Ik kreeg een mail van Mendelo

via Ik kreeg een mail van Mendelo

Διαφημίσεις

2 σκέψεις πάνω στὸ “Ik kreeg een mail van Mendelo”

  1. Guido kan in elkaar donderen met zijn Trollosage en in het misbruiken van mijn noeste arbeid, hij stikt er maar finaal in. Ik heb alles mooi opgeslagen in de kwekimedia software op een harde schijf maar verder moet ik zijn bullshit money niet. En dat is de enige reden dat ik het gebruik gedoog, maar op geen manier onderschijf. Ik vind het te minderwaardig en te inferieur om er maar een moment moeite in te stoppen, laat staan een advocaat achter die gasten hun flikker aan te sturen, maar ik schiet wel met scherp terug. D

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Guido kan in elkaar donderen met zijn Trollosage en in het misbruiken van mijn noeste arbeid, hij stikt er maar finaal in. Ik heb alles mooi opgeslagen in de kwekimedia software op een harde schijf maar verder moet ik zijn bullshit money niet. En dat is de enige reden dat ik het gebruik gedoog, maar op geen manier onderschijf. Ik vind het geheel te minderwaardig en te inferieur om er maar een moment moeite in te stoppen, laat staan een advocaat achter die gasten hun flikker aan te sturen, maar ik schiet wel met scherp terug.

    En onthoud één ding Guido, met je centen kun je van alles kopen, maar je integriteit niet terugkopen.

    Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.