreffende de onderzoeksmethodiek. Ik mis nog wel de conclusies, de discussie en eventuele aanbevelingen. Komt dat nog of is dit het eindproduct? Natuur12 (overleg) 23 jan 2019 23:14 (CET)”

  https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:De_kroeg&diff=53055790&oldid=53055651

  Hier slaat professor natuurlijk al 12 de spijker recht op zijn kop. Het is een halfproduct. En nog wel een halfproduct wat bestaand uit het intrappen van al jaren bekende deuren en feiten waar geen mens in het wiki systeem wat aan kan doen of veranderen.

  Een stel bitchie genderfanaten die los gaan onder het motto een beetje vent transgenderd zal echt niet meer vrouwelijk deelnemers opleveren. Integendeel, ze schrikken juist vrouwen af. Een lul als vintroll die als de president-directeur overal rondparadeert zal echt geen sympathie en een betere sfeer opwekken. Een wikimedia wat volgens Edo het recht heeft het geld aan de bar op te zuipen (heeft hij echt, echt letterlijk in een mail aan mij geschreven, net zoals dat ze goed aan het bier hadden gezeten.) en waarvan iedereen ziet dat de baantjes aan de grootste idioten (of hoe moet ik die Robin-WMF anders omschrijven?) worden vergeven met een directeur die volmaakt onzichtbaar is zal geen enkele aantrekkingskracht hebben. Of een originele abitroll-commissie die uit de grootst mogelijke idioten bestaat die uitsluitend pro-Romaine en pro-Wikimedia beslissingen neemt en iedereen die het waagt kritiek te hebben er aftrollt. Bestaand uit (ex)wikimedia leden in het algemeen. Of die waanzinnig Romaine uilskuikenacademie daar op dat uitje in de dierentuin.

  En die strategy discussie? Echt, echt, er is in die strategie geen enkel visie daarop te vinden en ik verwacht dat na Alexander die Amerikaanse directeur het binnenkort ook op een lopen zet met haar fuckt checkers. Dat was slechts een stukje typische wiki-propaganda en meer niet.

  En hoe zit dat nou met Alexander, de hoop en toeverlaat van o.a. Romaine, Effe en Elly? Die had zich zo in de nesten gewerkt met zijn getroll, ook op Wikimania in Africa dat een stel het plan hadden opgevat hem volkomen in elkaar te trappen na een stel dreigmails gestuurd te hebben vanwege zijn eeuwige getroll als hij niet onmiddellijk opzoutte. En dat ook zonder meer hadden gedaan, zo hoog was dat opgelopen allemaal daar. Daarvoor waren er al “lollige” opmerkingen geweest van 10 dollar voor elke klap die iemand hem op zijn bek zou geven. Vandaar dat uitdagen met een vakantie op Hawaii en al die andere sneren op zijn twitter, en hij is nu totaal verdwenen van het radar, niemand weet waar hij is.
  En onze Amerikaanse professor had in die tijd las ik ook een paar zeer onaangename mails zowel op zijn werk als huisadres gehad, ik neem aan van dezelfde lieden. Ik heb dit trouwens uit de tweede hand, maar ik denk dat het simpelweg waar is omdat het een doorgaans zeer betrouwbare bron is.

  Ik vind dit zeer onsmakelijke zaken, ik haat dit. Geweld gebruiken is een enorm zwaktebod, ik ben daar enorm op tegen en beschrijf alleen wat er gebeurd is om mensen te waarschuwen. Van mij zal geen enkel dreiging uitgaan, trouwens voor een oud mannetje met een hartkwaal hoef je echt niet bang te zijn. Één klap van die fors gebouwde genderwijven en ik lig knock-out.

  Maar natuurlijk hadden die twee met hun getroll het er wel naar gemaakt. En gelukkig zijn we in Nederland waar dit soort zaken toch wel als erg verwerpelijk ervaren worden, hoewel ik heb meegemaakt dat in mijn startpaginatijd ook hier mensen fysiek zijn bedreigd en rake klappen hebben opgelopen. Maar ik vind wel dat mensen in juridische zin erg riskant bezig zijn en raad hun aan dat eens zich heel goed te gaan beseffen. En vooral eens heel goed na te denken waar ze nu toch mee bezig zijn, want jongens, dit kán gewoon niet allemaal. Het is gewoon te zot voor woorden allemaal.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.