Weet je nu wat het is, Vintroll?

“Ik zie dat er op redelijk grote schaal weer allerlei citaten worden toegevoegd die weinig markant genoemd kunnen worden, en dat menigmaal ook de aanhaling ontbreekt. Om te voorkomen dat er binnenkort weer een grote opruiming gehouden moet worden, is wat overleg vooraf wellicht handig? Ping Gebruiker:FotoDutch, ping Gebruiker:Whaledad. Vinvlugt (overleg) 15 mei 2019 09:41 (CEST)”

Bron CC BY SA 3.0

De heren van Eerbeek zijn juist razend enthousiast over dit nieuwe talent!

  • Het is hier [in depot van Gemeentemuseum Den Haag] veilig opgeborgen, wachtend op gunstiger tijden en toekomstige generaties.”

Dit is toch goud? Dit zijn toch diepe zielenroerselen? Nou, en daar houden de heren van Eerbeek nu net zo van! Avond aan avond dragen wij deze prachtige citaten voor bij ons kampvuurtje in ons toekomstige verblijf in België wat de kolonel voor ons heeft verkent en waar hij kwartier gemaakt heeft.

We denken er zelfs over die FotoDutch over te laten komen voor wat voordrachten maar missen helaas de financiële middelen. Wat denk jij, zou een beroep op het fonds kleine projecten een optie zijn? Één ding, we hebben het niet zo op stroopwafels, maar giften van stoffelijk aard zijn natuurlijk altijd welkom en mogen onopgemerkt in de koelbox gezet worden want we willen natuurlijk geen gedonder. Graag hartig, goed smakend bij een Belgisch biertje hoewel een verse taart van de warme bakker hier uit het dorp mits goed gekoeld onderweg ook welkom is. Wil je dat aan FotoDutch doorgeven en dat als alles rond is zijn hotel- en reiskosten natuurlijk vergoed worden?

Διαφημίσεις

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.