Uberfuckers

GentleDjinn (overleg | bijdragen | bloks) – Draait tot nu toe viermaal mijn overlegbijdrage op het WP:Taalcafé terug. Refereert daarbij in het bewerkingscommentaar aan wijlen mijn moeder, en schoffeert mij vervolgens op zijn eigen OP als ik hem daar verzoek dat aub niet meer te doen. Gaarne passende actie. Mvg, Trewal 9 mrt 2019 19:05 (CET)

Gezien deze bijdrage is dit een reïncarnatie van Gebruiker:JanDeFietser. Ik vind het nog steeds jammer dat deze bijdrager zichzelf door dit soort acties onmogelijk heeft gemaakt, want hij heeft voldoende kennis en schrijfvaardigheid om wel goede bijdragen te kunnen leveren. Met vriendelijke groet, Gasthuis(overleg) 9 mrt 2019 19:27 (CET).

In het algemeen zou ik best de andere kant op willen kijken, maar Jan heeft ook na bijna 10 jaar klaarblijkelijk nog niets geleerd, blokontduiking mag dan bestraft worden. Peter b (overleg) 9 mrt 2019 21:05 (CET)
Gebruiker blijft doorgaan met persoonlijke aanvallen. Mvg, Trewal 9 mrt 2019 21:23 (CET)
En weer. Mvg, Trewal 9 mrt 2019 22:08 (CET) CC BY-SA 3.0

Source CC BY-SA 3.0

 

Dan mis je toch echt wel de oude tijden op zo een regenachtige zaterdag met uberfuckers als Chris, BasvB. Vintroll, professor CaAL en Moira trollbot. Die waren daarop gevlógen, dat verzoek had er nog geen minuut gestaan. En nu zie ik alleen onze uberfucker de huisadvocaat Peter B.

Slappe hap tegenwoordig daar, waar zijn de trollen van weleer. Vooral Moira was daar op gevlogen, net zoals toen die jochies daar door haar straat liepen die nu dat mooie artikel op de Encyclopedie Dramatic hebben.  Dat moederroofdier was niet te houden geweest! Maar  op ED schijnt nog plaats zat te zijn heb ik van Badmachine begrepen. Plenty of room, net zoals in het wiki-Hotel California daar.

Gezellig weer ff met Jan als heren onder elkaar bijgebabbeld, was echt gezellig. Tijdje niet meer gesproken. Immers was hij degene die me als eerste wees op wat voor een gruwelijke ballentent met uitvretendetrollen het uiteindelijk was.

Fuck off, uberfuckers, en zout maar nu maar weer lekker op naar jullie scheetende wikikont met ster-keynote speakers als Piraten-Dimi. Of Ronny de prutsmod. Dat jullie niet eens Jullia Reda herself meteen hebben gevraagd als hoofdgast op jullie wikikont.

Διαφημίσεις

10 σκέψεις πάνω στὸ “Uberfuckers”

 1. Gelukkig hebben we Mies nog om er op te duiken.
  En je bent echt wel een troll naar mijn hart, Mies.

  Als we ons voor het lobbykarretje van Google laten spannen gaat het toch over Google? Bovendien, wij zijn overal van uitgezonderd. Natuur12 (overleg) 10 mrt 2019 00:02 (CET)

  https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:De_kroeg&oldid=53360370#Duitse_Wikipedia_op_zwart

  Want jij weet natuurlijk duivelsgoed waar de punaise echt prikt. Ja, Wikipedia is uitgezonderd, maar de toko’s als Google en Facebook en Apple dus……. niet. En laten die nu net de Wikipedia-meuk hergebruiken en met een klap geld de bordjes draaide houden bij Pedia en WMF.
  Want, als al dat afgelopen is, en die lekkere hapjes en luizenbaantjes weg zijn is de wiki-pret zo over……

  Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

 2. Ik vind het toch zo’n heerlijk zootje ongeregeld. Niet te beroerd om zonder enige vorm van kennis de alwetende te spelen. Ik heb contact met een journalist die misschien wel een leuk stukje gaat publiceren over die sukkels. Ik hoop het. Lachte zich te pletter toen hij zag hoe het op Wikipedia aan toe gaat. Heb deze blog ook doorgegeven.

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Ze hebben gewoon geen idee en doen maar wat. Maar, wat het zo fantastisch maakt is dat het meeste van het spul zo autistisch als de hel is en ook vaak nog eens zo stom als het achtereind van een varken, hoewel dat een aardige belediging is aan het adres van varkens. Maar onze Professor Mies, aka Drmies, Natuur12 is duivels, duivels slim en trollt ze werkelijk helemaal gek zonder dat ze het door hebben. En dan nog een paar fijne trollen als De Kolonel erbij en het is helemaal ge-we-l-dig!
  Hoe hij volkomen Mr Robotje aka Trollobotje hier totaal de pan in hakte was gewoon meesterlijk!

  https://www.wikipediasucks.co/forum/viewtopic.php?f=19&t=1090

  Eerst trolde hij er mij eruit met de een of andere autistische randdebiel, jawel met een echte, origineel zeer schaarse SanFanBan nog wel en……….gebruikt mijn argumenten en zelfs dezelfde jurist die ik noemde om Mr Robotje totaal de pan in te hakken in die artikel13 discussie!

  Nou, zeg nou zelf, heeft hij trollen nou wel of niet tot een vorm van kunst verheven? En kennelijk hebben ze in Amerika by WMF eindelijk ook door hoe hij met zijn vriendjes de kluit besodemieterd heeft.

  https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:De_kroeg&diff=53366344&oldid=53365873

  Katherine was afgelopen week al in Brussel op bezoek: inderdaad maakt men zich ook in Amerika zorgen over de gevolgen van de voorgestelde wet voor vrije informatie, dat verder reikt dan Wikipedia alleen. Want Wikipedia is wel uitgezonderd, maar onze partners en degenen van wie wij afbeeldingen en informatie krijgen niet. Het gaat om het grotere geheel, trap vooral niet in de valkuil om oogkleppen op te zetten en enkel naar ons Nederlandse eilandje te kijken! Ciell 10 mrt 2019 18:36 (CET)

  Want juist door die piratenpartij onzin en die Jullia Reda als groot politica op te hemelen door Mies hebben ze natuurlijk bij de EU door gekregen wat voor stel idioten het waren met hun Mdd en Romaine, en hebben ze dat achterdeurtje feilloos dichtgetimmerd daar in Brussel. Vooral de uitzondering voor Wikipedia vind ik persoonlijk een meesterzet, en nog wel officieel aangekondigd. Want ze kunnen natuurlijk helemaal niks meer met hun wiki-meuk want daar is geen hond, hun partners zogezegd, meer in geïnteresseerd en hebben er vooral geen stuiver meer voor over!

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Nou ja, ze zijn eigenlijk wat door de tijd ingehaald. In de vroege jaren van het internet maalde er werkelijk niemand om copyright. Niemand wist er ook iets vanaf, het internet is gewoon te nieuw daarvoor, en met een studie Nederlands Recht kom je nergens. Maar, toen zijn vooral jongens star van geest uit de technische kant zich met dat ICT-recht gaan bezighouden. Maar die denken veel te rechtlijnig voor dat duivels verraderlijke Europese recht met het onvoorspelbaarheid Code Napoleon systeem. En die Amerikanen met hun veel logischere common law slikte dat voor zoete koek. En zo is er een gigantisch juridisch Hotel California geboren.

   En toen kwam ik binnen en zei klopt niet boys, en toen brak de pleuris en de paniek uit. Want ik kreeg het met de hulp van Whally, Whaledad het wel wel op een rijtje.
   Whaly heeft me in het begin ooit gezegd jij hebt iets gezien wat geen mens ter wereld eerder heeft gezien en wat je zag klopte wel als een bus. Namelijk dat die licentie juridisch rammelde aan alle kanten en dus daardoor de basis onder het media-pedia project.
   Aha, dachten de HH trollen, da’s leuk, en hebben mij eruit getrollt, en zijn op een hele handige manier in mijn schaduw gaan vliegen. Alsof ik trolde, maar zij deden dat in werkelijkheid.

   Het gevolg is een puinhoop die je alleen maar bij het grof vuil kan smijten, geen mens kan er nog wat mee en het is waardeloos. Dus alle centen en moeite die er ooit ingestopt is zijn feitelijk verloren want er zit geen enkele juridische basis onder het wiki-project.
   En dat is de huidige situatie en de vraag is wie het eerste met zijn ogen knippert. Maar hoe gek het ook klinkt ben ik en een hoofdpersoon in het drama, maar tegelijkertijd een totale outsider want ik ken er verder geen hond van.
   En dat is de rigide, huidige situatie omdat ze dachten dat ik een insider was die aan het trollen was, wat Mies natuurlijk door had dat dat niet zo was, en ben ik vervolgens met grof geweld met een SanFanBan er volslagen ten onrechte uitgemikt.

   En dat is allemaal een lange, lange weg terug, snap je? Want wat ik over mijzelf heb verteld hier en elders is geen woord bij verzonnen of gelogen namelijk, en zij dachten van wel. Maar waarheid is dat ze een willekeurig oud, onschuldig mijnheertje met grof en buitenproportioneel geweld die gewoon gelijk had eruit gemikt hebben uiteindelijk….

   Μοῦ ἀρέσει

 4. Ik heb je antecedenten eens bekeken en je verhaal komt authentiek over. Ik heb begrepen dat iemand je ergens op zo’n genealogische site als overleden had neergezet. Dat zal toch niet dat verwarde mens Lidewij zijn geweest? Die zit voortdurend op dat soort sites en draait haar hand er niet voor om om de boel te besodemieteren.

  Dat Wikipedia ooit een probleem met auteursrechten zou krijgen, had ik ook wel een vaag vermoeden van. Zo heb ik alles wat ik ooit op Wikipedia heb geplaatst eerst ergens anders gepost om de rechten te behouden. Zo’n vrijwilligersproject trekt natuurlijk een hoop klaplopers aan die geen potentie hebben om een carrière uit te bouwen. Die maken er dan ergens waar ze gratis mogen werken een zootje van. Zonde voor die mensen die dan wel de capaciteiten hebben om redactioneel werk te doen, want die haken af . Neem nu die Cheryl Brusse. Kan heel moeilijk foutloos schrijven en begrijpend lezen is ook niet haar sterkste kant. In de privé-sector zou zo iemand van een uitkering moeten leven, maar bij Wikipedia passeert zo iemand wel langs de kassa. Gewoon omdat ze op de genderkar zit.

  Wat die trollen betreft viel me onlangs nog iets op. Ik zag in een discussie ene Richardkiwi een wel heel vreemde uitspraak doen. Hij deed het uitschijnen alsof hij en die Lidewij buiten Wikipedia samen zijn. Hij zei: ‘ ik adviseer je bij mij en Lidewij uit de buurt te blijven, buiten Wikipedia en liefst ook binnen Wikipedia (bij mij)’ https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg_gebruiker:Richardkiwi&diff=prev&oldid=53366522 Zou zomaar eens de zoveelste sokpop kunnen zijn.

  Μοῦ ἀρέσει

 5. Ja dat klopt. Maar diegene die dat gedaan heeft heeft kennelijk slechts wat gegevens van het internet geplukt. Om te beginnen klopt de geboortedatum van mijn vader niet, die is in 1916 geboren, abusievelijk had ik in de eerste aanmaak van zijn artikel 1918 gezet, maar ja, de man is overleden toen ik 13 was, de geboortedatum van ma klopt wel, mijn oudste broer is goed te traceren, dat is die tandarts, en van mijn andere broer wist de aanmaker niet eens of het een broer of een zus was.

  En gut ja, van mij is simpelweg heel weinig tot niks op het internet te vinden, maar ben ik dan maar dood omdat iemand wat op een genealogiesite in elkaar geprutst heeft? Lidewij zou best wel eens een aardige gok kunnen zijn trouwens gezien haar gebetenheid op mij en mijn artikelen..
  Maar uiteindelijk verklaard het wel het absurde gedrag tegenover mij vanaf het begin af aan en het ouderwetse kwartje viel eigenlijk pas bij mij na die absurde scheldmail van Edo. want na een reeks scheldmails heb ik een oud paspoort in mijn hand genomen en een selfie gemaakt en hem opgestuurd. En toen was de reactie wel heel vreemd.
  Een fragmentatiebom had niet harder in kunnen slaan, want ik kreeg als antwoord: Maar, maar, maar, jij was toch dood als antwoord, want jij bent toch gestorven op je veertiende? Om zich daarna volledig te herpakken en gewoon door te gaan met zijn vriendjes op de oude voet, hij prijkte zelfs op de WMC banner van 2017 met zijn harsens.

  Maar, als je deze voorgeschiedenis leest, is het toch zeer begrijpelijk dat een jong mens als dan ook nog zijn vader overlijd totaal ontspoort?
  http://wikirev.org/forum/viewtopic.php?f=25&t=1966
  Vooral dankzij het Steiner onderwijs trouwens. En mag het toch een wonder heten dat ik het overleeft heb allemaal en toch netjes op mijn pootjes terecht ben gekomen?

  En is de houding van WMF en Wikimedia-NL die dit door dik en dun gesteund hebben tot de dag van vandaag aan toe niet in één woord schandalig te noemen? Of ligt dat nu aan mij? Maar als gender Lidewij die flater geslagen zou hebben is het wel beter te plaatsen allemaal, ja.
  Mr Ausma zijn naam is door hun held verbasterd tot een concentratiekamp, en weet je wat ze doen? Mij een juridische dreigbrief sturen door een of ander juriste van hun rechtsbijstandverzekering een briefje te laten sturen! We hebben nog ff er over gedacht de hele zooi inclusief juriste voor laster en smaad aan te klagen, maar ja, ik mocht van mijn moeder nooit gehandicapte trappen, dus ik neem aan ook geen geestelijk gehandicapten. Bovendien, weet zo een HBO juristje veel. Heeft waarschijnlijk hetzelfde cursusje recht aan vrije universiteit gevolgd als Robotje en die andere gek, die ICT-jurist van ze met zijn bloggie.

  Μοῦ ἀρέσει

 6. Die ICT-jurist heb ik ook eens bezig gezien op Wikipedia. Ik dacht meteen: ‘Daar maakt mijn advocaat brandhout van’. Eigenlijk heb je met zo iemand zelfs geen advocaat nodig.
  Edje de Roo is niet de minste. Heeft zelfs een eigen pagina op Wikisage. Dan ben je toch wel een hele meneer, niet? Als je de wereld zo dient, moet dat vermeld worden. De kassiersters van de Albert Heijn verdienen dan eigenlijk ook wel een artikel, vind ik. Maar Edje hangt nogal vlug tegen het plafond. Verbaast me dus niet dat die wat scheldmail rondstuurt.
  Ik vraag me wel af hoe die mensen zich handhaven buiten de wikistolp. Lijken me heel kwetsbare mensen die bij het minste zuchtje wind om gaan. Moet je niet op een bouwwerf loslaten, want die lopen huilend weg als die bouwvakkers hun ongezouten mening geven.

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Je kunt in zo een maakbare wereld geen oogje dichtknijpen, dat gaat gewoon niet. Vaak is het ook levensgevaarlijk, je werkt met elektriciteit, gevaarlijke machines. Ik heb een keer gezien toen ze iemand met een kettingzaag lieten werken die dat niet kon dat hij het ding lopend uit zijn handen liet vallen. En er zit wel een beveiliging op, maar toch staat hij niet onmiddellijk stil……. Gelukkig liep het goed af.
   Als een schilder staat te prutsen of een metselaar is daar een lik op stuk beleid voor. Je hoeft gewoon niet meer terug te komen, en daardoor die wereld zo duidelijk en direct.

   En inderdaad is dit een groep uiterst kwetsbare mensen en dat is eigenlijk de reden dat ik me erg mild opstel. Het zijn kanslozen die anders een marginaal baantje of helemaal geen baantje zouden hebben, of vaak zelfs met een baantje met overheidshulp op zijn best. Maar hier, hier. De Erasmusprijs uit handen van onze koning. Sjoerd reist de wereld over in zijn wikidate hoedanigheid en heeft nu een WIR baantje. Je komt universiteiten, UNESCO binnen, dat is erg verleidelijk, en ik begrijp het ergens ook wel, maar keur het op geen manier goed.

   En over advocaten gesproken, ja gut. Nadat het juristje mij bedreigd had dat hij een Wikimedia zou aanraden een rechtszaak tegen mij te beginnen als ik mijn mond niet verder hielt waarop mijn antwoord was dat ze dat vooral moesten doen en dat ik nog wel een paar tegeneisen in petto had hoorde ik lang niks. En toen daarna dat Gijs en Sandra na een gesprek met hem daar toch maar van afzagen en de mail van Edo betreurde, maar verder niks.
   En toen schetterde de wiki-trompetten weer volop en trok de wiki-karavaan onverstoorbaar voort, dezelfde gierend waanzin uitslaand als altijd.
   Ja, wat moet je daar nou mee? Wat moet je met zoveel dommigheid en dwaasheid? Eerlijk, ik zou het niet weten.

   Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.