Kudo’s voor de matroos!

“Waarde Robotje, Encycloon heeft reeds uitstekend verwoord waarom de bewijslast in dezen bij Ymnes ligt. Stel, Ymnes zou aan het lemma over onze premier Rutte de informatie toevoegen dat deze in januari 2019 elke dag even de brommer pakte om vanaf het Scheveningse strand over de Noordzee naar Londen te rijden, om daar met collega May de laatste stand van zaken rond de Brexit door te nemen. En stel dat een zekere Matroos Vos die informatie weer uit het betreffende lemma zou verwijderen, met in de bewerkingssamenvatting de mededeling “Onzin”. Wat zou dan de juiste vraag van een robotje zijn, dat op aandoenlijke wijze probeert de menselijke intelligentie te evenaren? De vraag aan Ymnes, of hij bronnen heeft voor dit Biesheuveliaanse huzarenstukje van Rutte? Of de vraag aan Matroos Vos, of hij kan bewijzen dat Rutte niet dagelijks op de brommer naar Londen tufte om zo Europa van een nakende ramp te redden? Matroos Vos (overleg) 3 feb 2019 20:55 (CET)”

Bron

Dit is toch wel zo een ongelooflijke sterke posting waarmee onze matroos het getroll van Robotje onderuithaalt. Uiteindelijk gaat het allemaal natuurlijk nergens over, het gaat uiteindelijk om één woord wat veranderd is in het digitale vuilnisvat wat Het Grote Vuilnisbelt Project nu eenmaal is. Maar de matroos fileert hier zo loepzuiver eruit waar het om gaat, namelijk niet om het bestaan van iets aan te tonen, maar om het al dan niet-bestaan of wel bestaan van het niet bestaande aan te tonen.

Het is allemaal natuurlijk een schoolvoorbeeld van one size fits all en alleen maar van belang voor de wiki-bot techniek. Want als je op de normale manier je artiklen schrijft pas je zoiets per artikel aan, met als bijkomend voordeel als je handmatig je artikelen schrijft  je je dan ook nog eens aan de auteurswet houdt, wat toch ook nooit weg is. Da’s namelijk een win-win situatie en bespaart je het jezelf ook nog eens om jezelf volslagen voor lul in Brussel te zetten.

Διαφημίσεις

3 σκέψεις πάνω στὸ “Kudo’s voor de matroos!”

 1. Die Sandra durft wel zeg!

  “Zij heeft meer redenen dan de meeste Wikipedianen om haar anonimiteit te beschermen”, zegt Sandra Rientjes, directeur van Wikimedia Nederland. Want MoiraMoira zet zich ook in voor de internationale bestrijding van trollen en vandalen op het platform.”

  Moira heeft mij kei- en keihard bewust gedoxxed, ik had het zelf niet gezien maar Schim wees er mij per mail op, door volslagen zonder enige reden in dat achterlijke blokverzoek van Ymnes en natuur 12 een sokpop sjabloon neer te flikkeren terwijl het om een valse copyrightbeschuldiging van Ymnes ging!

  Wat zijn die journalisten toch lui zeg! Ze horen wat, controleren niks en pennen maar wat neer, zonder zich een moment te verdiepen. Kijk, ze weten wel dat er iets aan de hand is maar niet wát! Ze krijgen de vinger er maar niet achter en kakkelen wat raak. We vragen het Sandra wel even. Sandra heeft simpelweg of geen idee of houdt haar kaken stijf op elkaar met haar trollen en vandalen. En ik hou het op het laatste.

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Dit is iets wat ik Sandra trouwens persoonlijk verwijt. Sandra is voor XXXX K per maand directeur van een vereeniging die er zou zijn om alle wikipediamedewerkers te ondersteunen en te helpen, en wat doet mevrouw Sandra? Haar positie misbruiken om de waarheid onder de pet te houden. Dit is zeer verwijtbaar.
   Want Sandra moet haast wel weten dat Moira een Trol-bot account was gerund door meerdere personen. En ik zeg helemaal niet dat die Gooise mevrouw zelf Martin Vleeskruijer heeft gedoxxed, maar het is wel gebeurd onder haar gebruikersnaam. En onder Edo’s gebruikersnaam zijn wel een stel hele akelige beledigen mails gestuurd, o.a. met ernstige beledigingen aan het adres van Mr Ausma en mij.
   En op Quote is er wel raak getrollt onder de gebruikersnaam Wikischim waarop ook wikiuilskuiken-kampioen Romaine duidelijk heeft mee geedit. Die daarvoor constant de boel daar op stelten had gezet met zijn wikimedia-pushing en getroll, zoals al eerder opgemerkt door een van de Eerbeekse heren.

   En ik denk dat het voorstel van Julien dat mevrouw Sandra het beste kan opstappen samen met die voorzitter Gijs erbij om eens plaats te maken voor iemand die wel capabel is het enige juiste advies is voordat dit etterende gezwel openbarst. Want ik denk dat uiteindelijk niemand daar wat mee opschiet, anders dan diezelfde luie journalisten die een moordverhaal hebben voor nop en nog wel zonder enige inspanning.
   Denk er eens over na zou ik zo zeggen, want dit is uiteindelijk een wel zeer smeuïg verhaal voor de pers, is het niet?

   Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.