Kijk Ronald,

Tot de dag van vandaag hebben jullie me op nog niet één onwaarheid weten te betrappen, niet één foute edit kunnen ontdekken, en zijn nog met niet één foute bewezen sokpop op de proppen gekomen ondanks dat ik duizend eurogies heb geboden voor de eerste die een niet door mij erkende sokpop bewees. Verder zijn al mijn artikelen ouderwets handwerk, geen botje aan te pas gekomen en overstijgt mijn juridische kennis die van al jullie Wiki-Meesters in de rechten ruimschoots zonder enig hulpmiddel. Jullie echter heb ik aan de lopende band op leugens en hele foute shitty sokken betrapt. En jullie hebben alle macht en de poen in je zak. En zijn bepaald niet bij de eerste leugen gebarsten zoals ze dat hier in de streek plastisch uitdrukken.

Is dat nu eerlijk verdeeld Ronald? Zeg eens eerlijk…..

Διαφημίσεις

3 σκέψεις πάνω στὸ “Kijk Ronald,”

 1. En laat ik nu net ff anders tegen al dat Altruïsme van jullie aankijken, Ronald. Met vette banen met Audi’s, juridische kantoren die adviezen geven voor 210 euro per uur met een jurist die copyvio iets vind als vindt als fietsen zonder achterlicht (heeft ie echt, echt op zijn blog geschreven), snoepreisjes, een kantoor in Utrecht waar de luilekkerland baantjes opgestapeld liggen en de rest. Prima, nog niet eens het ergste.

  Maar dan god beter het de naam en reputatie van zowel Lomax en mij ruïneren voor eeuwig is toch wel andere koek, is het niet Ronald? Voor alweer god beter het je eigen gewin! En dan hier een partijtje komen doorliegen en ja tegen nee zeggen vind ik althans wel de bloody limed! Echt Ronald!

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Maar, één ding krijg je cadeau van me Ronald. Totdat Bart Legal op Wikipediocrazy in de armen van Vigiliant vloog, kennelijk de SanFanBan man, had ik ook niet door dat dat het om een totale idioot met een enorm mentaal defect ging. Zelfs Crownest had dat niet gezien dus dat jullie daar in getrapt zijn snap ik wel al rechtvaardigt dat natuurlijk op geen manier jullie laakbare gedrag.
  Tot op het moment dat Bart Wikipedia Legal daar verscheen wist hij op zeer, zeer overtuigende manier zijn decorum overeind te houden. Wat er achter dat decorum bleek te zitten is natuurlijk een geval wat hoogst waarschijnlijk het best af is in een inrichting met een klap medicijnen achter zijn kiezen, maar ja, dat is nu eenmaal het risico van het wikivak. Ga vooral uit van goede wil. Doen joh!

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Of je Ronald heet betwijfel ik achteraf eigenlijk, Encycloon. Maar dat je een ordinaire oplichter bent is natuurlijk wel duidelijk want jij een beginneling indertijd? Met je poten zo diep in Meta? Laat me niet lachen, je hebt het verstand van een kleuter. En dan kan Romaine je nog zoveel uilskuikens in je reed stoppen maar echt, echt daar trapt niemand in hoor Ency.

  Dat pathetische liegen van jullie is gewoon ziek. En bespottelijk want jullie kunnen helemaal niet liegen, ook legal Bart Verstieck niet. Het is gewoon een achterlijk schetsvertoning allemaal, ook wat Bart’s reder in de nood Vigiliant er van stond te bakken van weken lang op Wikipediocrazy. Vooral de “bewijsvoering” dat dat toilethuisje met dat vrouwtje met haar slipje op haar knieën op iets heel vrouwonvriendelijks wees vond ik een ijzersterke. Ik denk dat een rechter, maakt niet uit of het een Amerikaanse of een Europese is, plat van het lachen van zijn stoel of haar viel, achterlijke gladiolen wat jullie zijn. En vervolgens gehakt van jullie maakt.

  Maar duidelijk lijkt me wel dat de redding niet uit America gaat komen, Ency.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.