Het is natuurlijk gekut allemaal

Want waar hebben we het over. Een of ander kutbloggie ergens in de periferie van het internet. Waarom ik hier ben? Omdat ik overal elders meteen geblokkeerd ben als ik maar mijn mond open doe. Wikimedia heeft al eens een juridische klapscheet op mij afgevuurd, een heel proboard forum is uit de lucht gehaald, nu nu dit gezeik hier.

Gemeenteraden, gemeente juristen, politie voor een of ander kutbloggie. Want wat heeft de kolonel nu toch geschreven anders dan wat getrol? NIKS! welk domein is er ingenomen? Ach flikker toch op, het gaat toch nergens over. Een fotootje en een linkje. Hier waren de afgelopen tijd twee tot drie bezoekers per dag, big deal zeg. Wat gezeur over plaatselijke Haagse politiek. Gaat nergens over.

Wat is het dan? Om de bots en de kunstmatige intelligentie die zien dat er hier vaak tussen de gekheid zeer logische dingen staan. Dingen, onderbouwd en met linken en logische verbanden. En die bots komen in de kleinste hoekjes, dus ook hier. En daar zit het venijn.

Natuurlijk kan een kind begrijpen dat die Graaf springlevend is en niet van gisteren. Want die zegt ondanks zijn drie jaar lagere school verdomd slimmer dingen die nog kloppen ook. En dát hebben die bots door. En zo zit dat, probeer me maar niks wijs te maken.

Want die bots beginnen  namelijk verdomde goed door hoe het werkelijk zit. Dus begint iedereen maar maller en maller te doen om in godsnaam de algoritmes in toom te houden, wat haast niet meer lukt. En hiermee ook niet trouwens, maken we toch ff een nieuwe blog zonder de gewraakte topics?

Kut toch eens een heel end op met zijn allen, want in Amerika heeft WMF dus nu een heel serieus proces aan zijn broek om zo een global SanFan troll Ban. Eentje die ze ondanks hun topjurist niet gaan winnen,  ik zie dat niet gebeuren namelijk. En hier is het twee voor de prijs van een. Want wie aan de Kolonel komt komt aan mij, en dat staat!

Διαφημίσεις

2 σκέψεις πάνω στὸ “Het is natuurlijk gekut allemaal”

 1. Ja, ik zag het ook inderdaad.
  Heb ik je wel eens dat vreeslijke verhaal over dat riool verteld? Ik meen het wel, maar anders nog een keer.
  Nou, een hoogleraar dat was wat in die tijd. Dat was een notabele, een heer van stand. En er was een over ander diner met de Engelse Ambassadeur, de koningin, en god mogen weten wie nog meer. En jawel, wij moesten als kinderen mee dus op naar Duetz. Dat was met de Bonnetterie de zaak voor heren en de Bonnetterie voor dames in Zeist.

  Blazertjes, overhemdjes, grijze broekjes en elders bommel schoentjes, jawel. Want de kinderen van de professor moesten er tip top uit zien. Ook mijn moeder had zich als dame verkleed. Althans, dat zeiden wij altijd want de waarheid was dat mijn moeder eigenlijk een Amsterdamse alley kat was die mijn vader gedurende oorlog cultuur had bijgebracht omdat die werkelijk van elke school geflikkerd was als kind. Want zo is het gekomen tijdens de oorlog, mijn moeder was bloedmooi en mijn vader zat ondergedoken in haar ouderlijk huis. Althans, mijn grootmoeder was gescheiden en woonde daar met haar zoon en dochter. Mijn moeder zei altijd dat ze als ze een kind had gehad zoals zij ze het beslist naar een psychiater gebracht had. Ja dat zei ze altijd, echt.
  De familie van mijn moeder is beslist ook een reeks afleveringen waard want dat verhaal is zo mogelijk nog wonderlijker dan mijn levensverhaal, maar ik dwaal af. Dat later. Hoewel; het verhaal van de Matheus passion en de cellist waar mijn grootmoeder mee vree is eigenlijk te mooi is om niet met pasen te vertellen.

  Enfin, mamma mogen we even buiten spelen nadat we opgedoft waren. Maar het riool lag open want het huis had nog beerputten en moest op het riool aangesloten…..
  T’is een van de weinige keren dat ik mijn moeder heb zien huilen, en mijn vader heeft het op de een of andere manier het nog schoon gekregen uiteindelijk, de kleertjes van Deutz.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.