Milton Friedman best moments

Διαφημίσεις

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “Milton Friedman best moments”

 1. Nou ja, zonder nu direct het Amerikaanse kapitalisme 100% te willen steunen, ik had natuurlijk wel een punt indertijd dat ze die oliedomme wikigasten met oliebollen langs de deur hadden moeten sturen en hun eigen stroopwafels hadden moeten laten verdienen inplaats van ze met snoepreisjes naar Berlijn en Stockholm en de dierentuin te verwennen zoals tante Sandra doet. Want dat gaat natuurlijk nergens heen. Ja, dat gaat richting Romaine die zich aan een Franse Wikichick vergrepen zou hebben en te hard zou praten. Ik heb begrepen dat het Trolling&Sucking team met rode bandjes om hun arm nu de veiligheid daar in Stockholm heeft gegarandeerd.

  Safe places, zouden die gasten zo wild worden als ze alleen al een wikichick zien? Zelfs als ze gay als de hel zijn zoals Romaine?
  Welcome to “Thriving in Safety”, aangekondigd door anarchist Ciell in de kroeg met een piratenbandje om haar arm daar in Stockholm. Godallemachtig, wat zijn die lui geschift zeg. Maar zal ik eens wat schrijven over de video onderaan Kolonel? Een optrede waar Olav, Andre en ik ook te gast waren? Of mijn nieuwst LGB RC tender loc, een jubileum model uit 1981? Helemaal uit schrot en restje opgebouwd? Is dat niet veel leuker en gezelliger dan schrijven over die ronduit deprimerende wikigasten?

  Kijk, ikzelf geloof namelijk niet dat de extra tijd die ik gekregen heb na een bijna fataal moment bedoeld is om me nog verder in het wikigedruis te storten, anders dan wat kleins doen met Whally met een knuppel achter me om het wikigespuis de deur uit te meppen op Quote. Iets schrijven of creëren ok, leuk, maar als dagtaak hebben Sandra’s stoere dik gesubsidieerde wikipedianen van mijn lijf te meppen de hele dag zie ik niet meer zitten en die gasten mot ik ook niet in Tiel hebben want ik sleep ze op een dag persoonlijk krijsend om het Trolling&Sucking team dat Zinder uit om ze met hun gore voeten in het sneldrogende beton in hun onderbroek als levend standbeeld daar voor datzelfde Zinder uit te stallen.

  Heeft dat peperdure gebouw wat het rijke culturele leven in Tiel de nek omgedraaid heeft toch nog een functie en mogelijk kan de AVRI de resten beton daarna opruimen die achter gebleven zijn nadat hun maten de gillende wikimedianen uitgehakt hebben. Zijn die lui, die trollomedians nou helemaal van de pot gerukt een “veilige” ruimte in de achtertuin van Statler te creëren?

  Hier waren we ook. En toen hadden we geen opgespelde bordje niet fotograferen, Kolonel. Iets voor de playlist?

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.