Wie mist deze fiets?

c9e743d6-fe5d-4f14-a4e2-81541c34a6bc
De politie heeft een melding van een buurtbewoners gekregen dat bovenstaande fiets als enige tijd op de Mozartstraat in Tiel staat. Deze fiets is niet als gestolen geregistreerd. Wel staat de fiets op een vreemde plek uit het zicht. Wie deze fiets mis, kan contact opnemen met de politie in Tiel via hun Facebookpagina.

Διαφημίσεις

5 σκέψεις πάνω στὸ “Wie mist deze fiets?”

 1. Ik ben dus op de fase van van woede uit elkaar ploffen gekomen, ja. Komen die kloitenklappers me godbeter het in mijn directe omgeving achterna om een fijn wiki gemeenschapje in Zinder, de bibliotheek te gaan vestigen terwijl ik de heer op mijn knieën dank van die dwazen af te zijn! Die club deugd niet, heeft nooit gedeugd en dat WMF is een geldwoverig geheel over de ruggen van de vrijwilligers heen, gevuld met idioten.

  Hoeveel leeszalen zullen er zijn waar ze hun heilzame werk kunnen doen, en waarom godomme in het Flipjes museum en Zinder, het culturele centrum hier in de streek? Kan ik die zotten alsnog tegen het lijf lopen Fatsoen is heel ver te zoeken bij die gasten helaas. Kunnen de Tielenaren leuk hun fototjes tussen de dick picks van de HH common moderatoren en de kinder porno zetten! Een gezellige stadswandeling met mensen die ik heel goed ken! Zijn die lui nou helemaal van de pot gerukt, dit pik ik gewoon niet! Eerst hun behandeling speciaal, toen een sanFanBan, toen Edo’s kop op de banner en nu dit1 Ik ben WOEDEND!!!

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Het vuil zullen ze hier gaan opruimen, door de AVRI veroorzaakt!C

   https://www.gelderlander.nl/tiel/tielse-museumdirecteur-baalt-van-constante-stroom-vuilniszakken-voor-de-deur~aacc1058/?referrer=https://www.google.com/

   Dat wordt godmonejeu hun taak in het culturele leven in Tiel, zal er persoonlijk voor zorgen, relaties genoeg!
   Ik zal zal er persoonlijk voor zorgen dat die gasten zak voor zak daar oprapen met Edo als levend standbeeld op der voorgrond, reken maar van yes !

   En volgend week maar lekker feesten in Zweden met hun trollomania op kosten van de nietsvermoedende donateurs Lekker over de SanFanBan lullen met Trolling&Sucking. Kut een eind op allemaal, en oprotten uit de streek en wel NU!!!!
   Dit gaat hem niet worden, en er komt geen mini wikipedia gemeenschap hier in Tiel. Punt klaar uit. Daar zorg ik hoogst persoonlijk voor, met pek en veren trap ik ze eruit! kijkhard en efectief en als het nodig mocht blijken met de zege van Ausma na!

   Op dat andere met die beertjes kom ik vanavond terug, Kolonel, is namelijk een leuk verhaal bij.

   Μοῦ ἀρέσει

   1. Het kan geen toeval zijn dat uitgerekend Tiel gekozen is als uitvalsbasis Graaf. Als de groep eenmaal groot genoeg is zal aan de koffietafel achteloos verteld worden dat uitgerekend de grootste internationaal verbannen wiki vandaal ook uit het land van Flipje komt. Dat wordt nog een smaklelijk verhaal voor in het plaatselijke suffertje.

    Het is een duivels complot met voorbedachte rade Graaf Stattler. Pas goed op uw tellen. En die fiets stond die vroeger niet wekenlang tegen de gevel van dat kantoortje op de Mariaplaats? Wie kan er op 2 to 3 plaatsen gelijktijdig aktief zijn? Denks daar eens over na Graaf onder het genot van een Belgisch biertje en een kaasplankje met de kat op schoot.

    Die fiets is van Romaine Graaf ik weet het zeker. En Heer Whaledad zat achterop. Heb via de Tielse Facebook de politie al ingelicht btw!

    Μοῦ ἀρέσει

    1. WAAROM moeten ze nu net precies hun heilzame wiki bekeeringswerk nu toch uitgerekend precies in mijn sociale omgeving gaan doen? Precies daar hun anker heen verlegen vanaf de Mariaplaats?
     Proberen de mensen die ik heeeell goed ken tot het wikipediiscme te gaan bekeren? Da’s het hol van de leeuw waar ze nu zich nu bevinden, jammer dat John niet meer leeft, dat was een kolfje naar zijn hand geweest, maar ik ken wel meer mensen daar Dat garandeer ik ze, da’s geen veilige omgeving, dat zit bepaald niet snor voor ze.
     En van dat plaatselijk suffertje ken ik de meeste mensen, en die directeur van Zinder ook. Ik loop denk ik al dertig jaar mee daar in het culturele leven van Tiel, nee dat was geen handige keuze van ze. Kom op zeg! Mij eruit trollen met Trolling &Sucks en in mijn culturele achtertuin een wiki clubje opzetten, zijn die lui nou helemaal van de pot gerukt!

     Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

 2. En die Toos/Kattiel weet het! Ze weet dat John een van mijn beste vrienden was! Op mijn advies heeft ze het artikel John van Biren geschreven, heeft met mijn vriendin, de weduwe van John gesproken. John zijn oude vleugel staat in Zinder!
  Toos is naar voorstellingen van Karin over john geweest, ik ken al die mensen! Ik ben er als de grooste vandaal ter wereld
  er uitgetrapt er loopt over die global ban lijst een proces van 2 miljoen dollar die voorspoedig verloopt! Ja, twee miljoen dollar is de inzet nu van Abd zijn zaak.

  En wat doen we? Wat doen we? God beter het een wiki clubje er in Zinder opzetten, het is grenst echt aan het on-ge-lofe-lijke en is simpelweg godsonbeschoft en plomp ook nog eens!
  Ik dacht dat we het dieptepunt wel hadden bereikt, maar nee hoor! En weet je hoe het plein heet voor Zinder? Het John van Buren plein! Van de Mariaplaats is Romaine=> wikipedia & fans naar het John van Buren Plein gefietst! En laten ze niet zeggen dat ze niet weten wat er aan de hand is en ontkennen dat ze niet tot hun strot hierin zitten!
  Inderdaad gewoon aan die tafel daar gaan zitten en niks zeggen. Totdat en dan de pers naar binnen met draaiende camera’s binnenkomt ! En leg het nu maar eens uit allemaal aan de kijkers thuis! Zakkenwassers! Wat denken ze, dat ik hun hun wikipretjes wel zou gunnen? Na wat er gebeurd is? En, hoe bevalt Sjoerd zijn nieuwe WIR baan? Kan hij zijn arbcom ervaringen nog gebruiken die hij heeft opgedaan hoe arbcom mij de mond snoerde over het chapter? ? Heb nog een leuke prent van de feestende arbcom commissie met de nieuwjaarsreceptie! Rot toch gauw een pleuris end op daar met je trollopedia en vergeet je piratenvlaggen niet mee te nemen, losers! Of ga jullie weer dreigen met een juristje zoals toen? Nou, kom maar op zou ik zeggen!

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.