Ja, vast allemaal.

Ik ben een van de geïnterviewden, en dacht dat ik met ruim 3 uur “mijn genuanceerde mening/visie” mee had kunnen helpen aan een genuanceerd artikel. Ik heb ze net gemaild dat ik het echt een aanfluiting vind wat ze ervan gemaakt hebben. Als ze me verteld hadden dat dit hun insteek was, dan had ik er niet aan meegewerkt. Vinvlugt (overleg) 4 feb 2019 16:40 (CET)

Dat jij meer dan drie uur heb zitten koetewalen betekend niet dat een journalist zomaar klakkeloos aanneemt wat jij beweerd heb Vin, dat is een enorme misvatting. Een beetje journalist doet namelijk zijn eigen onderzoek, en gaat echt niet blind door op wat jij ruim drie uur heb staan verkondigen hoor. Als je dat denkt dan begrijp je heel weinig ervan hoe de pers te werk gaat.

Bizar, Eissink begrijpt geloof ik helemaal niets van de media en de wereld. Peter b (overleg) 4 feb 2019 16:52 (CET)

Ik ben bang dat dit meer voor Peter B geldt. Eens breekt de dijk door en ga je namelijk op de mestkar rond, want zo werken dit soort dingen in de praktijk. Mensen voelen zich veilig op een bepaalde manier, gaan steeds verder tot dat ene moment en dan breekt de dijk door en is er geen houden meer aan.

Volgende keer is het wijzer om de journalist door te verwijzen naar Wikimedia, daar hebben ze hopenlijk een persvoorlichter die kan zorgen voor een zinniger artikel. Geen sensatie Televaag artikel dat smakelijk wegleest Vr groet Saschaporsche (overleg) 4 feb 2019 22:15 (CET)

Dat zou toch wel de dood van de vrije journalistiek zijn, is het niet Sascha? Een journalist kan wederhoor plegen, zeker, maar een journalist die zo zou werken als jij hier voorstelt zou werkelijk geen knip voor de neus waard zijn.

Ik denk dat je gelijk hebt, maar ik denk ook dat het voer geeft aan de complotdenkers die dan zullen zeggen dat de zogenaamde kliek hier alles in de doofpot wil stoppen. Je ziet Jürgen er hierboven al naar hinten. BoH (overleg) 4 feb 2019 23:58 (CET)

Ik daag BoH uit om hier aan te tonen wat er volgens hem complot-theorieën zijn en wat niet, en wat er niet met linken zo her en daar glashard is aangetoond. Ik ben benieuwd!

Ik weet niet hoe veel medestanders ik heb, maar ik voel me als geïnterviewde nogal gen**id. Zijn er anderen die ervoor voelen om een ingezonden stuk te schrijven? Het minste wat we de lezers van NRC kunnen laten weten is dat dit nogal een eenzijdig stuk is, toch? Vinvlugt (overleg) 4 feb 2019 22:25 (CET)

Dat zou je kunnen doen ja. Maar ik zou wel rekening houden met het wie de bal kaast kan hem terug verwachten effect. Iets van boemerangs en zo. Want op een dag moet je gaan leveren, en dan kom je er niet met wat holle woorden zoals jij meer dan drie uur tervergeefs hebt geprobeerd. Ikzelf praat niet direct met de pers, en als ze iets van me willen weten weten ze waar ze me kunnen vinden en dan kan iedereen meelezen wat ik schrijf, met feiten en linken onderbouwd. En een ieder is vrij om commentaar te leveren en mij te vertellen wat er al dan niet klopt van wat ik zo stel. Zou dat misschien een idee zijn voor de volgende keer, Vin?

(Bron)  CC BY-SA 3.0

Διαφημίσεις

5 σκέψεις πάνω στὸ “Ja, vast allemaal.”

 1. Overigens neem ik alles met mijn nederige excuses terug van al wat ik de afgelopen tijd gesteld heb hier, op Sucks en op mijn blog wat onjuist blijkt te zijn achteraf. U bent van harte uitgenodigd alles wat u maar wilt te ontkrachten van wat ik gesteld heb, ik zal u zeer beleefd en zakelijk benaderen, dat beloof ik.

  https://pediahoedblog.wordpress.com/

  Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

  1. Ook weer zoiets achterlijks:

   “……..kan ik toch echt niet anders typeren als een imo onacceptabele vorm van persoonlijke afrekeningen. Gouwenaar (overleg) 5 feb 2019 12:30 (CET)”

   “Ik blijf bezwaar maken tegen dat “persoonlijk afrekenen”, want het was vaak niets anders dan een zelfverdediging…….. enz, Jürgen Eissink (overleg) 5 feb 2019 12:38 (CET).”

   Je mag pesten, je mag trollen, je mag de ander voor gek zetten, uitschelden zoals nu weer voor een half-troll (Schandalig gedrag wederom, professor Casper, maar we zijn immers niks anders gewend van jouw.) maar als je wat terugzegt is het persoonlijk. Maar al eerder had ik al gezegd Gouwenaar een onuitstaanbaar burgermannetje te vinden. Zo een betweterige manneke met een perfect geschilderd schuurtje en elk plantje in het gelid. Ik zei het al eerder, dit type kom je ook veel tegen in de LGB treintjes wereld. Dit laatste om het eens echt persoonlijk te maken, het is namelijk een etter, nu ook weer met zijn gaslicht.

   Μοῦ ἀρέσει

 2. Ik heb een Facebookpagina aangemaakt om de wantoestanden op Wikipedia en binnen de Wikimediabeweging aan te klagen. Like en share if you care, thank you! Zouden jullie dit als blogpost nog eens willen delen, zodat het wijd bereik krijgt? Thnx!

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Het is toch godsgeklaagd! Professor Casper doet werkelijk geen fuck, verdiept zich nooit, heeft een werkelijk onbeschofte smoel als een schuurdeur, snoerde mij de mond voor ik maar enige uitleg kon geven over wat ik gezien had wat mis er was met de Ymnes-boy artiklen was, als vraag overigens kan er eens naar gekeken op de OP van ome Josq, en heeft nu weer het boute lef een onbekende voor een halftroll uit te maken midden in een discussie! En dat is dan arb en sysop daar!
   Digitaal tuig van de richel is en het, en dat mag van mij de wereld weten! En dan die arrogante zak van een Vintroll, ook al geen fuck ooit doen behalve wederom een smoel als een schuurdeur hebben en dan denken dat iemand op deze wereld hem nog series neemt! Belachelijk!

   Ik mocht zelfs geen sysop zijn op het project wat ik notabene zelf heb opgezet, heb het maar niet eens gevraagd, nee dat moest uilskuiken Romaine zijn. Met Vintroll als politieagent die mij er op het laatst persoonlijk aftrollde met dat lekkere trijnstelletje. Ik moet gehoorzamen, mondje dicht. En die Sandra, he die Sandra, die weet bliksems goed hoe het zit! Maar toch nog ff dat gaslicht aan, Moira ving trollen en vandalen. Kapot moet dat wijf zich gaan schamen, echt waar!

   Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.