Mag het ook over trijntjes gaan?

Ik ben toch zoiets leuks aan het maken! Want wat vond ik bij een vriend? Dit kapje van een tender, en ik heb er nog twee op marktplaats gevonden later.

IMG_1847.JPG

En nou wil ik al heel lang iets uit deze rotzooi opbouwen, een RC accu train jubileum 1981. Leuk, in 2021 is Lehman / LGB 140 jaar geleden opgericht maar natuurlijk al lang naar de filistijnen geholpen door die chinezen. Dus is dit dan gewoon fun. Dit had ik nog liggen in rotzooi bakken:

IMG_1825.JPG

Komaannnn, de zaag in die wagon dacht ik. Kan ik mooi de zijkant uitzagen, heb ik dat 1981 jubileum opschrift. Dit had ik toen zo een beetje over, een oud chassis, een draaistel van een grote wagon, en een Poolse print. En een plaat aluminium die ik omgezet heb en op maat gezaagd.

IMG_1840.JPG

En de wagons ben ik ook al uit troep aan het opbouwen. (Zelfde opschrift)

IMG_1844.JPGDus, een

Accu erin, een hoop oude zooi wat ik nog had, niks gekocht en ja hoor, een rijdend RC onderstel er van weten te maken. Rijd perfect met afstandsbediening, nu de sound nog.

IMG_1895.JPG

Goed, nog een enorme bak afwerking, maar dit wordt hem dan. Het machnistenhuis heb ik van achteren opengezaagd en de lamp achter op de tender gezet.

IMG_1894.JPG

En zo besteed ik mijn tijd aan vooral veel leukere en prettiger zaken en op een veel beter manier dan me dagelijks compleet af te laten zeiken door Tilburgs digitaal achterbuurt tuig en ander ongerief. Doodziek, letterlijk ben ik van die etters geworden. Ik dank de heer van die eikels af te zijn en baal de laan uit dat die gasten morgen in Tiel rond gaan banjeren. En ik ben toch zo blij dat ik nooit ook maar één stroopwafel van die gasten heb aangenomen.

“Caramels, bonbons et chocolats
Par moments, je ne te comprends pas
Merci, pas pour moi mais
Tu peux bien les offrir à une autre”

 

 

Διαφημίσεις

5 σκέψεις πάνω στὸ “Mag het ook over trijntjes gaan?”

  1. Als ik er niet uitgedonderd was schreef ik absoluut een artikel over haar. Russin, gestudeerd aan een Russisch conservatorium en ze heeft lang in Frankrijk gewoond. Een rasartiste.

   Ze zet prachtig een mooie en trotse vrouw neer die zegt hou je mooie woorden maar, ik hoef die smerige stoopwafels van je niet. Het is een zeer Byzantijns geheel met die dansende paren erachter en het enige wat ik erbij denk is pleur toch eens een tyfusend op met je wiki genderneutraliteit want deze kant moeten we gewoon niet op. Want die mindsetting komt regelrecht uit de zieke gamerswereld voort, met warloards met tieten die oorlogje spelen.

   De wikibeweging is doodziek, Kolonel, en mogelijk zelfs terminaal. Want daar ben ik wel achter daar in de US of A.
   Maar mannen houden net als kleine kinderen van tietjes en trijntjes, da’s het geheim van het succes van dit soort postings. En vrouwen eigenlijk ook wel, kijk maar naar de Barbie poppen. Die vinden dat ook best leuk om naar te kijken.

   En verder is het gewoon leuk, onschuldig al wist wikicrazy paddo Vig aan een plassend vrouwtje nog een perverse lading te geven. Deze mensen zijn krank in den kopf, Kolonel, die hebben hulp nodig.
   Eens kijken of ik er morgen een video opkrijg van het rijdende prottype en of dat ook zo een klapper wordt.

   Μοῦ ἀρέσει

   1. Heb je nog een paar mails gestuurd op je sir Stattler wiki adres maar weet nier of dat nog in gebruik is. Inderdaad mooie uitvoering helaas playback en ze zien er allebei nog goed uit voor hun leeftijd. Knal het er gerus hier op Graag als je een artikeltje over haar wil schrijven. Zelf weing tijd momenteel -lekker niks doen bier kaasplankje kat op schoot etc- maar hopelijk komt dat weer binnenkort. Dat van dat plassend vrouwtje is me geheel ontgaan Graaf.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.