Zeldzame beelden van Graaf Statler in Bulgarije

Διαφημίσεις

2 σκέψεις πάνω στὸ “Zeldzame beelden van Graaf Statler in Bulgarije”

 1. Iedereen, en vooral die RJB heeft me laten zitten! Hulp had hij me per mail aangeboden, hij wilde me hand vasthouden zei hij, maar niks hoor! Verrekken lieten ze me! Hier, hier! kijk eens wat Ymnes over me schreef:

  Een steeds groter deel van de Wiki-gemeenschap zal Graaf Statler inmiddels kennen van zijn valse aantijgingen en projectverstorend gedrag. Voor de projecten van de Wikimedia Foundation is die misleiding ernstig, omdat de slachtoffers het plezier ontnomen wordt hier bij te dragen. Terwijl Wikimedia het juist van vrijwilligers moet hebben. Spreek je hem daarop aan, dan ben je vervolgens zijn volgende slachtoffer, en onschuldige slachtoffers heeft hij inmiddels al heel veel gemaakt. Voordat er nog meer slachtoffers vallen, verzoek ik daarom om een crosswiki-blokkade voor onbepaalde tijd.

  Hij zou trouwens niet de eerst bekende Nederlander zijn die sokken had. Wat ik trouwens niet denk, de man had wel wat anders aan zijn hoofd.
  Wist jij dat Herman Brood als Sjakie de startpagina-dochters zwaar geteisterd heeft als troll? Eerst op het Jiskefet-prikbord met de immer beschaafde Johan en toen ze daar afgemietert waren op het niet gemodereerde Pompoenen-prikbord met iconische trollen als Dick en Tony. Vooral Tony was heel sterk, die had in Kreta gewoond en was met een Griekse vrouw getrouwd, en al helemaal toen ik hem de tip had gegeven om in te bellen met Griekse internet belkaarten in Nederland die je daar kon kopen indertijd. Helaas heeft Tony zich doorgezopen aan de raki, hoewel hij de laatste jaren niet meer dronk maar toen was het al te laat. Ik heb hem nog opgezocht in het ziekenhuis vlak voor hij stierf.

  Dat was heel vreemd, op de een of andere manier kon je met die dingen in Nederland inbellen en dan stond er keurig OTE-Net in het hoekje van het veld. En het mooiste was, uniek in die tijd, je kreeg steeds een nieuw IP! Dus eigenlijk, hoewel ik het maar een keer geprobeerd heb ben ik de uitvinder van de eerste echt goed werkende, niet te blokken sokpop, en dat nog wel in de vorige eeuw!
  Albert Benschop de psycho-internet pionier liep daar toen ook rond te stappen, hij zal zich het zeker nog herinneren allemaal. Daar ken ik hem namelijk van van naam.

  Μοῦ ἀρέσει

  1. O jeh. Ik zie hier dat Albert Benschop in 2018 is verleden. Gut, we schelen maar een paar jaar, best wel even confronterend.
   Wat zo leuk was was dat hij zich regelmatig bekend maakte, en uitleg gaf wat er precies gebeurde. Hij was enorm open en ontzettend vriendelijk. Ik heb ontzettend veel van hem opgestoken toen in die tijd.

   Nu ja, rust zacht, en hij is echt de pionier geweest op het gebied van psychologische processen op het internet. De man heeft beslist een artikel op WPNL verdient, maar helaas. De Engelse WP heeft het wel, en hij heeft er zelf aardig in geëdite als je in de geschiedenis kijkt. Dat was welk wat voor hem, ja.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Benschop

   Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.