Eet smakelijk James

https://platform.twitter.com/widgets.js

Διαφημίσεις

5 σκέψεις πάνω στὸ “Eet smakelijk James”

  1. T’is verdomme net een varken zoals hij zit te eten. Maar dat had ik van Eric al gehoord, ik denk dat die hem vroeger kent toen hij zelf nog een wiki sysop was. Hij schijnt bord na bord vol te laden bij zo een buffet en het gewoon naar binnen te schrokken en de voorspelling is dat hij zich op een dag waarschijnlijk letterlijk dood vreet. Of aan hartvervetting sterft. Wat wel aardig is is dat op zijn Meta pagina stond dat hij plans had om naar law school te gaan. Plans ja, plannen maar mijnheer James zat wel flink aan de Term of Use te sleutelen die nu zowel door de Amerikaanse rechter als de Europese rechter naast zich neergelegd zijn. En toen ik daarop wees indertijd met mijn Sir Statler account dat die ToU niet deugde werd ik door Brimz en die Gooise miep als de grootste troll ooit weggezet. Maar de wikigeschiedenis liegt niet al betwijfel ik ten zeerste of ik het echt leuk vind op deze manier mijn gelijk te krijgen.

   Μοῦ ἀρέσει

 1. James is net in Honolulu aangeland zag ik net op zijn twitter. . Nu kan dat natuurlijk wel van die eerst ruim 150.000$ die hij bij WMF ving en volgens Dysk nu 170K by Twitter kan het er wel vanaf.

  Die steekt nu zijn vette middelvinger naar werkelijk iedereen en alles op.

  Overigens heb ik begrepen dat de SanFanBan’s het gevolg van een bot waren van mijnheer Trevor Bolliger. Ze hadden 500.000 dollar gekregen om online harresment op te lossen van een of andere foundation en hebben dat zo besteed, met het ontwerpen van het Fucking stupid Trevor Fucking Bolligerbot en mijnheer Boliger is ondertussen ook al in het niks opgelost.

  WMF ziet harresment namelijk als een technisch probleem wat met technische middelen opgelost moet worden. Dus, draaien de meest ijselijke en vooral beroerste bots op de buitengewoon gammele wikmedia software die met veel moeite met touwtjes en plakband in de lucht gehouden wordt en zo lek is als een zeef is voor DOS aanvallen.

  Compleet corrupte bots die van alles over iedereen verzamelen, zich geen flikker van wet- en regelgeving aantrekken en maar grazen op het internet. Ik raad echt, echt iedereen die dat WMF spul op zijn computer heeft zijn harde schijf te vernieuwen en zo min mogelijk over zetten van zijn oude want je hebt dus puur hackersspul erop staan. Het is puur vergif!

  Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

 2. Ronald B is sinds de nieuwe privacy wetgeving erstig in ovetreding met zijn database en botje. Een ip adres is een persoonsgegeven en je kan daar niet meer zomaar een verzameling van gaan aanleggen. Deze man moet aan de paal maar dat wist ik jaren geleden al. Het is in Nederland wachten op de eerste die er een serieuze klacht over gaat indienen. En dat is tegenwoordig niet zo moeilijk meer gewoon een formuliertje invullen dan zoeken de juristen het verder uit.

  https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/klachtenformulier

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Zeker, maar het schijnt dat er veel meer van dit soort graas-bots op wikipedia rondwandelen volgens Dysk. Er blijkt namelijk een aanzienlijke Silicon programmeurs troll farm van rancuneuze ex Wikipedia-WMF gebruikers en employers rond te spoken en die jongens zijn zo gruwelijk goed en die wikimedia software is zo gammel, nou die flikken alles en krijg je nooit te pakken want dat zijn de bouwers van het internet. Op zijn zachtst uitgedrukt heeft WMF geen vrienden gemaakt en wat er nu nog zit is wat autistisch puin of een digitale gelukszoeker als Katherine Maher met haar meer dan 300K per jaar voor wat in hotels en op vliegvelden rondhangen en wat draaien met haar kontje en lief glimlachen. Want daar komt het eigenlijk wel op neer, ja.

  Ik wil eigenlijk eerst wel eens zien wat er uit die Lomax rechtszaak voortkomt eigenlijk. Die juristen die daarom heen hangen zijn namelijk goed, steengoed. Hoe eet je een Mammoet op? (Hij is niet van mij) Step by step, plakje voor plakje en neem je tijd.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.