Grieks restaurant Rhodos in Tiel

Vandaag in de mailbox een vraag van Dimitri Alexandrakis eigenaar van het Grieks restaurant Rhodos op de Vleesstraat 10 in Tiel: “Die Graaf Statler heeft hier jarenlang iedere week met zijn vrouw gratis Souflaki gegeten in ruil voor onze vermelding op de Griekenland startpagina waarvan hij de beheerder was. Ik vind dat jullie nu ook maar ons filmpje moeten laten zien.” Welnu dat doen wij graag uiteraard.

Διαφημίσεις

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “Grieks restaurant Rhodos in Tiel”

  1. Niets ten kwade van het Griekse restaurant in Tiel, maar ik heb er zelfs nooit een stap binnen gezet! In geen enkel Grieks restaurant trouwens in Nederland de afgelopen paar decennia.
    Ik ben nooit een beheerder van een startpagina geweest, ik heb er zelfs nooit een officieel functie daar gehad. Maar het waren wel complete bedrijven op het laatst, ja. Wat een puinhoop was dat zeg, en vooral toen die eigenaar iedereen met 1000 gulden afscheepte.
    Ikzelf heb zelfs nooit een chocoladereep aangenomen, en eigenlijk achteraf gezien maar een hele korte, maar zeer intense periode actief geweest. Ik heb dat van de ene dag op de andere afgekapt en heb er zelfs nooit meer echt naar gekeken daarna. Ik vond het een puinhoop, oneerlijk, mensen werden er eigenlijk besodemieterd. Maar het is heel lang geleden allemaal, een jaar of twintig onderhand.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.