All you sinners, put your lights on!

You belong to your father, the devil, and you want to carry out your father’s desires. He was a murderer from the beginning, not holding to the truth, for there is no truth in him. When he lies, he speaks his native language, for he is a liar and the father of lies.”

 

John 8:44

 

“Rechters geloven niet in sprookjes maar luisteren wel naar een verhaal met een boodschap.”

W.J. Ausma

(Bron)

Διαφημίσεις

19 σκέψεις πάνω στὸ “All you sinners, put your lights on!”

 1. Omdat ze een mentaal gebrek hebben, het kan ze letterlijk geen zak schelen. Hup, piratenvlaggen in de kast en op naar de volgende boerenkermis. Hup, Ronald maakt even een nieuw sokje aan, komt hier even de heleboel bij mekaar liegen en gaan met die banaan. Een ander zou zich kapot schamen maar zij niet, het glijdt af, er is altijd weer een nieuw begin.
  Het hele Caribbean project ligt op zijn gat na het uitvallen van sterschrijver Ymnes. Maakt het uit, we maken een snoepreisje naar de Antillen en we hebben ene nieuwe betaalde kracht nodig.

  Deze lui zijn zoals ik al eerder zei in staat als ze voor het vuurpeloton staan met de blinddoek voor en er is al aangelegd na te denken over wat er volgend jaar met kerst op tafel komt, zo geschift zijn deze gasten. Die zijn met zijn alle knetter- en als ik zeg knetter bedoel ik knettergek.

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Dat heeft de abitroll commissie ook al geprobeerd en dat heeft jammerlijk gefaald, Kolonel. Ik ben gewoon een hopeloos geval.
  Onbeschaafd, geen vorm van manieren en een stel over het paard getilde patjepeeërs, dat zijn het en niks anders. Een beetje vent had achteraf zijn excuses aangeboden na zo een partij blunders. Maar nee, we knoeien gewoon door, liegen gewoon door, oogkleppen op en hij kan weer! Romaine stopt weer ff 60K in het zakje van Wikimedia BE, Ronald trekt het volgende sokpoppakje aan, Vintroll ook al zo autistisch als de keukendeur zet zijn arrogante bek weer eens overal tussen maar zelf wat presteren ho maar! De trompetten schallen en voort gaat de wiki karavaan! Maar recht het ravijn in dit keer.

  Dat de EU ze daar in Brussel onder de digitale RoundUp heeft gespoten dacht je dat dat tot die autistische breinen doordrong? Ben je gek man! Dat het helemaal niet mag en nooit heeft gemogen de manier waarop ze altijd gewerkt hebben en nog werken? Wat geeft het! Mdd moet zijn leven toch tot één groot kunstwerk omvormen? Geen leerweg, niets van dat al! Al zouden ze nu achter elkaar de bak ingesmeten worden zou het eerst zijn wat ze deden als ze weer vrij kwamen een wikimeet houden en een subsidie uit de States aanvragen en Bart weer Bart legal maken, zo knettergek zijn die gasten.

  Maar vertel eens Kolonel, wat had Robert Jan Bron zo in zijn gedachte? Toch naar die heilige bron op het volgende wikiuitje? Nou, ik denk dat ik ondanks mijn leeftijd die gasten stuk voor stuk in die bron zou waterboarden, kijken of dat helpt! ! Wat een stel randdebielen bij elkaar zeg.

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Sja. Achteraf gezien waren we best wel mooie jongens, we werden stoer gevonden en het was de tijd dat de pil net nieuw was en de meiden gingen dingen doen wat hun moeders nooit konden. Mijn moeder zei wel eens dat ze wilde dat ze in deze, die tijd geboren was, alles doen wat je leuk vond en niet zwanger worden, dat leek wel een sprookje toen.
  Het was de tijd van kraakpanden, afzetten tegen de oude waardes van voor de oorlog, verzet tegen de gruwelijke Vietnam oorlog make love, no war. Vrijen was een vorm van openlijk protest, zoenen in het openbaar en handjes op lekkere plekjes houden provoceerde.

  Dit vertel ik niet om een stoer verhaal op te hangen maar om het tijdsbeeld te schetsen. Er hing een sfeer van geen toekomst, geen hoop in de lucht, de derde wereldoorlog met de Russen zou op uitbreken staan, de hippie beweging was sterk in opkomst, het was een leven in het hier en nu. En sja die dames………

  Op een dag zijn we met een tent en een paar kratten bier naar de Ardennen een tijdje gevlucht met de hond van mijn moeder mee om in de bossen te gaan wandelen en echte jongensdingen te gaan doen als een kampvuurtje stoken om wat bij te komen. Dat was wel even lekker rustig moet ik zeggen omdat het allemaal gewoon ons te veel werd. FF geen meiden, dat was heerlijk toen.

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Eigenlijk was het hetzelfde als wat tegenwoordig “swingen” heet. Er waren wel los vaste stelletjes maar dat stelde allemaal niet zoveel voor. Het was de tijd van een alternative wereld, alles delen, we, men zag geen enkele toekomst voor de maatschappij in die toen huidige vorm.
   Daarom werd onderwijs niet als zo belangrijk gezien of werk of een vaste relatie.

   Nu hielp natuurlijk het Steiner- en andere alternatieve onderwijs vormen in de omgeving van Zeist ook bepaald niet mee waar deze mentaliteit ook duidelijk onder het onderwijzend personeel heerste. Er was geen enkele sturing of motivatie of wat dan ook om wel wat van je leven te maken.

   Maar het was allemaal heel luchtig, lief, met veel vrijen en zo allemaal. Vluchtig, onbelangrijk, niets bijzonders. No big deal.
   Beetje blowen, muziek, meiden met lammy jassen en donker opgemaakte ogen met kohl, lang haar, beetje vrijen, wat drinken, wat slap lullen over een betere wereld en wat psychedelische muziek. We hadden gewoon niks beters te doen, er was niks, er was nergens een uitdaging of zo. En soms gingen we bij een van de mamma’s met zijn alle eten, er zat geen enkele diepgang in de hippie beweging. Het was geen intellectuele stroming, in tegendeel zou ik haast zeggen.

   Μοῦ ἀρέσει

 4. Christenmezielen! Hoezo autistisch als de keukendeur Paul Brussel en professor Casper.

  https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg_gebruiker:KlaasZ4usV&oldid=53934986

  Een blokkade van een week maar liefst voor een cynische opmerking van Klaas.
  He, kuttenkoppen, dat was cynisme! Lees ff de opmerking erboven met je one track mind.
  Godallemachtig, ik had ook al bonje op auggies WR met een hoge pief van de autistenclub uit California, of ik ff mijn excuses aan Vigiant wilde aanbieden omdat ik had gezegd dat hij een autistische eikel en een troll is, wat Bart Legal zijn makker natuurlijk ook is. Gewoon een eikel, net zoals die Nederlandse wikigasten een stel eikels zijn natuurlijk zoiets te delen met die gek.

  Μοῦ ἀρέσει

 5. Ik dacht heel cynisch misschien moeten ze eerst die piratenvlaggen eens op Marktplaats aanbieden die ze nog over hebben van hun bestorming van het Europarlement. Wie weet is er wel een andere actiegroep in geïnteresseerd zoals Dyske en mijn Amsterdam Bicycletheft Advocating Group. We kunnen ze best gebruiken!

  Ik vind het en verbijsterend, en onbegrijpelijk. Ontbreekt nu elke vorm van zelfreflectie en ik ben bang dat ik het antwoord daarop weet, ja, dat ontbreekt. Dat ontbreekt totaal helaas. Het zijn een soort eenden waarlangs het water afglijdt, een soort cowboys die keer op keer van een paard donderen, zich afslaan en hup, daar gaan ze weer. In volle galop op naar het volgende wikiavontuur.

  En echt wennen doet het niet, ik zie dit nu al 10 jaar voortmodderen en ik vind het keer op keer verbijsterend. Niets is te gek, het maakt niet uit, hoe zotter hoe mooier. Hun hele wikihuis slaan aan alle kanten in de hens, de vlammen slaan eruit en weet je wat? We gaan eens een gezellige barbecue organiseren. Letterlijk! Ze flikken het! Die gasten zijn onverbeterlijk.

  Μοῦ ἀρέσει

 6. Een gatenkaas! Nee, dat zal ie wel niet eten met kerst maar dat is hun brein. Soms zijn er stukken volkomen normaal, dan denk je toch wel een slimme gast en dan is er plotseling niets! Luchtledig, nog niet eens een zwart gat en dat is zo raar. En dan gaan ze de meest wonderlijke zaken aan elkaar knopen om het toch maar kloppend te krijgen, en zijn daar dan met geen mogelijkheid meer van af te brengen.

  Tot het laatste, laatste moment zelfs als het leg aan! heeft geklonken zal Romaine nog aan de kerstgans met stroopwafels voor volgend jaar kerst denken, en dat is het probleem.
  Ze krijgen gewoon de stukken niet logisch aan elkaar, ze missen totaal het overzicht. Maar voor hun is het allemaal heel logisch, en een mening bijstellen is gewoon geblokkeerd, kan niet. En daarom raast het maar door recht op het ravijn af. Maar zij zien dat niet, kunnen dat niet zien…….

  Μοῦ ἀρέσει

 7. Eigenlijk en welbeschouwd heeft de laatste jaren vanaf het moment dat dat vrouwengedonder van die gender maffia begon WP-NL volkomen buiten het zicht van iedereen gedraaid. Er waren wat handige autisten met een heel stevig mentaal gebrek opgetrommeld met wat botjes, en professor Natuur12 aka onze eigenste Drmies moet duidelijk op de winkel passen, nou dan weet je het wel. En dat is eigenlijk de tijd van De Grote Afbraak geweest. Daarvoor was het bepaald ook niet veel soeps maar soms ging het nog wel eens ergens over.

  Toen is ook dat piratengemieter met Romaine=>Wikimedia begonnen, heeft Lidewij voet aan de grond gekregen samen met Elly en Mdd. En toen is het echt dramatisch fout gelopen en dat krijgen ze nooit meer op de rails dus, dat is duidelijk. Wat ze ook proberen.
  Ik denk ook dan ook dat niemand er nog in geloofd eerlijk gezegd. Ik denk zelfs dat voor de meeste het een opluchting zou zijn als de hele tent gewoon in de zee verdween.

  Μοῦ ἀρέσει

 8. Nou, één is eigenlijk genoeg en dat is mijnheer Proabivouac, Field Operations Manager (FOM) of the West Coast Autistic Society.

  Ik heb hem al wat vragen alvast gesteld.

  https://www.wikipediasucks.co/forum/viewtopic.php?f=19&t=1252

  En: (members only)

  http://wikirev.org/forum/viewforum.php?f=23

  Absoluut een interessante persoonlijkheid die vast veel meer over de diepere achtergronden van Wikipedia kan vertellen nu blijkt uit zijn uitlatingen dat minstens de helft van het ledenaantal van die club betrokken is bij wikipedia. Vooral de “bewijsvoering” dat ik een mentaal defect zou hebben wat absoluut elke diagnose overstijgt vond ik ijzersterk, enkele foto’s van totaal onschuldige diorama’s uit de jaren tachtig waaronder twee met een poppetje met een plassend vrouwtje.

  Ja, dan moet iemand inderdaad wel knettergek zijn, dat spreekt. Daar kunnen kunnen de heren van Eerbeek zich wel in vinden, respect voor vrouwen voor alles, nietwaar kolonel?

  Μοῦ ἀρέσει

 9. Ok Graaf stel we kunnen vandaag om te beginnen 3 mensen laten arresteren wie moeten dat zijn? Romaine hoort er bij wat mij betreft!

  Arresteren vind ik ook zo wat, maar de drie personen die ik zelf het liefst het vuur achter de schenen zou leggen in dit Wikidrama zijn:

  Ronnie-V (Ronald)
  Bart Versieck
  Sandra

  Dat zijn in mijn ogen de mensen die je het meest kunnen vertellen wat er nu toch echt aan de hand is volgens mij. Lamp erop, keihard horen en confronteren.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.