Misschien toch een ietsjepietsje een jokkebrok, Encycloon?

En je gaat als een speer meteen zeg! Zou kunnen, eerst een tijd onder IP gewerkt, kan. Zelfs een Romaine uilskuiken gehad als aanstormend talent. Mooi. Maar dan, dan gaan de heren eens op Meta kijken.

En vervolgens duikt de kersverse nieuweling meteen het bruisende meta-leven in.

Als ik nu eens zeg dat jij een deluxe sokpop van een zeer ervaren gebruiker bent en helemaal geen anoniem bent die tot inkeer is gekomen, en de kluit ijselijk staat te besodemieteren, wordt je dan erg boos op me? En dat ik vooral dat uilskuiken wel heel erg schandalig vind?

Διαφημίσεις

17 σκέψεις πάνω στὸ “Misschien toch een ietsjepietsje een jokkebrok, Encycloon?”

  1. Tja, je weet nooit waar een wervelwind heen waait. Maar je hebt me er eerlijk gezegd nog niet van overtuigd dat ik een dubbele agenda of langere voorgeschiedenis zou bezitten.

   En ik ben niet boos maar ik vrees dat het uitgaan van goede wil niet aan jou besteed is. Je onderzoek heeft wel een erg significante bias richting ‘complot’.

   Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

   1. Dit vind ik wel heel erg, Ency. Ik toon met bewijzen aan dat je, ook met die nieuwkomersuil de kuit vierkant staat te besodemieteren en met een stalen gezicht ontken je het. En volkomen terecht ga ik bij jullie niet van goede wil uit, nee en waarom lijkt me wel duidelijk.

    Denk jij nu echt, echt dat maar een van de heren geloofd of wie hier meeleest geloofd dat jij een nieuwkomer bent en zo hup, zich allerlei wikigedoe stort? En als jij daar zogenaamd positief rondhuppelt op wikinieuws hand in hand met sok en troll Schimske, een project opgestart om de kleine Ymnes zoet te houden dat jij geen chaptertroll en een ordinaire oplichter bent? Vroeger opstaan vrind en overigens zie ik aan je editgedrag dat je autistisch bent en dan moet je niet proberen te liegen. Want dan val je zo vierkant door de mand net als Bart legal. Autisten kunnen namelijk niet liegen en blijven ja tegen nee zeggen al staan ze met twee rokende pistolen naast een lijk.

    Μοῦ ἀρέσει

     1. Nou, wie er kleurenblind hier is weet ik niet, ik niet in elk geval, maar ik weet wel dat je glashard staat te liegen, net zoals Schim en Romaine dat altijd deden. En Bart Legal ook met zijn hacker. Heb je hier wat aan?

      Μοῦ ἀρέσει

       1. Ronald! Toe nou! Je plakt een valse snor op, een uilskuiken van romaine in je hand, een piratenvlag in je andere hand, en denkt weet je wat, ik bestorm Eerbeek wel ff! Een koud bierje? En neem vooral niks van dat kaasplankje want dat staat er al een tijd.

        Μοῦ ἀρέσει

        1. Nee geen zin in een drankje, de muziek hier bevalt me niet. Het zou helpen om die grijsgedraaide plaat eens te vervangen; die draait ook al een hele tijd zo te horen.

         Verder was ik geenszins van plan deze website te kapen (mijn sympathie ligt doorgaans ook meer bij rationeel denkende, niet op geweld uit zijnde matrozen dan bij achterdochtige, agressieve piraten) maar werd mij opslagruimte aangeboden. Helaas is er nog maar weinig vertrouwen overgebleven in de kunde en vriendelijkheid van de archivaris. Dan laat ik mijn documenten liever in de koninklijke schatkamer liggen.

         Μοῦ ἀρέσει

         1. Dat is inderdaad de grap van de eeuw, ja. De Erasmusprijs voor een digitale vuilnisbak, dat kan inderdaad nog lachen worden als het kaartenhuis totaal inzakt, net zoals de rest van de koninklijke steun voor onze gender dames. Weet je dat ik het serieus een grof schandaal vind dat jullie mij toen niet gevraagd hebben terwijl ik zo hard gewerkt had aan die Griekenland sectie en bijvoorbeeld zelf promoter Oscar van Dillen wel? Echt heel, heel grof en vooral buitengewoon plomp. En dat was echt werk en niet in elkaar gesmeten zooi zoals jullie gewend zijn. Wat gaan jullie trouwens doen met de overgebleven piratenvlaggen?

          Maar ik vind het echt leuk dat je eens langskomt, en vind je onze muziekkeus echt zo erg? En inplaats van dat platte bier waar Edo en zijn makkers kennelijk aan zitten hebben we hier echt lekkere Belgische biertjes! En De Kolonel is hier nu even niet maar die kookt echt veel lekkerder en gezonder dan al dat smerige hotel eten wat jullie moeten eten op al die onzin conferenties.
          Gezond, vers, en lekker. En wist je dat stroopwafels door het hoge suikergehalte heel erg slecht zijn voor je en voor je gebit? Van kleurstoffen die daar soms inzitten weet ik niet veel anders dan dat die op wat gammele breinen ook heel slecht kunnen uitwerken weet je. Wie weet ben jij daar ook wat gevoelig voor, ik zou het eens laten testen, en heb je er ook soms last van dat je denkt dat je Napoleon bent en loopt dan je dan in zo een Napoleon pakje rond, Ronald?

          Μοῦ ἀρέσει

          1. Rationeel denken man, hier in de streek zouden ze zeggen hoe durf je het uit je kont te douwen, Ronald. Iemand als Matroos Vos die hier in mee gaat heeft toch gewoon simpelweg een rake klap van de molen en in dit geval de mast gehad? Of niet soms?

           Μοῦ ἀρέσει

          2. Op verzoek heb ik de playlist van dit etablissement bekeken. Toegegeven: de nummers ‘Bij Voorbaat Verdacht’ en ‘Vergis ik mij’ vind ik buitengewoon goed passen bij de sfeer die hier hangt. Maar c’est le ton qui fait la musique en die toon blijft wel erg hangen. En laat dat nu net iets zijn waar een wervelstorm weinig mee heeft.

           Ik raas er dus maar eens vandoor om me met zinnigere zaken bezig te houden dan oude koeien uit een sloot en op eigen achterdocht gestoelde complotvermoedens; iets wat me ook heilzaam lijkt voor de graaf.

           Μοῦ ἀρέσει

         2. De archivaris blijkt ook spoken te zien; ik dacht althans dat we een gesprek met zijn tweeën hadden maar er wordt nu een zekere Ronald aangesproken. Ik weet niet of de graaf deze voornaam heeft (dan zou hij in himself praten, zonderling maar ach iedere gek zijn gebrek) of dat ik verkeerd in het bevolkingsregister vermeld ben (voor zover ik weet niet), maar anders kan een bezoek aan de paranormaalbeurs een aanrader zijn.

          Μοῦ ἀρέσει

          1. Ja, joh leuk geweest. Misschien mag je mee naar de Efteling en ik ga ff met met mijn trijntje verder, goed? Ik ben een leuk kasteel met restaurantje aan het bouwen. Het is verder wel mooi met je, je sokpop druipt er aan alle kanten vanaf en dat rare toneelstukje met die Romaine die ook niet helemaal goed is en die wikiuilskuikens kon echt niet! En dan nog wel met de pers erbij! Kut op Ronald met je slechte toneelspel, daar heb ik zelfs niet eens mijn kristallen bol bij nodig om door je nep-napoleon pakje heen te kijken dit keer!
           Pak je piratenvlag op en mars, hier eruit en wegwezen met dit soort slap gelul!

           Μοῦ ἀρέσει

          2. Ency wrote: Ik raas er dus maar eens vandoor om me met zinnigere zaken bezig te houden dan oude koeien uit een sloot en op eigen achterdocht gestoelde complotvermoedens; iets wat me ook heilzaam lijkt voor de graaf.

           Prima. en vergeet niet in het voorbijgaan aan al die oude koeien even een blik op alle lijken die daar in de kast liggen te werpen, zoals bijvoorbeeld de Lomax rechttzaak en artikel 13 wat gewoon het einde van jullie bicycle-freedom project is. Of zijn er nog plannen de piratenvlaggen nog eens uit de kast te halen om naar Den Haag op te marcheren en daar een brede volksbeweging op zetten? Wel, misschien krijg je dan wel wat meer dan vijf toch wel ietswat verlopen middelbare mensen met een piratenvlag zoals daar op de dam naar het Binnenhof. Was trouwens op die foto op Twitter op Dam van die demonstratie met die vijf mensen met piratenvlaggen de Matroos misschien een daarvan?

           Μοῦ ἀρέσει

 1. Hier Ronald, dit is natuurlijk zooi wat het knaapje met zijn bot in elkaar kloot.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Nelly_van_Ree_Bernard

  Eerst nam hij lange fragmenten wat natuurlijk niet mag vanwege het citaatrecht en nu alleen maar feiten die hij aan elkaar laat plakken, maar dat is alsof je een automatisch wapen leegschiet. Dat is geen schrijven! En überhaupt heb ik zo mijn twijfels over die krachtige kunstmatige intelligentie die zomaar in de handen van Jan en alleman is gepropt door WMF, gek als een deur of niet. Maar eigenlijk altijd zo gek als een deur eerlijk gezegd. En eigenlijk nog veel meer over wat WMF allemaal in die servers propt en waar diezelfde Jan en alleman bij kan. Want ik vind het oprecht nogal vreemd dat vertrouwelijk zaken die ik met betrouwbaar aandoende personen in die tijd gedeelde heb op AMERIKAANSE fora terug komen. En ook heb ik steed sterker aanwijzingen dat die blunder SanFanBan ook al iets met kunstmatige intelligentie van doen heeft. Dat is smaad Ronald, eeuwige smaad! Door die licentie!

  Ik heb zo het donkerbruin vermoede dat jullie daar stevig mee hebben zitten kutten, Ronald, en daar moeten de autoriteiten maar eens heeeeel goed naar kijken want ik ben er niet zo gek van dat er zeer vertrouwelijke info van mij in die WMF server zelfs onder een CC licentie staat. Want ik begrijp nu wel al die hints van kleine Ymnes die het zo nodig vond dat er een psychiater bij het geval Statler moest komen. En waarom ik half wikipedia breed gek verklaard ben (zie mijn blog) Dat kan echt niet Ronald. En nu kan jij wel zeggen oude koeien, maar ik althans vind dit hele jonge en springlevende koeien. Want het waren allemaal geheel foute interpretaties ook nog eens, en dat is het ergste.

  Als je de vijfde website in de wereld met een foundation en chapters all over de world bent met betaalde krachten ben je niet het fuchsia prikbord Ronald, noblesse oblige. Je kunt niet aan de ene kant uit handen van de koning de Erasmusprijs aanpakken en aan de andere kant het ultieme trollopedia opbouwen waarin je, om Edo’s mail te citeren, het recht heb het donorgeld in de bar op te zuipen. Zoals jij bijvoorbeeld nu weer met je nieuwste sok staat te doen. Ik vind dat jullie schandalig bezig zijn.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.