Treintje

Διαφημίσεις

Συγγραφέας: Rudy Willems

Emiritus hoogleraar filosofie woont in Antwerpen

3 σκέψεις πάνω στὸ “Treintje”

 1. Ik wilde eens weten of wat ik zo had bedacht ook echt goed reed. Ja dus. Zie het verder als Slow mo, de Amerikaanse dokter die bedacht had wat hij het liefste deed. Met een skateboard zo langzaam mogelijk langs Venice Beach rijden. Treintje bouwen, net zoiets.
  En de wikiwereld kan verder voor mij complete barsten. Wat m.i. ook letterlijk gaat gebeuren binnenkort. Ik weet waar men, niet gespecificeerd wie, mee bezig is en was en dat is genoeg voor mij.

  Velen hebben aan de oppervlakte gesnuffeld maar wat zich precies diep in de wiki-riolen bevind is maar zeer weinigen echt duidelijk. Want dan moet je namelijk zelf ook diep, en diep in de wikiriolen duiken om daar achter te komen. Laat staan dat je het aan iemand ooit uitgelegd krijgt die daar in de diepte niet zelf is geweest en heeft rondgekeken.

  Lomax, mijn collega SanFanBan winnaar is een rechtszaak in Amerika tegen WMF begonnen wegens smaad en vraagt 2 ton schadevergoeding nu, ikzelf ben duivels benieuwd wat daar uit gaat komen uiteindelijk. Maar het zou me weinig verbazen als dat in een van de grooste shitstormen uit de geschiedenis zou eindigen en mondiaal nog wel. Want onthoud het oude spreekwoord wat te mooi lijkt om waar te zijn is het meestal ook.

  En wat al dit wapengekletter hier voorstel heb ik geen idee van, niet mijn blog en ik ken er niemand van, maar het hele slagveld zo overziend lijkt het me het protest allemaal aardig voor de bühne. Want, wie de schoen ook moge passen trekken hem aan, wie in het wikipedia-Hotel California zit bluft zich op geen manier er meer uit. In no way. Die zit in een brandend wikihuis namelijk.

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ja, ik ben ook erg tevreden over het uiteindelijke resultaat. Het was bij iemand hier in het dorp die een baantje in zijn tuin heeft, ik heb slechts een klein testrondje. Een interssant persoon, hij rijdt met echte stoomtreintjes in deze schaal. En doet hele interessante dingen met 3d printers.
  Maar ik hou me toch maar bij het 30 jaar oude Lehman-LGB spul, dat is leuk. Ik moet geen prorail bedrijf want het lijkt allemaal leuk in de tuin tot de eerste mollen voorbij komen. Of wisselbedieningen vol oorwurmen zitten en zo.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.