Weet je wat jij eens zou moeten gaan doen, Ciell?

 

Themaweek EFG

Hallo allemaal,

Met hulp van de Wilhelmina Drucker Fundatie is er vorig jaar onderzoek gedaan naar de dekking van Wikipedia onderwerpen met betrekking tot de Eerste Feministische Golf in Nederland. Van de lijst van totaal 261 items (basis door WDF) zijn er 164 op Wikipedia te vinden. Het dekkingspercentage is daarmee 62,8%.

Om deze dekking nog beter te maken, hebben we deze en volgende week 2 themaweken over de EFG, met de missende onderwerpen als inspiratie. Volgende week vrijdag 22 maart is het weer Wikivrijdag in Atria en is het tevens de laatste dag van deze themaweken. Atria heeft enkele kleine prijzen beschikbaar gesteld die zullen worden verloot onder degene die hun onderwerpen toevoegen aan de resultatenlijst.

Vriendelijke groet, Ciell 13 mrt 2019 12:45 (CET)

 

Bron CC SA-BY 3.0

 

Je kapot schamen. Je helemaal kapot gaan schamen met je gender vriendinnetjes erbij en ik blij dat de pers en kritische personen hier mee schijnen mee  te lezen. En waarom dan wel zul je zeggen. Nou, dat al ik jullie eens vertellen.

Mijn mammie was, als alleenstaande vrouw namelijk een van die eerste generatie feministen die veel, veel voor jullie in de roomboter gaar gestoofde mormels zo niet alles wat jullie tegenwoordig hebben voor elkaar heeft gekregen. En ja ik, ik heb zelfs in de vrouwendemonstraties als kind meegelopen met mijn moeder. Maar o god wat zijn jullie toch zielig en o jee wat zijn jullie toch goed en feministisch bezig! Maar zoals ik er tegenaan kijk rij ikzelf in een oude Ford bestel rond van 19 jaar oud, en niet in een flitsende Audi zoals sommige van jullie en is mijn inkomen vanaf volgende maand de AOW-norm voor samenwonende. Dat we het materiel zeer goed hebben hangt me andere factoren samen, maar ik verdien graag mijn eigen centjes weet je. Moet jij als rasfeministe toch snappen.

Smerige trollen en zakkenvullers, en  dat jullie zijn! Eerst kan ik constant voor troll uitgescholden worden en als troll neergezet worden aan de hand van deze pagina. En let vooral op de geschiedenis en vergeet de OP niet,  en vervolgens kan ik oprotten en mijn bek houden met behulp van Arbcom. Een Arbcom bemand en bevrouwd onder anderen door JOUW. Ja Ciell, jij staat feestend op een foto met andere arbcomleden, kijk maar op Sucks in de Nederlandse sectie. Kennelijk vierend hou jullie Mij constant verneukt hebben.

En dan zullen we het maar even niet hebben over deze poging mij er uit te drukken door enkele Wikimedia leden zoals Robotje omdat ik mijn mond niet wilde houden over het corrupte artikel van Van Dillen met zijn niet bestaande Haagse school. Zal ik dat maar even tot een andere keer bewaren Ciell? Hoe Evil Fred probeerde mij met een blok eruit te drukken, en Robotje stiekem regels veranderde? En de kleine Ymnes om een blok smeekte van mij en Moira het shit artikel behield? Net zoals dat framing “troll artikel” waar Brims de punten even uit opsomden dat ik een troll was omdat iets vroeg over waarom het Nederlands recht niet van toepassing zou zijn op de Nederlandse Wikipedia? En hoe er een arbitrage uitspraak volgens bepaalde dat ik niks meer mocht zeggen over wikimedia en haar bestuurders? Omdat IKZELF vroeg of het vrolijke troll geroep eindelijk eens afgelopen mocht zijn? Waarna de troll-roepers arbcom mochten adviseren zoals Chris, Vintroll en professor Casper?

Ik mocht van jullie juristje niks on-onderbouwd  zeggen, weet je nog wel? Dat stond immers in die brief die jullie me lieten sturen een tijdje geleden, weet je nog? Nou, zal ik dit al eens onderbouwen volgende week, Ciell, want dat kan ik zo! Donderstraal toch een pleurisend op met jullie corrupte, zieligdoende onzin en gedraag je niet als een stel verongelijkte kleuters die van de wipkip gedonderstraald is en neem toch eindelijk je verantwoordelijkheid voor wat er mis is gegaan. Groei eens op, kleuter wat je bent! En je achterlijke gendervriendinnetjes erbij! Want jullie smeken me zowat een advocaat achter je flikker aan te sturen heb ik zo het idee zo langzamerhand.

Διαφημίσεις

3 σκέψεις πάνω στὸ “Weet je wat jij eens zou moeten gaan doen, Ciell?”

 1. T’is inderdaad nu niet bepaald het topsegment van hun genderpool wat daar rondzwalkt, nee. En dan nog verbaast zijn dat al hun moeite meer vrouwen voor hun digitale gekkenhuis warm te krijgen gefaald heeft.
  Nu is het meest van het spul nog niet eens in staat om een boodschappenlijstje te schrijven en verbaas je je er vaak over dat de meeste nog niet op een gesloten afdeling zitten zonder internet, maar ondertussen gaat het wel heel erg mis. Want die juristen van de EU hebben ze dus duidelijk in de smiezen en als die Europese regels erdoor zijn is het zo uit met de wikipret en de vleespotten uit Amerika. Want het is en blijft natuurlijk een Any Rand projectje van Jimmy en Jimmy zijn projecten staan nu niet bepaald bekend om hun succes.

  En die rechtszaak Lomax v. WikiMedia Foundation kon wel eens een heel gemeen staartje krijgen voor ze, want als die Amerikaanse rechter daar doorpakt staan er vanzelf een stel lieden daar op de Mariaplaats op de stoep met een stel hele vervelende vragen voor ze over die SanFanBan van mij. En dan gaan ze nog heel veel over die subsidies uit te leggen krijgen ook.

  Ik weet weinig over het Amerikaanse recht, maar ik weet wel dat mijn vriendje Arthur een jurist is die werkelijk van de hoed en de rand weet en beslist geen onervaren studentje is wat hij beweerd te zijn. En van alles hier mee te maken heeft. Maar wie weet kan Edo hem nog eens zo een leuk mailtje sturen als hij mij deed over Ausma.

  Ik snap het niet. Ik kwam in maart 2009 binnen en had daarvoor zelfs nog nooit echt van Wikipedia gehoord. Ik had dat allemaal eens aangekeken en binnen 10 dagen daarna begon ik vragen te stellen omdat het allemaal niet kon volgens mij wat ze daar deden. En het aller, aller vreemdste vond ik die juristen die daar rondliepen die dat allemaal maar voor zoete koek aannamen.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg_Wikipedia:Beleid_voor_gebruik_van_media/vragen_aan_jurist

  Het is gewoon waar wat ik daar allemaal op-en aanmerkte achteraf gezien, maar waarom zag niemand anders wat ik in een oogopslag door had? En waarom ging niemand met me in gesprek en elke keer als ik er op terugkwam buitensporig wiki-geweld tegen me gebruiken? Want dat zijn dingen die enorm tegen je gaan werken omdat ich habe es nicht gewusst op geen manier opgaat namelijk. En ook niet voor die foundation. En het verhaal dat niemand zou weten wie ik echt was en die rare MyHeritage page vol fouten lijkt me bepaald ook geen toeval. En dan maar roepen dat ik gek zou zijn en mijn werk plagiaat zou zijn. Of vertalingen van andere wiki’s zoals RJB een EvilFred, ook al zo een duister figuur beweerde.

  Ik heb nog eens wat oude pagina’s met die EvilFred versus mij doorgekeken, maar dat was ook zo een raar personage. Vooral het rondedansje met Trijnstel en Robotje en nog een stel was heel vreemd toen hij me volkomen ten onrechte OT blokkeerde. En, je ziet eigenlijk doorlopend alle lamzakken die mij dwars hebben gezien langs komen en zelf bakte ze er gewoon helemaal niks van.
  Ik vind het maar een raar zaakje, heel vreemd allemaal.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.