Déjà vu

De Kolonel wrote:

 

Dejavu Graaf weet je nog al die bevlogen startpagina vrijwilligers en die paar die zich al die tijd de pleuris lachten en uiteindelijk met de poen naar het buitenland vertrokken? Die Durk Jan de B had ergens in Zuid Amerika een huis gekocht logisch Nederland kon hij niet meer over straat.

De Graaf wrote:

De grote jongens hebben daar niet geleden en de katten niet die zich niet uit de boom lieten kijken ook niet, nee de kleine sjacheraars hebben de klappen daar gehad.

Jimbo is een Any Rand boy, die draait zich met zijn vriendjes 180 graden om op een bepaald moment. WMF heeft waarschijnlijk al de persoonlijke gegevens aan een advocaat gegeven die een user wil aanklagen. Die draaien 180 graden om om hun hak! Mark my words! Die spelen de helden en grote redders binnenkort, halen de katten met het heerlijkste kattenvoer binnen en zalige mandjes en laten de rest vierkant verrekken met hun hele trollomedia! Je ziet het gewoon aankomen. En ik zag het op mijn  blog al veeeel eerder aankomen. (luchtramp.)

De graaf wrote again:

Dus als je een naakte wat oudere mevrouw in de toekomst in AH in Tiel ziet lopen weet je wie om wie het gaat.

Ik ben er bang dat diet voor meer  wikipedianen in het land van Flipje geldt met hun cafe, maar aan mij zal het verder niet liggen. Want ik laat op wat venijn hier en op Sucks na de zaak verder geheel rusten.

Διαφημίσεις

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “Déjà vu”

 1. Hierover is trouwens nog wel wat aardigs te vertellen uit die tijd. (Lang geleden hoor.)
  Natuurlijk is Dirk Jan voor het mooie weer, het lekkere eten en de stranden naar Zuid-Afrika vertrokken, ik zou niet anders durven te beweren in het openbaar. Zijn integriteit is buiten kijf, hij had gewoon goede zaken gedaan en nam het er van.

  Maar Startpagina kende nogal wat vreemde kostgangers. Naast de prutprikbordje over fuchsia’s en pompoenen, slimme jongens die eerst op gratis restaurantmaaltijden en hotels uit waren en later boeking sites begonnen en daar gruwelijk veel geld mee verdient hebben door de verkoop ervan was er nog een interessante groep.

  De 06 hijglijnen en clubs waren toen erg in opkomst waar toen al gruwelijk veel geld in om ging. Best wel aardig kerels, maar die deden op de erotische prikborden wel heellle goede zaken. En dan bedoel ik echt goede zaken.
  Kijk, en nu net die groep was minder blij met die duizend guldentjes op het laatst. Want dat was nog niet eens de suikerklontjes en de stroopwafeltjes bij hun koffie. En fijne kerels hoor, maar in die kringen geldt een soms wat andere moraal weet je. En dáár prikte de einde startpagina punaise uiteindelijk, want die fuchsia en vijf sterren hotelliefhebbers waren eigen best wel blij met die duizend guldentjes en het einde. Want die waren wel klaar met al dat forumgedonder, blij eraf te zijn.

  En dáár zat het echte probleem toen.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.