Ingezonden mededeling

Huisvlijt uit Woerden? Dit plaatje troffen we aan in de comments van de poll.
2z6e49

Διαφημίσεις

5 σκέψεις πάνω στὸ “Ingezonden mededeling”

 1. Over juridische zaken gesproken, deze zaak bij het moederbedrijf van Wikipedia, WMF begint toch wel hele bizare vormen aan te nemen
  https://wikipediocracy.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=10205&start=

  In het kort, Lomax heeft WMF voor 200.000 dollar voor een SanFanBan, een Global Ban gedagvaard wegens laster en dat begint door te dringen, zelfs Newyorkbrad, een advocaat uit New York en onze eigenste Guido heeft zich in de stijd gegooid.
  Want, da’s zeker geen gelopen race voor WMF, o nee. En het stikt daar natuurlijk van de lijken daar in de kast.

  Eigenlijk is welbeschouwd het hele kippenhok in rep en roer.

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Wat ben ik blij dat ik nooit in die stroopwafels gestonken ben! Wat een drama zeg!
   En lidewij? Sjaaaa, wat moet je van zoveel stommiteiten zeggen? T’is natuurlijk een bizar algoritme pyramide spel wat volledig uit de hand is aan het lopen. Dus moeten ze dwazer en dwazer gaan doen om de zaak nog enigzins in de hand te houden, en nu staat ook dat WMF Hotel in California nog eens in lichtelaaien door die rare SanFanBans.

   Niet een benijdenswaardige positie Kolonel, zeker niet waarin onze wikihelden zoals bijvoorbeeld Lidewij zitten. Zeker niet. Meer een nachtmerriescenario. Want als er één kaart omgaat stort het hele zooitje, het kaartenhuis in elkaar en sleept alles en iedereen mee……

   Μοῦ ἀρέσει

 2. Die Lidewij heeft haar echte identiteit op Wikipedia zonder het te weten bekendgemaakt en nadien geprobeerd om zich als iemand anders voor te doen. Ze gebruikte daarvoor de meisjesnaam van haar moeder. Het is een gestoord mens waartegen (als je haar woning ziet) het beste kunt zeggen:’ Meer poetsen, minder lullen’. Ze krijgt binnenkort een eigen internetpagina.

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Maar die gasten zijn allemaal dan ook knetter- en als ik zeg knettergek! En zelfs de SP in Woerden was Edje meer dan zat want die is daar met een kletterruzie vertrokken en die spoort van geen meter! Want, stel. Stel je stuurt in je bezopen bui of door een of ander raar waanidee iemand een krankzinnig mail met de meest waanzinnige beldigingen, moeilijk voor te stellen maar ja, vooruit. Dan zeg je toch sorry daarna? Dan ga je toch niet op wikipedia staan blaten van ha, ha , ha, laat die advocaat maar voor mijn deur staan, ik heb ook wat mailtjes uitgeprint? Want dat deed ie! En die lui van Wikimedia zijn toch ook stel totale lunatics om MIJ een juridisch blafbrief te sturen en hem pontificaal op hun banner te zetten? Die club verdient het zeker eens door de autoriteiten nader bekeken te worden, want daar klopt dus geen hol van! Zoiets doe je niet!

  En die Lidewij, eerlijk, ik snap niet dat zo iemand nog gewoon vrij losloopt. Die ziet overal spoken. En maakt van Guido’s Wikisage net zo een puinhoop als haar huis kennelijk is, die heeft geen idee, snapt niks en doet maar wat. Die is gewoon niet goed. Maar dat moeten ze daar juist hebben daar. Losers recht uit de daklozenopvang die blij met elke stroopwafel zijn en/of halve of hele gekken. Want die Mdd is toch ook totaal geschift? En dan die Ymnes figuur, kwaad zit er niet in denk ik, maar die heeft toch het verstand van een kind van vier? Dat is toch geen redacteur te noemen?

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.