Ben Tiggelaar: Leidinggeven kun je leren – MBA in één dag

Naar aanleiding van https://groetenuiteerbeek.blog/2019/01/11/werkelijk-peter/

Heeft PeterB gelijk? Ha ha wat een flapdrol die Ben Tiggelaar. Kijk en oordeel zelf.

Διαφημίσεις

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “Ben Tiggelaar: Leidinggeven kun je leren – MBA in één dag”

 1. Leiding geven is observeren en jezelf heeeeeeel klein maken. In een hoekje gaan zitten met een bekertje automaatkoffie en observeren wie kan er hier wat, en wie is redelijk slim zodat ie snel doorheeft wat ik wil uiteindelijk. Een hij of een zij, maakt niet uit. Mensen geen dingen gaan laten doen waar ze duidelijk geen gevoel voor hebben, hun het idee geven dat wat jij wilt hun idee is door hun ideeën in je uiteindelijke plan op te nemen. Vaak trouwens hele goede ideeën waarvan je denkt waarom heb ik dat zelf niet bedacht.

  Dus in het kort, bedenk wat je wilt bereiken, zoek de juiste mensen bij de juiste klus, en stel je plan constant bij waardoor je juist die mensen het idee geeft dat jouw doel hun idee is. En de allerbelangrijkste tip is natuurlijk gooi idioten en wijdbekken als Peter B, Vintroll, professor Natuur12, Romaine, Elly, Lidetroll als eerste met een pisboog eruit. Heb je alleen maar last van van dat soort gasten, zie je maar weer eens. Meestal is één met veel geschreeuw en bombarie er uitmieteren genoeg, het zijn namelijk karakterloze slappe zakken en dan past de rest zich wel aan. .

  Ik heb die truc in Duitsland op een bouwsteiger geleerd, bij een soort Vintroll.
  Vrij vertaald: He, jij daar, jij zat nog in de sterrenkijker van je vader toen ik dit werk al deed en naar beneden ging hij, recht in een berg zand. Kennelijk een Duitse uitdrukking. Het was een ouder man die hem daarna zo van de steiger afmieterde. Hinkend verdween dat persoon, ik zie hem nog gaan, en aan de rest had die opzichter geen kind meer. Kijk, dat is nou eens leiding geven. Of die monteur die twee prachtig gegraveerde bordjes had laten maken, een voor elke kant van zijn brug.

  Als je niets te doen hebt doe dat dan niet hier stond erop. Hij hoefde er alleen maar naar te wijzen als er zo een gast als Romaine langskwam. Nee, op de werkvloer weten wij wel raad met dit soort gasten, die schoppen we of in het gareel, of met een pisboog eruit.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.