Welk spel spelen jullie?

Beste Ymnes, ik heb jou al op verschillende malen direct en ook indirect gevraagd je op mijn OP slechts te beperken tot een discussie over de inhoud. De onbeschoftheid waarmee je hier niet alleen mij bejegent, maar bijvoorbeeld ook Matroos Vos, werkelijk, ik vind het alle perken te buiten gaan.

Bron https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg_gebruiker:Ecritures&oldid=53097539#Welk_spel_spelen_jullie?

Zal ik proberen een antwoord te geven Graaf? Als proud member van de lijst strukturele vandalen met zowat het meest uitvoerige dossier ooit neergepend. Zover heb jij het niet geschopt. Al ben je een eind gekomen. Petje af voor die sanban.

300px-diskussion-icon.svg

Het spelletje heet ouderwets trollen. Gewoon tegen een uur of 10, 11 in de avond een klein bommetje neerleggen liefst op meerdere plekken. De kroeg was altijd een favouriete stek van mij maar ook discussie plaatsen over arbcom kandidaten of wikimedia perikelen zijn uitermate geschikt.

Hoe onbenulliger het onderwerp bv de juiste schrijfwijze van een vlaams/waals dorpje hoe beter.

Rond een uur of 11 heb je goeie kans dat mensen of vermoeid of aan het bier zijn vaak beiden. En als je mazzel hebt gaat zo’n ruzie dagenlang door meerdere blokkades tot gevolg hebbend. Behalve de troll die het vuurtje aanstak die geniet op afstand van zijn vuurtje en hoe ze er allemaal weer in trappen.

Hoe later op de avond hoe schoner het volk onthoud dat goed Graaf. Er is nog niets veranderd en dat gaat ook niet veranderen.

Wie is hier nu de troll? Let goed op het kopje Samenvatting en poging tot consensus. Wie zoiets neerpent is een beroeps. Die consensus is er niet en gaat niet komen dat staat bij voorbaat vast.

En je zal zien morgenochtend van af een uur of 7 gaan de eerste fatsoen rakkers die nu in hun bedjes liggen zich in zo’n debat mengen over hoe schandelijk de nachtploeg zich weer gedragen heeft etc etc.

 

https://meta.wikimedia.org/wiki/IRC/Quotes/archives/2007

When all is said and done, a hell of a lot more is said than done.

 Update 23.53 Naar het achterkamertje: https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Achterkamertje#Welk_spel_spelen_jullie?

Διαφημίσεις

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “Welk spel spelen jullie?”

 1. Ik ben er zelf heel erg slecht in, mijn schrijfstijl is veel te herkenbaar.. En verder heb jij een veel sterkere theoretische achtergrond en een veel breder kennisveld dan ik, ik weet alleen maar wat van zaken af als die me wezenlijk interesseren. en van de rest niet veel. Maar ik vind het wel allemachtig prachtig om het allemaal aan te zien.
  En ik ben natuurlijk apetrots op die SanFanBan, temeer daar ik simpelweg al tijden niet meer actief was op die WMF producten en ook niet meer ben overigens. Ik zou de interesse om daar bij te dragen niet eens meer kunnen veinzen, laat staan dat ik er zou gaan sokken.

  Ik vind het gewoon een zielig zooitje, ook zoals ze als een stel kleine kinderen alles met plak- en knipwerk in elkaar zitten te kloten en te knoeien.
  Caribiana volgt het coachingsprogramma. De coach is Dqfn13. Plak, knip, knoei. Plak , knip, knoei.
  Het is uiteindelijk prutswerk allemaal. We maken een nieuw sokje, en dan denken we zeker dat niemand dat ziet. Losers zijn het.
  En dan zijn ze ook nog eens zo oer- en oerstom om te denken dat anderen niet zien dat het allemaal gekut in de marge is en helemaal nergens op lijkt, die bottroep van ze. Het is gewoon tegen beter weten in doorknoeien en doorroeien tot je tegen de onvermijdelijke ijsberg aan klettert, Kolonel.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.