Inbreeding pudding heads

……….Dat kunnen we alleen met elkaar bereiken en betekent inderdaad dat we nee moeten durven zeggen tegen ongewenste gedragingen. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 6 feb 2019 15:31 (CET)

Bron 

Nou, dat is toch fijn voor jullie, toch? Heb je een hele barbecue voor jezelf en je vriendjes en bovendien ook nog eens een hele wikikont om elkaar veren in elkaars reet te stopen met je akelige cluppie. Want wie niet voor ons is is tegen ons, is het niet?

Want alleen dat “we” maakt al duidelijk hoe de verhoudingen liggen. “Jullie” maken de dienst uit, of het nou over auteursrecht gaat met wikiuilskuikens als Romaine, vrouwzaken door de genderdrammers, om jullie gaat het, de inbreeding pudding heads die al jaren en jaren de touwtjes strak in handen hebben en wie het er niet mee eens is kan oprotten.

Want wie het niet met ons eens is hoort beslist niet thuis onder onze veiliger wiki-stolp. Het grootste puddinghoofd mag het hoogste woord hebben van ons, mag wegtrollen wie hij wil, en o, o, o,  wat zijn we toch wijs met Moira troll bot en onze abitroll. Dat is pas de manier! Maar, Ronnie buiten jullie wiki-secte is ook nog een wereld die nu een keer heel erg duidelijk zijn tanden heeft laten zien en ik voorspel jouw één ding, dit was een heel klein kogeltje voor de boeg. Een voorproefje zogezegd.

Want jullie voelen je o zo veilig onder jullie stolp van veilige ruimtes en ons kent ons, en wie weet besodemieter je nog langer Het Klokhuis maar dat was het dan wel. En denk daar maar eens over na voor je nog eens zoiets opschrijft. En ik zou maar heel goed naar tante Danielle luisteren want die zegt namelijk hele zinnige dingen op het moment.

Διαφημίσεις

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “Inbreeding pudding heads”

 1. https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg_Wikipedia:Onderzoek_onder_bewerkers_2018&diff=prev&oldid=53139283

  Go Sandra, zou het niet eens tijd worden dat jij je vele talenten eens gaat inzetten om wat Groen-links klimaatadviezen te gaan geven bij de een of andere klimaatclub? Iets van elektrische bakfietsen voor loodgieters en een voorziening om warmte terug te winnen van hun gasbranders? Of 15000 euro subsidie voor startende ondernemers als ze eerst even een hybridebusje van 80.000 euro aanschaffen? Verder lijkt het me een uitstekend idee de wikipedianen die niet als een ander zijn in veilige, prikkelarme Tesla’s te gaan vervoeren naar hun nationale en internationale onzin meeting. Dat scheel namelijk allemaal in de CO2 uitstoot en alle kleine beetjes helpen, nietwaar?

  Xeris patates zeggen de Grieken, van aardappelen snap je wellicht wat. Ook met je gendergedram wat geen vrouw haast aanspreekt en elke man de haren ten berge doet stijgen trouwens, al heb ik het idee dat Danielle het door begint te krijgen.
  Je hebt gewoon geen idee wat beleefd en onbeleefd voorstelt. CaAl is uiterst beleefd en ja, en Vintroll ook, vele, vele malen beleefder dan ik zelfs. Alleen jammer dat hun ouders ze zijn vergeten op te voeden. En dat geldt trouwens ook voor die troll roepende BasvB. Ymnes weet gewoon niet beter, die kan hier niks aan doen.
  Je staat op de door hem aangemaakte overlegpagina daar gezellig te koeterwalen met een van de meest toxische gebruikers van Wikipedia, professor Natuur12, ook bekend als Drmies alsof het je redder in de wikinood is. Je lijkt wel gek, je hebt gewoon geen idee!! Lees liever dit eens:

  Wikipedia Comments Destroyed by a Few Highly Toxic Users. En weet jij wie een van die Toxic users is op commons? Juist, jouw gesprekspartner Natuur12.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: