Met Graaf Statler gaat het goed zijn vrouw ligt in het ziekenhuis

Διαφημίσεις

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “Met Graaf Statler gaat het goed zijn vrouw ligt in het ziekenhuis”

 1. Hij veranderd niet, hij veranderd nooit. Hij is nu eenmaal zo geboren. En dat allemaal om die ene foto toen hij dronken in Piraeus op dat bankje lag die ik toen genomen heb jaren geleden. Van die keer toen hij dronken dat bordeel uitgetrapt was na dat avontuur met die Russische hoer.

  Altijd, altijd duikt hij weer op in mijn leven, dat rotjong. Denk je nu is hij weg, opgevangen door het Leger des Heils en daar is hij weer!
  Ik zal de dag nooit vergeten toen hij belletje trekkend om zes uur s’morgens bij André voor de deur stond de dag nadat hij met zijn moeder naast ons was ingetrokken. Toen al had hij die streken, dat smerige lachje, dat achterbakse. Mee uit eten gaan bij die Griek? Ha, ha, nu zegt hij dat ik zogenaamd gratis had gegeten maar de waarheid is dat hij mij altijd met de rekening liet zitten in die startpaginatijd, toen hij die gouden sex-startpagina beheerde. Ik ben even naar de WC zei hij dan, en weg was hij!

  En nu dit weer, zo iets laags. Het enige waar ik blij om ben is dat hij niet mijn ware locatie daar in Kalambaka Trikala bekend heeft gemaakt maar een lulverhaal over Bulgarije in de krant heeft opgehangen. En van die z.g. zoon wist ik tot gisteren nog niks.
  En wie zegt mij trouwens dat het mijn zoon is en niet zijn zoon? Want hij pikt altijd je meisje in, nu weer die Eerbeekse schone, die z.g.”maagd”.
  Ja Ja, een maagd met hem in de buurt! Vast ja!

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.