De Spaghetti Thropy

Dat idee van Romaine om prijzen uit te delen is eigenlijk zo gek nog niet. Ook niet voor GuE. We moeten mensen uit afzeiken maar aanmoedigen en belonen!

Er is daarom een eerste aanzet gemaakt voor een internationale Spaghetti Thropy! Maar een uilskuiken award is ook prima het gaat om het idee.

Spaghetti is gekozen omdat het exact de structuur die een goed artikel onvermijdelijk krijgt typeert als je een aantal beroeps wikipedianen maar lang genoeg hun voel je vrij en ga je gang laat gaan.

De vaste link naar de project pagina is https://groetenuiteerbeek.blog/spagetti-thropy/

Hij staat ook al vermeld in het menu hierboven. Lijkt het je iets Graaf? Heb je aanvullingen of toevoegingen? Je kan de pagina naar eigen wens aanpassen en inrichten.


Διαφημίσεις

7 σκέψεις πάνω στὸ “De Spaghetti Thropy”

 1. Nou ja, aan een goed bord spaghetti heb je in elk geval meer dan aan die stomme uil van honderd in een dozijn uit een Grieks souvenierswinkeltje. En ik vind het ook lang niet de mooiste.
  En ik zou wensen dat er ook wat aan te moedigen was, want het is zo een ontstellend droeve, tranentrekkende vertoning dat ik op het moment werkelijk geen lichtpuntje meer zie daar. Ik kan er allemaal geen spaghetti meer van maken.

  Om er zo openlijk zo een onvoorstelbare knoeipartij van te maken gaat toch echt wel de kant op van het unieke project van de kunstenmaker Marcel Dekker, de man die niet eens zichzelf begrijpt.
  Zou dat kunnen, Kolonel, dat het allemaal een kunstuiting is of zo? En klopt het dat Wikisage uit de lucht is? Ik blij dat ik een back up van mijn artiklen daar heb, zeg!

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Zou best interessant kunnen zijn. Ik ben zover gekomen. Op quote had hij een geheel nieuw format bedacht, encyquotes. Door citaten te stapelen had hij artikelen samengesteld. Nu mag dat niet, want het citaatrecht stelt hele strenge eisen, zelfs zo streng dat vintroll je saampjes met trijnstel aftrollt. Dat is streng is het niet? Je krijgt zelfs een SanFanBan postuum uitgereikt voor alleen al er naar te vragen!

   Want ik zei ook zoiets de over auteursrechten van de artikelen van schrijfwonder Ymnes, een article mill. En daar zou die kunstenmaker best wat meer van mij over mogen komen vertellen. Over dat anker wat hij heeft uitgegooid, waar de wereld zich aan vasthoudt, weet je wel?

   Overigens lees ik iets van een fatal error op sage, klinkt eng. Zou het iets met die sofen en jehova’s van doen kunnen hebben? Ik vind het maar een verdachte combinatie. Zou dat nu echt samengaan denk je?

   Μοῦ ἀρέσει

 2. Ach, Sage. Met Mendelo kon ik best wel door de deur, en ik denk met Guido ook wel, maar dat voddenvrouwtje he, die Lidewij Blavatsky met die rondvliegende tafels, dat vond ik gewoon helemaal niks. Je moet op die wikidingen je altijd oneindig klein maken en jezelf helemaal bij die gasten inleveren en daar pas ik simpelweg voor. En dan die Romaine, echt onaardig is hij niet eens, en ach, heel gek misschien maar ergens snap ik hem ook wel. Zo een kansloos leven, en dat geldt ook wel een beetje voor Guido hoor. Je ziet een buitenkansje, en ja wat moet je anders.
  Kijk, ik heb natuurlijk makkelijk kletsen, ergens ben ik ook een zondagskind. Dat besef ik me ook best wel, hoor, en hard oordelen is erg makkelijk als jezelf niet in die situatie zit.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.