Maar erg te deren schijnt het onze stoere wikipedianen niet…..

Want razend Ronald bot raast gewoon door…….

 

Dysk on Discord wrote:

Things related to the digital single market rules

Such as their use of cookies.
And their record of IP addresses.
Untrained checkusers without data protection licenses.
The cu-wiki and the related fishbowls where they store secret files.
Generally, privacy related stuff that they ought to have dealt with by now.

En:
Defamation, a crime, and shitting with CC licenses what also might be a crime.
En dat laatste schreef ik.
In wat voor toekomst geloof jij nog eigenlijk Ronald voor Wikipedia? Want dat schrijf je immers in de kroeg, ik behoor tot de mensen die nog in een toekomst van Wikipedia geloofd. Maar, maar, maar, de grootste dwaas wordt op het schild gehesen, de luilekkerland baantjes onderling verdeeld, mensen die echt wat kunnen worden met shit budgets overgoten, wat voor toekomst zie jij nou voor dit project?
Laatst kon je hier ook posten, dus doe dat nu ook eens en leg me dit allemaal eens uit want ik snap het gewoon niet meer. Met geen mogelijkheid. Snap jij het zelf eigenlijk wel?
Robotje de briljante jurist sta je nu af te branden met Lidewij samen, maar mij trapte jullie ook onder het asfalt. Wat willen jullie nu toch eigenlijk want ik kan er geen touw meer aan vast knopen, Ronald. Ik ben niet goed genoeg, de Kolonel is niet goed genoeg, Ymnes is het ook al niet en Robotje is ook al fout. Wat voor medewerkers zoek je nu toch eigenlijk?
Διαφημίσεις

12 σκέψεις πάνω στὸ “Maar erg te deren schijnt het onze stoere wikipedianen niet…..”

 1. Ha, ha, ha! Razende Ronald bot over hangend in de bocht met we hebben flink aan het bier gezeten Edo en Lidewij Blavatsky in de zijspan die Mr Robotje staan af te drogen!

  @Zanaq, ik ben nog steeds benieuwd naar je antwoord op mijn vraag waarom het vervelend zou zijn als de arbcom zou aangeven dat dit niet zakelijk genoeg was. Is het echt zo essentieel om een nieuwkomer ‘bronnenmanipuleerder beneden alle peil’ te noemen en op TBP als ‘op ongehoorde manier promotende’ neer te zetten, terwijl er ook nog uitgegaan kan worden van goede wil? Encycloon (overleg) 24 mei 2019 23:04 (CEST)

  Goede wil? Jij? Man, ik zit te huilen van het lachen om je, de tranen lopen over mijn wangen. Met een Napoleon pakje aan de kluit zwaar staan besodemieteren met een wikiuilskuiken van Romaine=>Wikimedia in zijn hand? Goede wil uit het toetsenbord van een zuivere wiki zwendelaar?

  Ha, Ha ha! Beneden alle peil, hoe krijgt ie uit zijn kont gedouwd zouden ze hier in de streek zeggen!
  Geen van allen nog in staat een boodschappenbriefje te schrijven, te stom om voor de duivel te dansen, liegen bedriegen en noem het maar, en dan zou er sprake van goede wil moeten zijn?
  Trek nu toch dat rare slechtzittende Napoleon pakje uit Ronald, het is gewoon belachelijk. Het is een wiki-klucht, echt.

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Dit is allemaal onrechtmatig, Ronald.

  Things related to the digital single market rules

  Such as their use of cookies.
  And their record of IP addresses.
  Untrained checkusers without data protection licenses.
  The cu-wiki and the related fishbowls where they store secret files.
  Generally, privacy related stuff that they ought to have dealt with by now.

  En dit ook.

  Defamation, a crime, and shitting with CC licenses what also might be a crime.

  Onrechtmatig Ronald, ook als een bot die handelingen doet. Onrechtmatige handelingen. Ik zou er mee kappen en snel Ronald als ik jouw was en de andere ook en wel nu.

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Geloof het of niet, maar ik ben toch echt gewoon na een maand als IP-gebruiker nieuw begonnen. Misschien komt het daardoor dat je er geen touw aan vast kunt knopen, dat je dingen wilt verklaren die er niet zijn?

  Voor mij is het simpel: ik waardeer medewerkers die op constructieve manier willen samenwerken aan een betrouwbare encyclopedie. Geloof het of niet, maar over die graaf en kolonel heb ik geen mening, omdat ik toen nog niet actief was. Geloof het of niet, maar over wat er bij Wikimedia gebeurt heb ik eveneens geen onderbouwde mening, omdat ik daar eveneens niet actief ben. Wel heb ik het idee dat ze daar Wikipedia soms iets te veel zien als ‘verzamelplek van zoveel mogelijk informatie’ in plaats van een betrouwbare encyclopedie.

  Μοῦ ἀρέσει

 4. Inderdaad geloof ik geen klap van wat je zegt omdat je staat te liegen dat je barst. En dat is je overduidelijke autisme, want daardoor ga je door waar een ander het allang had opgegeven. Dat is namelijk een herkenbaar beeld, Ronald, Bart deed dat ook.

  Kijk, het is natuurlijk gekkigheid wat je staat te verkopen. En net zoals we dat bij het Moira account zagen is het glashelder dat je een bot draait, wat juridisch gezien, laat ik me voorzichtig uitdrukken zeer discutabel is. Heel voorzichtig, want het is gewoon onrechtmatig. Maar jij dacht, ik maak een nieuw account, ontken glashard dat ik het ben en gaan met die banaan. Is dat trouwens een advies van die Nederlandse meester in de rechten die ook al zo autistisch is als de keukendeur met zijn blogpost dat copyvio net zoiets is als zonder achterlicht op een fiets rijden?

  Μοῦ ἀρέσει

 5. Waarom vraag je het dan als je me toch al bij voorbaat niet wilt geloven?

  Trouwens wel erg makkelijk hè: ‘degene die blijft beweren dat mijn idee van de werkelijkheid niet klopt is volgens mij een autist dus heeft het fout’. Beste graaf, is Eerbeek zo’n onderontwikkelde plaats dat men er zulke bedenkelijke redeneringen gebruikt om het eigen denkbeeld bevestigd te kunnen zien?

  Μοῦ ἀρέσει

 6. Nou, of Eerbeek een onderontwikkelde plaats is wil ik van af wezen, maar dat wij smoezen als ik was een IP gebruiker en bestormde daarna de hoogste wiki gelederen en iemand heeft mijn Linked gehackt en daarop gezet dat ik Wikipedia Legal ben en vrijwilliger in een bibliotheek, nee dat gaat er niet helemaal soepel in hier in Eerbeek.

  En of dat onder de noemer gemakkelijk valt weet ik ook niet, maar ik denk zelf meer dat het valt onder de noemer ik ben zo autistisch als een deur en denk daardoor dat anderen ook niet zien dat ik sta te liegen dat ik barst.

  Zou dat laatste geen betere verklaring zijn denk je?

  Μοῦ ἀρέσει

 7. En toch is dat de verklaring, Ronald. Jou werkelijkheid en die van Bart en de rest komen niet overeen met die van mij. En het beroerde voor jullie is dat mensen met mijn beleving van de werkelijkheid veruit in de meerderheid zijn buiten de wiki-stolp.

  En dat is natuurlijk een beroerde kwestie als je een soort wiki-industrie met diepe vertakkingen in dezelfde maatschappij hebt opgezet… Met al zijn, toegegeven vaak zeer onlogische regels en wetten.

  Μοῦ ἀρέσει

  1. In mijn werkelijkheid ben ik anders ook maar iemand die weinig opheeft met een ‘wiki-industrie’ en zich liever richt op het (in een constructieve sfeer) schrijven en onderhouden van een betrouwbare encyclopedie. Maar dat is natuurlijk een beroerde kwestie als je een soort complottheorie hebt opgezet die bestaat uit vaak zeer onlogische sokpopverbanden…

   Μοῦ ἀρέσει

  1. Kijk, er zullen vast dingen verkeerd gaan (‘voel je vrij en ga je gang’ is niet altijd een goede houding). Maar dat er een soort ‘deep wikistate’ zou zijn vol met sokpoppen en botmatig aangestuurde gebruikers, acht ik toch echt iets uit het land van de flat earth-aanhangers, holocaustontkenners en ufospotters.

   Μοῦ ἀρέσει

 8. Nou, dan raad ik jouw toch eens aan vooral eens een blik binnen WMF te werpen zoals ik heb gedaan en dan zul je versteld staan. Vooral als je dat met wat mensen hebt gesproken die de “deep state” die achter het moederbedrijf WMF zitten heel goed kennen en dan snap jij plotseling ook waarom ze geen enkel eis stellen en schijnbaar “zomaar” een bak geld deze kant op sturen. Die vervolgens aldus Edo in de bar opgezopen mag worden. Dat mag ja, natuurlijk.

  Maar jij weet niet met wat voor enorme minachting er daar naar jullie gekeken wordt. In je gezicht is zo een persoon als James Alexander (Ik zag dat Romaine hem indertijd gesproken had) vast heel aardig maar het is een rat eerste klas met zijn baantje nu bij twitter en aardige berichtje op zijn twitter van jawel, Chelsea Clinton. En van die bots klopt geen fuck juridisch en dat weten ze donders, duivels goed daar. Maar laten jullie mooi voor Jan Lul naar Brussel afreizen waar je, ja natuurlijk, een ijskoude douche van zowel Alex Vos als Timmermans kreeg.

  Leest Any Rand eens, misschien snap je het dan, Jimmy is een Any Rand boy. Grijp wat je kan, en meer vrouwen= meer vrouwen om te nemen, leer mij na drie jaar in de States hoe Silicon Valley in elkaar zit. Wat een gender probleem oplossen, morgens kan je eerst daar je baas pijpen, en voor hij naar huis gaat neukt ie je op zijn bureau. Anders bereik je niks als vrouw daar. Al dat gender gedoe is verzonnen door digitale travestieten als Fæ en allerlei andere bandage en travestiet types.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.